JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Annuell

Designer:

Björn Nilsson

Kalk Berga - 61029

599 SEK
Är du ute efter en sofistikerad och industriell stil, då kan denna populära grå melerade tapeten i kalkimitation vara något för dig. Tapeten skapar en rå känsla med inslag av lyx och flärd. Den grå kalktapeten är enkel att kombinera och går fint ihop med många andra kulörer. Tapeten finns i fler färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

11016

659 SEK
Småmönstrad romb tapet med en ljusgrå botten. Mönstret faller nästan som en kedja fylld av glimrande diamanter och skapar ett elegant och stilrent uttryck. Då mönstret är subtilt kommer tapeten passa i alla hemmets rum. Kök, vardagsrum, sovrum eller hall? Helt upp till dig. Designen skapades av Björn Nilsson och du hittar den i fyra jordnära färgställningar.

11017

659 SEK
Med en klassisk grön rutig tapet får du enkelt till det lantliga köket, vardagsrummet som bara osar ombonad eller hemmakontoret med en engelsk anrik bibloteks-atmosfär. En skottsrutig tapet ger dig en tidlös design som kommer stå sig, år efter år. Rutan ser du i fem olika dämpade nyanser.

11025

659 SEK
Addera en elegant, sofistikerad look till dina väggar med detta stilrena och flexibla mönster. Greige (gråbeige) randig tapet med lugn och balanserad färgpalett. De lodrätta linjerna i varierande tjocklekar hjälper till att skapa en illusion av höjd i rummet. Kommer i totalt fyra färgställningar.

11006

659 SEK
Låt en brun blommig tapet med varma koppartoner smycka dina väggar. Denna ståtliga hibiskus för med sig en rostig rustikt känsla in i rummet. Den varma färgställningen kommer skapa ett välkomnande uttryck för dig och dina gäster. Finns i 6 färgställningar.

11010

659 SEK
Tapet med smått blommigt mönster som går i en neutral färgskala är det perfekta tillskottet för att skapa ett lugn till ditt utrymme. De stiliserade växterna klättrar i ett upprepande mönster vilket förhöjer känslan av avslappning och lugn. Du hittar designen i ytterligare fem färgställningar.

Kalk Sala - 61001

599 SEK
En enfärgad ljus tapet med kalkfärgsliknande yta som påminner om en vacker melerad vägg. Tapeten går i ljusbeige och har en vinylyta som gör att tapeten känns spännande och levande. En lugn och varm ton som passar in i hemmets alla rum och ger en fin balans. Mönstret finns i fler vackra toner och är designad av Björn Nilsson.

Det här är kollektionen är för dig som vill ha ett varmt och välkomnande hem. I Annuell hittar du fina småmönstrade tapeter som ger ett lugnt rogivande intryck, vackra hibiskus, klassiska ränder och tartanliknande mönster. Mjuka dämpade nyanser av dimblått, grågröna toner och varma mustiga kulörer skapar en kollektion anpassad för våra nordiska hem. Annuells mönster och enfärgade ytor är baserade på kollektionen KALK som nu kompletteras med fler behagliga färger.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes