Annuell

Designer:

Björn Nilsson

Sex mönster

Kalk Sala - 61005

559 SEK
Söker du en tapet som ger en avskalad rustik känsla i hemmet, då kan denna tapeten vara något för dig. Den här tapeten med sin kalkfärgsliknande vinylyta i ljusgrått ger just det, en avslappnad rustik känsla. Tapeten med sitt vackra mönster passar i alla rum och finns i fler fantastiska kulörer. Tapeten är skapad av Björn Nilsson.

Kalk Berga - 61017

559 SEK
Den här enfärgade ljusgröna tapeten har en vinylyta och ett melerat mönster som är att tapeten känns mer organisk. Med sitt realistiska uttryck skapar tapeten en känsla av en målad kalkvägg. Det fantastiska mönstret finns i fler färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

11025

599 SEK
Addera en elegant, sofistikerad look till dina väggar med detta stilrena och flexibla mönster. Greige (gråbeige) randig tapet med lugn och balanserad färgpalett. De lodrätta linjerna i varierande tjocklekar hjälper till att skapa en illusion av höjd i rummet. Kommer i totalt fyra färgställningar.

11021

599 SEK
Precis som en varm pläd lägger sig tapeten som ett tryggt och ombonat lager längs dina väggar. Med utseendet av ett omtyckt tyg, hämtar detta mönster med varma undertoner samma innerliga känsla du får när du sitter i stugan efter en lång dag i ute i naturen med en kopp rykande te i handen. Det mysiga utseendet på en brun rutig tapet går inte att undgå för den som befinner sig i rummet.

11003

599 SEK
Mellangrå tapet fylld av ett storslaget mönster fyllt av stora blommor i full blom. Detaljerna och de stilfulla skuggningarna skapar ett verklighetstroget intryck där blommorna tillför en mjuk botanisk känsla i rummet.

11007

599 SEK
En ljuvlig klassiker, ljusgrå småmönstrad tapet med blommor och blad som aldrig går ur tiden. Subtilt skapar mönstret en underliggande karaktär och charm till rummet. Designen hittar du i sex jordnära färgställningar.

Det här är kollektionen är för dig som vill ha ett varmt och välkomnande hem. I Annuell hittar du fina småmönstrade tapeter som ger ett lugnt rogivande intryck, vackra hibiskus, klassiska ränder och tartanliknande mönster. Mjuka dämpade nyanser av dimblått, grågröna toner och varma mustiga kulörer skapar en kollektion anpassad för våra nordiska hem. Annuells mönster och enfärgade ytor är baserade på kollektionen KALK som nu kompletteras med fler behagliga färger.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom