Tapeter för företag

HIGH PERFORMANCE

Med rätt tapet och inredning kan du:

  • stärka varumärkets identitet
  • bygga och utöka relationer
  • få kunder och kollegor att må bra

Tapet adderar så mycket mer än bara färgen eller mönstret den besitter – hela rummet känns mysigare och väggarna bli beklädda. Säg nej till kalla, målade väggar och säg HEJ till tapet!

Vi stöttar dig i ditt projekt

Per

PER

Jörgen

NORA

Jörgen

KLARA

Hotell & Spa

Hitta rätt kollektion och se hur individualitet och samhörighet kan bli en magisk duo. Med hjälp av tapeter blir jobbet att behålla en röd tråd genom hotellets många rum enkelt. Ge varje hotellrum sin egen personlighet samtidigt som du bevarar helheten.

Du hittar mönsterdesign för relaxavdelningen lika väl som för lobbyn eller hissen. Skapa rätt atmosfär för ett spa med motiv som tar gästen på en resa till exotiska och orientaliska miljöer utöver det vanliga. Hos Midbec Tapeter tar du del av ett spektrum av stilar, mönster och färger.

Kontor

På kontoret är det viktigt att hitta en skön balans mellan en bra arbetsmiljö och trivsam atmosfär. Med tapet kan du skapa stimulerande miljöer som främjar kreativitet och välmående. Hitta rätt uttryck bland Midbecs många kollektioner för att stärka företagets identitet och skapa en skön hemmakänsla på kontoret.

Låt bekvämlighet och produktivitet ta plats och motivera till en god företagskultur. Med ett stort utbud av färger och mönster så vet vi att du kommer hitta precis vad som krävs för att imponera på kunden men samtidigt passa medarbetarnas vardag.

Café & Restaurang

Skapa en wow-faktor vid entréväggen eller hemtrevliga ombonade bås som blir perfekt för en kopp kaffe eller två.  Genom att inreda fiket, restaurangen eller baren med rätt tapet så öppnas möjligheterna att berätta en historia som bjuder upp till minnesvärda upplevelser. 

Jobbar du på ett nytt koncept för caféet på hörnet av favorit gatan i stan? Eller kanske restaurangen med den mysiga uteserveringen? Hitta rätt tapet och låt den forma en perfekt inbjudande atmosfär.

Butik

Skapa en upplevelse för kunden som naturligt följer den väg du ritat upp, en rofylld promenad mellan hyllor, med dina trevliga produkter som förgyller stegen. Avsluta med en tapet som fångar ögat bakom kassan, eller kanske slår du in hela disken i ett mönster som avslutar upplevelsen och förstärker kundens minne av besöket.

Forma inbjudande hemtrevliga miljöer där produkterna får ta plats på ett mer naturligt vis än stela displayer. Skapa tydliga sektioner men behåll den röda tråden genom att hålla en färgskala men kombinera olika mönster och nyanser.

Tapeter med hög prestanda

anpassa nyans på tapet

VÄLJ EGEN FÄRGKOD

TAPET FÖR HOTELL HÅLLBAR

EXTRA SLITSTARK

antibakteriell tapet symbol

ANTIBAKTERIELL

brandklass B, s1-d0

BRANDKLASS
B, s1-d0

återvunnet-fiber tapetsymbol

ÅTERVUNNET FIBER

brandklass B, s1-d0

EKOLOGISK

Klorin tapetsymbol

TVÄTTBAR M. KLORIN

antibakteriell tapet symbol

100 CM BRED

Ett miljövänligt alternativ till vinyltapet

Det är dags för ett nytt material, ett som bidrar till en bättre planet, både för idag och för kommande generationer. Vi ger dig en tapetkollektion som uppfyller väsentliga tekniska standarder samtidigt som den är miljömedveten.

Att kombinera prestanda med hållbarhet och modern estetik. Skapad för bostäder, kommersiella fastigheter över hela världen. En miljömedveten lösning för varje projekt. Här möter funktion skönhet, slitstyrka möter lyx, hållbarhet möter hög prestanda.

Vi ger dig,  HIGH PERFORMANCE


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom