JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Blooming

BL22720

759 SEK
Visa upp den vilda sidan av dig själv genom dina väggar, låt ditt hem skina med denna slående design med vilande leoparder. De vackra pälsmarkeringarna ger kontrast mot en ljus melerad botten som sömlöst smälter ihop med leoparden. Utöver denna neutrala färgställning hittar du mönstret i ytterligare 2 jordnära färger.

BL22763

759 SEK
Bjud in en fräsch och botanisk atmosfär till ditt hem med denna tropiska skönhet. Vi ser en livfull naturdesign som kommer ge styrka och energi till alla utrymmen. Gröna palmblad kommer skapa ett elegant och uppfriskande tema i din interiör där ditt vardagsrum, sovrum eller kök kommer möta flertalet stilar och färger. Matcha med härligt kalla träslag, neutrala textiler i linne eller sammet för en komplett look.

BL22751

759 SEK
Gör dina väggar till hemmets vackraste smycke. Skapa ett helande lugn med en varm beige tapet där fallande löv står för detta vardagslyxiga mönster. Tapetsera i vardagsrum, sovrum eller kök för en varm och välkomnande känsla.

EE22539

759 SEK
En modern tapetdesign fylld av ett ljuvligt urval av blomster. Den färgrika palletten ger ett djärvt, dekorativt uttryck i stor skala, perfekt lämpad för stora bostäder, fondväggen eller kommersiella utrymmen. Dekorativa fjärilar skapar ett romantisk och effektfullt intryck, men den svarta botten tillför ett vasst inslag.

EE22535

759 SEK
Kliv in i ett spännande tropiskt landskap som kommer att föra in naturen in till ditt hem. En blå djungeltapet där illustrationer av flora och fauna lever tillsammans med tropiska djur i fullständig harmoni. Djur som apor, tropiska fåglar och kameljonter ger ditt utrymme liv och skapar ett vackert djup till ett vardagsrum, sovrum eller badrum. Kombinera med enfärgade tapeten EE22506 med snarlik botten.

EE22534

759 SEK
Dyk djupt in i den tropiska djungeln med denna botaniska tapet som smyckas av stora palmblad. Exotiska blad i olika gröna nyanser pryder en matt mörkblå bakgrund som skapar en cool modern känsla i sovrum, hall, gästrum eller vardagsrum.

EE22533

759 SEK
Denna härliga flamingo tapet med gröna palmblad skapar en rogivande tropisk elegans i rummet. De dämpade färgerna i rosa, grönt och djupblåa gör tapeten till det optimala valet för en fondvägg, eller för mindre utrymmen som gästtoalett och klädkammare. De rosa fåglarna smyckar detta exotiska motiv som bara sprudlar av liv och solklara färgkombinationer.

EE22521

759 SEK
Greige enfärgad tapet med en behaglig textil känsla. Du hittar mönstret i ytterligare 2 färgställningar.

EE22506

759 SEK
Mörkblå melerad tapet med ett subtilt inslag av glitter. Den svala blåa kulören skapar en rofylld känsla i rummet, särskilt med krispigt vita lister. Denna uppiggande blåa tapet tillför ett behagligt och ombonat intryck. Du hittar mönstret i totalt 5 färgställningar.

BL22744

759 SEK
En djungel av exotiska, lummiga växter i en mix av starka färger som mörblått, grönt och rött. Slående paradisblommor och blad där verklighetstrogna former i kobination med en dunkel botten ger digmöjlighet att kliva in i en mystisk värld full av liv. Skapa karaktär till väggarna med en mörk exotisk tapet.

BL22713

759 SEK
Enfärgad blågrå textiltapet där du får ett subtilt stickat intryck. Färgsättningen har nästan en melerad effekt som skapar en livfull stämning i alla sorters rum. Kombinera tillsammans med mönster eller tapetsera i hela rum.

BL22774

759 SEK
Ta ut svängarna med din inredning, satsa på en grå tapet med grafiskt mönster där flertalet former utmanar din interiör på allra bästa sätt. De flerdimensionella ränderna som fyller tapetens former ger en charmig struktur till ditt rum. Matcha gärna med naturnära material som rotting eller varma trämöbler för en komplett look.

Blooming

Tapetkollektionen BLOOMING tar dig djupt in i en mustig tropisk fauna där flamingos och apor skymtas bland ståtliga blommor och blad. Stora praktfulla kattdjur smyger sig lättsamt fram. Kollektionens färgpalett går från mjuka pasteller som ljusgrön och rosa till mer tuffa och effektfulla nyanser.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom