JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Vi satsar stort inför framtiden med nytt designsamarbete

31 januari 2017

Visst har jag lovat att du ska få reda på det allra senaste från oss här?! Och här kommer det nyheter- Idag har vi nämligen den stora glädjen att meddela att vi startar upp ytterligare ett designsamarbete för att utöka vårt sortiment av egendesignade tapeter i vår kollektionsserie “Designed by Midbec”!

nytt designsamarbete tapeter midbec hanna wendelbo
Fr. v. Björn Nilsson, Hanna Wendelbo-Hansson, Per Johnson, Bengt Johnson VD, Nina Hörsell

Det är ingen mindre är frilansdesigner Hanna Wendelbo-Hansson som ansluter till designteamet. Tillsammans med vår designer Björn Nilsson kommer Hanna att skapa fantastiska tapeter för våra skandinaviska hem och lyfta vår kollektionsserie “Designed by Midbec” till en ny nivå!

Hanna om samarbetet med oss:

“Jag ser verkligen framemot det stundande samarbetet med Midbec. Jag tror att jag kommer tillföra något nytt i Midbecs sortiment, med mitt uttryck som har sitt ursprung i den skandinaviska traditionen vad gäller färger, mönster och dekorativa element som blommor. Jag hoppas att man kommer bli en aningen överraskad av designen som komma skall, jag utforskar olika tekniker just nu, vilket man kan följa på mitt instagramkonto @hannawendelbo. Samtidigt tror jag att man kommer känna igen både mitt uttryck och hand i mönsterna.”

Hanna inspireras av:

“Min största inspirationskälla är min trädgård, med dess skiftande blommor och blad efter säsong. När fantasin tryter så plockar jag in en blomma från trädgården och börjar teckna och sedan är jag igång. Just nu intresserar jag mig för olika historiska miljöer och funderar på vad som har gjort olika miljöer till hemtrevliga boenden genom århundraden. Mitt svar är att tapeter alltid gör ett hem mysigare!”

För att ytterligare befästa vår långsiktiga satsning på “Designed by Midbec” så har vi även rekryterat Nina Hörsell, som liksom Hanna har lång erfarenhet inom tapetbranschen, för att förstärka försäljnings- och marknadsavdelningen. Nina börjar hos oss den 1:e mars.

Vi välkomnar varmt Hanna och Nina till oss på Midbec! Se pressmeddelandet här.

Psst! Snart lanserar vi fler vårnyheter på tapetfronten så håll utkik här…!

//Malin
[email protected]


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes