Tips på inspirationsalbum med tapeter till 4 olika rum

21 februari 2017

När det är dags att välja tapet önskar man ibland att man kunde få se hur den ser ut i ett hem, att man kunde få snegla in hemma hos någon som har tapeten på väggen för att se hur fint det kan bli! Men att stå med näsan tryckt mot någons fönster säg runt 22-tiden på kvällen för att få en skymt av tapeten är kanske inte något att rekommendera trots att nästan alla medel är tillåtna när det kommer till val av tapet… Det finns dock andra mindre creepy sätt som man kan ägna sig åt för att få en skymt av hur tapeten ser ut i ett hem!

Jag har tidigare tipsat om inspirationsalbum med midbec-tapeter som du hittar här. Och nedan kommer tips på fler inspirerande album med tapeter- vi kikar in en hall, i en walk-in-closet, i ett barnrum och i ett kök.

Inspirationsalbum: Hall & Walk-in-closet

Att satsa på en effektfull tapet i hallutrymmet kan bara inte bli fel! Stormönstrade blad från kollektionen Oxygen är dessutom ett riktigt smart sätt att addera grönska till en yta där dagsljuset är begränsat som det ofta kan vara i en hall.

midbec-tapeter-oxygen-hall-inspirationsalbum

Vem skulle inte vilja ha en walk-in-closet?! Och när du väl har en walk-in-closet är det lika bra att gå all in med tapeter och allt. Detta är verkligen ett utrymme där man kan våga ta ut svängarna och tapetsera taket. Fräcka mönster och färgkombinationer i kollektionen Akina tar din walk-in-closet till en ny nivå!

Hur ser då tapeten från Oxygen ut i en hall? Och hur blir tapeterna från Akina i en walk-in-closet? Klicka här!

midbec-tapeter-akina-inspirationsalbum

Inspirationsalbum: Barnrum

Denna rosa-vita tapet från kollektionen Everybody Bonjour är ett roligt alternativ till barnrummet! Den har ett lekfullt mönster där det finns mycket att titta på, räkna mustascher, stjärnor eller utropstecken. Samtidigt ger den mjuka rosa nyansen ett behagligt intryck i rummet. Kombinera med en garderob i form av en lite rosa stuga och du har ett perfekt barnrum! För att se hur det ser ut, klicka här.

midbec-tapeter-everybody-bonjour-barntapeter-inspirationsalbum

Inspirationsalbum: Kök

Tapeter i köket är kanske inte alltid helt självklart fast det borde vara det! Och att sätta retroinspirerat bladmönster från Orla Kiely ovanför kaklet bidrar verkligen till ett mer ombonat kök. Är detta något för dig? Spana in köket här!

midbec-kökstapeter-tapeter-orla-kiely-inspirationsalbum

 

Vill du också dela med dig av tapeterna i ditt hem? Tagga dina bilder med #midbecpåtapeten på Instagram eller ladda upp dem här!

//Malin
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom