Tapetnyheter juni – 2022

Nu tar vi klivet in i den ljuva sommaren! Grönska, sol, vackra blommor, smaskiga bär, söta bin och fjärilar. Listan kan göras lång med positiva adjektiv och substantiv. Vi lanserar nu 2 nya kollektioner som välkomnar dig och sommaren i hemmet – ROSENLYCKA och TAHITI!

Välj mellan jordgubbar, nyponrosor, blåklockor, fjärilar eller varför inte göra ett tema i varje rum! Vill du ha från det lite mer exotiska landskapet – välj dina tapeter ur kollektionen Tahiti!

Den 23:e juni lanseras de nya tapetkollektionerna i butik och på midbec.se!

Kollektion Rosenlycka

Nyponros – 43113

Kollektion Rosenlycka

Jordgubbar – 43123

Kollektion Rosenlycka

Kollektion Rosenlycka

Rosengång – 43110

Trädgårdsblommor – 43119

Trädgårdsblommor – 43119

Rosenlycka

I Rosenlycka finner du känslan av en midsommardröm. Lätta blommor som sakta faller ner för väggarna. Poetiskt och lättsamt. Romantiskt och drömskt. Personliga föremål, ärvda och fyndade på loppisar tillsammans med ett nostalgiskt skimmer av svunna tider.

Pelargoner på den glasade verandan. Kaffe som dricks barfota på trappen.

Den varma gyllengula sockerkakan med recept från farmor. Trädgården full med vajande blommor i ängslika rabatter. Rosenlycka påminner om den gammaldags charmen som finns i varje litet vrå.

Nyponros

Rosenbuskarna med sina vilda snår som växer i utkanten av min trädgård översållas av de ljuvligaste rosa knoppar och rosor när sommarnatten är som kortast. Blommorna fyller den tidiga gryningen med sin väldoft och när solens strålar stiger över himlavalvet söker alla humlor och bin sig till min alldeles egna blommande Salikon. Blomsterfloret är en kortvarig njutning som fångades på mitt akvarellpapper en sommardag i slutet på juni.

Blåklocka (Bluebell)

Blåklocka, vallmo, prästkrage, gulskära alla de blommorna vill jag plocka i min trädgård och binda dig en krans av. De växer vilt och dyker upp lite här och var där de själva känner för.  Det blir till en blomstrande äng som jag har försökt fånga med hjälp av akvarellfärger så de kan fortsätta dansa på din vägg hela året om.

Trädgårdsblommor (Garden flowers)

Vallmon är en av de vackraste blommorna i min trädgård med sina dansande kjolar. De blommar så kort tid, men det är ljuvligt varenda minut de står på vajande stjälkar och njuter av solens strålar. Som en mjuk böljande vågrörelse mönstrar de din vägg.

Mini

Som en matta fylld med små blommor sida vid sida är detta mönster skapat. Små klockor, solar och blad fyller upp som en mjuk blomsteräng som nästan uppfattas som enfärgad på håll. Men går du nära så ser du hur många tusen små blommor som fyller din vägg med sitt mjuka flor.

Jordgubbar

Det godaste bäret fyllt med smak av sommar är jordgubbar. Solvarma röda bär som smakar både syrligt och sött. Så vackra där de ligger och mognar på en bädd av halm. I ett ordnat rutmönster fyller de gärna dina väggar med solskenssmak året om!

Rosengång

Det här mönstret härstammar från ett gammalt arkiv. Den här typen av gobelängmönster var populärt under 1910–1920-talet och i den här nytryckta utgåvan har jag gett mönstret en varsam bearbetning och nya spännande färgställningar som ger en aning både dåtid och nutid. Rosorna påminner mig om min egenodlade samling hemma i trädgården.

Hanna Wendelbo

Kollektion Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti 

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tapetkollektionen Tahiti är en samling vackra tapeter inspirerad av den franska målaren Paul Gauguins färgstarka konstverk och hans liv på ön Tahiti. Kollektionen består av uttrycksfulla handmålade mönster som skapar ett perfekt landskap för en exotisk drömvärld. Naturmaterial som vävt gräs och läder får ta plats och kompletterar övriga mönster på ett utmärkt sätt. Bli förtrollad och skapa din egen paradisö.

johanna avsändare

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom