Do you wish to visit the site in English?
Yes

Tre utvalda trender 2020

10 januari 2020

Nytt år – Nystart! Vi har vänt blad till något nytt och 2019 tillhör det förgångna. Det är dags att lägga det gamla bakom sig och fokusera framåt! Ge ditt hem en nystart och ta ett kik på årets trender. Här nedan listar vi tre stycken.

Tre trender i hemmet

Årets färgskala:
Rosa
Skapa uttrycksfulla rum med färgen rosa på väggarna, vilket känns så rätt 2020. Det ger ditt hem en mer lugn och harmonisk känsla och för den som vågar- mixa inredningens detaljerna med olika nyanser av rosa! Det gör att det skapas spännande kontraster och du får ett mer livfullt hem, utan att det tar över.
trender 2020 rosa
Årets material:
Trä – både ljust och mörkt trä
Storfavoriten från förra året hänger kvar, inred med trä! Detta är något vi kommer att se mer utav och va inte rädd för att blanda de olika träslagen utan låt istället materialen harmonisera med varandra. Detta är något att investera i då hållbarhet är den mest omfattande trenden.

trender 2020 trämöbler
Årets textil:
Linne
Det naturliga underbara linnet fortsätter att pryda hemmen och det tackar miljön för. Såväl som i sovrummet, vardagsrummet och köket hittar vi detta sköna material. Linne är måste-materialet för den trendmedvetna.

trender 2020 linne

 

//Rebecca
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom