Glöm inte mor på söndag – boktips till Mors dag

23 maj 2019

Mors dag stundar i helgen och det är dags att ge kära mor lite extra uppmärksamhet. Årets tips på morsdagspresent är två trevliga boktips.

Boktips x 2

I vår har två grymma kvinnor lanserat varsin bok. Det är inredningsbloggaren Frida Ramstedt med boken “Handbok i inredning och styling” och vår designer Hanna Wendelbo med boken “Hannas blomsterpill & mönsterlek”.

mors-dag-boktips-midbec-tapeter

Fridas bok ger dig många användbara och handfasta tips i hur du kan tänka för att skapa ett trivsamt och harmoniskt hem genom styling och inredning. Frida guidar dig genom alla tänkbara delar av hemmet, stort som smått, i både text och bild för att det ska bli så enkelt som möjligt att ta till sig. Kan tipsa särskilt om kapitlet färgsättning som ger både nyttig kunskap och förståelse kring färg på inredning, väggar och tapeter.

Hannas bok guidar dig genom härliga färgsprakande bilder där kreativiteten får ta mycket plats. Du får lära dig att skapa mandalas, tekniker och material för att skapa vackra mönster med penna eller pensel och vill du lära dig att rita tapetmönster så är detta boken för det. Det finns många övningar i boken och Hanna bjuder generöst på all den kunskap som hon besitter när det kommer till att skapa.

Har du fortfarande idétorka inför mors dag kan du spana in tidigare års presenttips -> En morsdagspresent i Hjo eller Förpacka din tid till mor.

Ha en mysig söndag med kära mamma!

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom