Blooming

Elva mönster

BL22720

659 SEK
Visa upp den vilda sidan av dig själv genom dina väggar, låt ditt hem skina med denna slående design med vilande leoparder. De vackra pälsmarkeringarna ger kontrast mot en ljus melerad botten som sömlöst smälter ihop med leoparden. Utöver denna neutrala färgställning hittar du mönstret i ytterligare 2 jordnära färger.

BL22763

659 SEK
Bjud in en fräsch och botanisk atmosfär till ditt hem med denna tropiska skönhet. Vi ser en livfull naturdesign som kommer ge styrka och energi till alla utrymmen. Gröna palmblad kommer skapa ett elegant och uppfriskande tema i din interiör där ditt vardagsrum, sovrum eller kök kommer möta flertalet stilar och färger. Matcha med härligt kalla träslag, neutrala textiler i linne eller sammet för en komplett look.

EE22539

659 SEK
En modern tapetdesign fylld av ett ljuvligt urval av blomster. Den färgrika palletten ger ett djärvt, dekorativt uttryck i stor skala, perfekt lämpad för stora bostäder, fondväggen eller kommersiella utrymmen. Dekorativa fjärilar skapar ett romantisk och effektfullt intryck, men den svarta botten tillför ett vasst inslag.

EE22535

659 SEK
Kliv in i ett spännande tropiskt landskap som kommer att föra in naturen in till ditt hem. En blå djungeltapet där illustrationer av flora och fauna lever tillsammans med tropiska djur i fullständig harmoni. Djur som apor, tropiska fåglar och kameljonter ger ditt utrymme liv och skapar ett vackert djup till ett vardagsrum, sovrum eller badrum.Kombinera med enfärgade tapeten EE22506 med snarlik botten.

EE22534

659 SEK
Dyk djupt in i den tropiska djungeln med denna botaniska tapet som smyckas av stora palmblad. Exotiska blad i olika gröna nyanser pryder en matt mörkblå bakgrund som skapar en cool modern känsla i sovrum, hall, gästrum eller vardagsrum.

EE22533

659 SEK
Denna härliga flamingo tapet med gröna palmblad skapar en rogivande tropisk elegans i rummet. De dämpade färgerna i rosa, grönt och djupblåa gör tapeten till det optimala valet för en fondvägg, eller för mindre utrymmen som gästtoalett och klädkammare. De rosa fåglarna smyckar detta exotiska motiv som bara sprudlar av liv och solklara färgkombinationer.

EE22522

659 SEK
Vinröd enfärgad tapet med en behaglig textil känsla. Du hittar mönstret i ytterligare 2 färgställningar.

BL22774

659 SEK
Ta ut svängarna med din inredning, satsa på en grå tapet med grafiskt mönster där flertalet former utmanar din interiör på allra bästa sätt. De flerdimensionella ränderna som fyller tapetens former ger en charmig struktur till ditt rum. Matcha gärna med naturnära material som rotting eller varma trämöbler för en komplett look.

BL22752

659 SEK
Denna tapet med bladmönster i grått och svart ger ett lyxigt lugn till dina väggar. Den melerade ljusgråa botten harmoniserar väl tillsammans med de svarta bladen som tillför en härlig kontrast till väggarna.

BL22745

659 SEK
En mörk och exotisk trädgård i full blom, där ett urval av fiktiva blommor och blad lockar dig närmre för att beundra dess unika detaljer. Denna mörka tapet skapar en dov och extravagant känsla till rummet, du hittar den i 5 olika färgställningar.

BL22714

659 SEK
Mörkgrå textiltapet där du nästan får ett stickat eller virkat intryck. Kombinera tillsammans med mönster eller tapetsera i hela rum. Få en elegant finish till dina väggar med subtila tapetmönster.

Blooming

Tapetkollektionen BLOOMING tar dig djupt in i en mustig tropisk fauna där flamingos och apor skymtas bland ståtliga blommor och blad. Stora praktfulla kattdjur smyger sig lättsamt fram. Kollektionens färgpalett går från mjuka pasteller som ljusgrön och rosa till mer tuffa och effektfulla nyanser.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom