Annuell

Designer:

Björn Nilsson

Kalk Berga - 61029

599 SEK
Är du ute efter en sofistikerad och industriell stil, då kan denna populära grå melerade tapeten i kalkimitation vara något för dig. Tapeten skapar en rå känsla med inslag av lyx och flärd. Den grå kalktapeten är enkel att kombinera och går fint ihop med många andra kulörer. Tapeten finns i fler färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

11016

659 SEK
Småmönstrad romb tapet med en ljusgrå botten. Mönstret faller nästan som en kedja fylld av glimrande diamanter och skapar ett elegant och stilrent uttryck. Då mönstret är subtilt kommer tapeten passa i alla hemmets rum. Kök, vardagsrum, sovrum eller hall? Helt upp till dig. Designen skapades av Björn Nilsson och du hittar den i fyra jordnära färgställningar.

11025

659 SEK
Addera en elegant, sofistikerad look till dina väggar med detta stilrena och flexibla mönster. Greige (gråbeige) randig tapet med lugn och balanserad färgpalett. De lodrätta linjerna i varierande tjocklekar hjälper till att skapa en illusion av höjd i rummet. Kommer i totalt fyra färgställningar.

11006

659 SEK
Låt en brun blommig tapet med varma koppartoner smycka dina väggar. Denna ståtliga hibiskus för med sig en rostig rustikt känsla in i rummet. Den varma färgställningen kommer skapa ett välkomnande uttryck för dig och dina gäster. Finns i 6 färgställningar.

11020

659 SEK
Skapa ditt drömrum i rustik lantlig stil med en grönbrun rutig tapet i textil anda. Med hjälp av en rik färgpalett tillför denna tapetdesgin en mysig miljö du vill vistas i. Klä väggarna med en design som både ger struktur och elegans. Ett helrätt inredningsval om du vill åt känslan av mys framör öppen spis utan att tappa det eleganta elementet. Den perfekta blandningen av brunt och en dämpad grön, ger dina väggar en stilig och chic finish till dina väggar.

Kalk Sala - 61044

599 SEK
En klassisk nyans i grönt med inslag av grått gör att denna tapet omfamnar tapeten rummet med en unik charm. Tapeten ger en lyxig men också ombonad känsla. Tapeten kommer i många olika färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

11007

659 SEK
En ljuvlig klassiker, ljusgrå småmönstrad tapet med blommor och blad som aldrig går ur tiden. Subtilt skapar mönstret en underliggande karaktär och charm till rummet. Designen hittar du i sex jordnära färgställningar.

Det här är kollektionen är för dig som vill ha ett varmt och välkomnande hem. I Annuell hittar du fina småmönstrade tapeter som ger ett lugnt rogivande intryck, vackra hibiskus, klassiska ränder och tartanliknande mönster. Mjuka dämpade nyanser av dimblått, grågröna toner och varma mustiga kulörer skapar en kollektion anpassad för våra nordiska hem. Annuells mönster och enfärgade ytor är baserade på kollektionen KALK som nu kompletteras med fler behagliga färger.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom