Amazonas

Tobago Gilver - W008602

699 SEK
Ljus tapet med ananas i ett guldigt motiv. Tobago Gilver har ett effektfullt uttryck med sitt tropiska lekfulla mönster. Tapeten finns i tre färgställningar. Beställ hem ett tapetprov för att hitta din favorit.

Emeline Gilver - W008103

699 SEK
Glamour, lyx och lite romantik, vem vill inte ha in detta i sin vardag? Med en botten som skimrar i guld och praktfulla buketter i vitt och grått är Emeline Gilver en tapet för den som vågar. Låt den få klä ditt vardagsrum med tid för umgänge eller sovrummet för att sätta guldkant på din sömn.

Monserrat Natural - W008405

699 SEK
Monserrat Natural melerad beige tapet med symmetriskt silverblankt mönster som andas lyx. Låt dit hem kännas extravagant med denna tapet och dess metallic-effekter. Mönstret finns i sex färgställningar.

Tortola Charcoal - W008701

699 SEK
Guldfärgad tapet med melerad harlequinruta i svart. Tortola Charcoal har ett symmetrsiskt mönster som är stilrent och klassiskt samtidigt som det skapar liv till väggarna. Vill du ser vart mönstret passar bäst hemma hos dig, beställ hem ett tapetprov.

Monkey Business Roug - W008305

699 SEK
Ta dig in i den djupa djungeln och höra apornas glada läten när de lekfullt slingrar sig i gröna lianer, skyddad av stora gröna blad. Tapeten Monkey Business Rouge röda botten ger en möjlighet för mönstret att tydligt framträda. Mönstret finns i fem färgställningar, ljusa neutrala till färgglada.

Fiji Teal - W008209

699 SEK
Turkos som havet vid Fiji där vågorna leker och sanden är alldeles gyllene och varm. Dess blanka yta gör att de guldiga detaljerna tar plats och blänker som de fina kornen på stranden. Mönstret finns i åtta färgställningar.

Kollektion Amazonas

Amazonas är en livfull tapetkollektion med koloniala influenser! Tropiska mönster och vackra färgställningar mixas med geometriska former och metallic-effekter. Tapetsera med Amazonas för effektfulla statement-väggar!


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom