11018

Kollektion: Annuell

Designer: Björn Nilsson

Välj färgställning
Det ursprungliga priset var: 659 SEK.Det nuvarande priset är: 299 SEK. / RULLE
-
+
Skickas inom 1-2 vardagar

Kombinera Annuell med

 • Beskrivning

  Med en dämpad och sofistikerad nyans i blått ger en rutig tapet djup till dina väggar i form av ett elegant skotskt tartantryck som är enkelt och inbjudande. En tidlös tapet som passar bra i både kök, hall, arbetsrum, gästtoalett eller barnrum. Charmen med detta mönstret är hur vackert de ramar in rummet och ger en mysig och varm känsla.

 • Specifikationer
  Kollektion: Annuell
  Bredd: 0.53 meter
  Artikelnummer: 11018
  Mönsterpassning: Rak
  Textur/Yta: Matt
  Mönsterrapport: 53 cm
  Längd: 10.05 meter
 • Frakt & returer

  Beställer du en vardag innan kl 15.00 skickas tapeterna vanligtvis samma dag.

  Din beställning hämtar du hos din närmsta färgfackhandel. Dessa ombud är också våra återförsäljare och har därför bred kunskap inom området tapet. De kan hjälpa dig och besvara frågor och även se till att du har allt du behöver för att du ska få möjlighet att nå ett så bra resultat som möjligt.

  Läs returvillkor HÄR.

Snabb frakt Snabb frakt
Klarna - betala senare Klarna - betala senare
Svenskt hantverk Svenskt hantverk

Tapetkalkylator

Det ska vara roligt och enkelt med tapet, därför har vi tagit fram en tapetkalkylator där du snabbt kan räkna ut hur många tapetrullar du behöver när du tapetserar. Kalkylatorn kan tyvärr inte ta hänsyn till hur just dina väggar ser utan räknar med hela väggar som inte har fönster, dörrar eller liknande. Resultatet blir därför en uppskattning.
cm tum
cm tum
cm tum
cm tum

Samtidigt räknar vi med att man skär bort så lite som möjligt av tapeten mot tak/golv och eventuella lister. Känner du dig osäker på hur mycket tapet du behöver? Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig. De är proffs på tapet och kommer se till att du får hem rätt antal rullar, och de kan också svara på fler eventuella frågor. Tips: Spara överbliven tapet för t.ex. pyssel eller paketinslagning !