Agathe

Femton mönster

Grada Silver - AGA003

1159 SEK
Med tapeten Grada silver får en wow-faktor i rummet. Det stora häftiga mönstret går i vitt och en silverfärgad nyans och möter en grå botten, vilket skapar en skön kontrast och en något kall känsla. Tapeten Grada Silver hittar du i fler färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt

Ori Olive - IUM402

959 SEK
Denna olivgröna tapet ger en naturnära känsla. En lugn och harmonisk färg som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Ori Olive skapar ett härligt liv till ditt hem.

Lys Clay - CLR022

799 SEK
En ombonad tapet som för tankarna till textil och dess härliga levande material. En enfärgad tapet i en gråbeige nyans som ger ett lugnt och harmoniskt intryck som passar i hemmets alla rum. Lys Clay heter tapeten och finns i fler färgställningar, alla med samma omtyckta struktur.

Orbit Amazon - AGA704

1059 SEK
Orbit Amazon går i en livlig och charmig grön ton. Tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den på väggen blir mer livaktig. Orbit Amazon är ett perfekt val i barnrummet för att skapa en känsla av kreativitet men passar självklart i hemmets övriga rum. Tapeten finns i fler färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt.

Hymen Amazon - AGA605

1159 SEK
Pryd väggarna med en tapet som sätter färg på tillvaron. Hymen Amazon är en flerfärgad tapet och har en prickig struktur, vilket för att tapeten känns mer livfull och blir på väggen väldigt stilfull och effektfull. Tapeten Hymen Amazon finns i fem olika färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt.

Nefertiti Amazon - AGA505

1059 SEK
Vacker och elegant blir det med tapeten Nefertiti Amazon. Den mjuka gröna botten möter ett mönster av ansikten i guld och samspelar väldigt fint ihop. Tapeten kan lyfta vilket rum som helst och skapa ren karaktär. Nefertiti Amazon finns i fem färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt

Mildred Aqua - AGA406

1259 SEK
Med tapeten Mildred Aqua spirar våren året om. Tapeten har en vit botten och ett vackert blommönster som går i ljuvliga gröna nyanser. En glädjefylld tapet som bidrar till energi och kreativitet. Tapeten gör sig utmärkt i alla rum. Samma tapetmönster finns i fem ytterligare färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt.

Gladis Amazon - AGA304

1159 SEK
Gladis Amazon har ett heltäckande mönster som ger en touch av retro. Tapeten har en mörk botten och ett mönster som går i ljuvliga nyanser av blått, grönt och grått. Det pampiga blomm och bladmönstret skapar en ståtlig känsla och bjuder in till en härlig stämning. Tapeten finns i fler färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt.

Eris Amazon - AGA204

1059 SEK
Med tapeten Eris Amazon får du en spännande och unik vägg. Det häftiga mönstret täcker hela tapeten yta och blir på väggen dramatisk. Tapeten går i grönt, svart och lila och passar i alla de rum där du vill skapa en enastående känsla. Tapeten finns i fler färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt.

Indra Spice - AGA103

1059 SEK
Skapa unika väggar i ditt hem. Tapeten Indra Spice har en mörk botten och ett mönster som går i härliga nyanser av orange och guld. Tapeten blir ett lyxigt tillskott till din inredning och passar i vilket som helst. Samma tapetmönster finns i två ytterligare färgställningar. Beställningsvara, ca 10 arb.dgr leveranstid, A4-prov ej möjligt

Aponia Coffee - SOC115

899 SEK
Aponia Coffee som med sitt namn går i en härlig kaffebrun ton, man kan nästan ta på den magiska mjuka doften. Tapeten täcks av ett stilfullt melerat betongmönster och bildar en djup och ombonad känsla i rummet. Aponia Coffee finns i 18 olika färgställningar.

Rythm Whale - RYT010

959 SEK
Skapa ditt drömrum med en magisk mörkblå tapet. Tapeten Rythm Whale har en prickig struktur och skapar med sin fantastiska blå nyans ett stilrent intryck och ett djup i rummet. Kombinera tapeten med vita inslag för en effektfull upplevelse. Tapeten finns i tolv olika färgställningar.

Denia Snow - RTS508

899 SEK
Årets första snö glittrar i solens strålar en krispig dag i december. Det är något med det ljuset som ger oss en nytändning efter höstens rusk. Denia Snow är tapeternas motsvarighet och ger dig samma fantastiska uplevelse, året runt. En varm vit nyans som får sällskap av ett fantastiskt skimmer som gör att väggarna lyser. Texturen påminner om canvas och ger rummet en ombonad känsla. Tapeten klär mer än gärna hela rummet, men kan också bli det perfekta komplimentet till en mönstrad tapet.

Aponia Swan - PRI806

1059 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Orbit Sand - ORB110

1059 SEK
Med den här tapeten får du en härlig skandinavisk touch. Tapeten Orbit Sand går i en beige ton och ger ett stillsamt och enkelt uttryck. Tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull och skapar karaktär i rummet. Orbit Sand finns i fler färgställningar.

Kollektion Agathe

Agathe är en kollektion som ger liv till dina väggar. Art deco inspirerande mönster mixas med vackra bladverk, enfärgat och andra effektfulla mönster. En modern tapetkollektion som andas lyx och flärd. Finns hos auktoriserade VIP återförsäljare.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom