JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Inredningsexperten tipsar: Skapa ett mysigt vardagsrum

2 januari 2019

– Inlägget innehåller reklam –

När allt det fina julpyntet försvinner, granen åker ut och det är dags att plocka ner alla mysiga adventsljus kan det lätt kännas lite kalt och tråkigt i vardagsrummet. För att undvika detta har vi i samarbete med inredningsexperten Ann Wahlgren tagit fram ett förslag på hur du skapar ett mysigt och ombonat vardagsrum, hela året om.

vardagsrum-kulörer-midbec-tapeter-1

Kort om inredningsexperten Ann

inredningsexperten-ann-vardagsrum-midbec-tapeter

Ann Wahlgren är andra generationen som äger och driver butiken Måleriman AB, en Coloramabutik i Borås som startade redan 1974. Ann arbetar dagligen med att ta fram inredningsförslag och helhetslösningar utifrån kunders behov och önskemål.

Ett mysigt vardagsrum

På två av väggarna sätts en stormönstrad tapet med eleganta blad i en behaglig mjuk grön kulör med inslag av dova blå nyanser. Tapeten ger en effektfull och samtidigt ombonad känsla. Och så här ser mönstret ut på vägg.

vardagsrum-culture-tapet-midbec-tapeter

På de andra två väggarna i vardagsrummet tapetseras en svagt tvärrandiga tapet för att skapa ett lugn i rummet. Den ger en mer enfärgad känsla på håll samtidigt som det blir en levande yta med det randiga mönstret. Både den bladmönstrade och den randiga tapeten har fantastiskt skimrande ytor som gör att det blänker lagom mycket i dagsljus, lampsken eller från levande ljus. Tapeterna hittar du i kollektionen Culture.

vardagsrum-tapet-midbec-tapeter

Tapeterna balanseras upp av komplementfärgerna Garnison, Sommarregn och Brisen, en kall grön ton och två grå kulörer. Dessa kan användas på listverk och annan inredning i trä som du vill sätta färg på.

vardagsrum-kulörer-midbec-tapeter

På golvet läggs en matta i en grå nyans som matchar fint till både tapeterna och kulörerna. Med mattan under soffa och matsalsbord blir det extra mysigt och ombonat i rummet.

vardagsrum-matta-midbec-tapeter

Även andra textilier som kuddar och plädar kan gärna gå i de grå och gröna tonerna. Om du vill bryta av med en annan kulör matchar en dov smutsrosa nyans snyggt både till det grå och till det gröna. Var inte rädd för att blanda mönster och kulörer då det är just det som bygger ditt personliga hem.

Gillar du detta mysiga vardagsrum? Du hittar alla produkter hos Måleriman Colorama Borås och i Coloramas butiker.

Fler inredningsförslag från experten Ann hittar du här – > Inredningsexperten tipsar

//Malin
[email protected]


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes