Do you wish to visit the site in English?
Yes

Nu kan du fixa kalkyta enkelt med tapet

23 mars 2017

Att väggar med kalkyta har blivit så uppskattat på senare tid är inte så konstigt. Det är en relativt smärtfri övergång från fenomenet ljust och fräscht som har haft våra hem i ett stadigt grepp under det senaste årtiondet. När vi nu har börjat snegla åt annat håll kommer kalkytan som en riddare på sin vita springare och tar med oss bort från ljust och fräscht mot en solnedgång av sobra, jordnära nyanser & livfulla enfärgade ytor!

kalkyta kalk tapeter grått hall midbec

Tapeter med kalkyta för dina väggar

Midbec lanserar nu tapetkollektionen Kalk och med dessa tapeter det blir ännu enklare att fixa en matt livfull kalkyta på väggen!

Kalk-tapeter-kalkyta-midbec-bobiner
Foto: Colorama Norrköping

Kalk består av enfärgade tapeter i nordiska nyanser där matta, melerade ytor ger en kalkfärgsliknande känsla på väggen. Kollektionens livfulla ytor ger rummet en rustik, industriell look. Ett bra val för dig som vill satsa på enfärgat och samtidigt få lite mer djup och liv i rummet.

kalkyta Kalk tapeter pastellfärger midbec

Kollektionen har både en jordnära färgskala med fina nyanser av grått och beige och en färgskala med mjuka dämpade pasteller. De enfärgade tapeterna kommer i två olika utföranden, där det ena är ett penseldrags-liknande mönster och det andra är en mer betongliknande yta.

kalkyta kalk tapeter grått midbec

Det är inte bara kollektionens melerade ytor som bidrar till den kalkliknande looken utan den matta ytan har även en lite skrovlig känsla när hand och tapet möts.

kalkyta kalk tapeter gråblå midbec

Kollektionen finns nu i butik och på midbec.se. Så när du har tröttnat på våffel-frossandet på lördag passa då på att spana in tapeterna i butik!

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom