Earth

Åtta mönster

Marmor Ivory - EAR002

859 SEK
Tapet med marmor i grått och guld "Marmor Ivory"

Lucas Slate - EAR102

899 SEK
Grå tapet med granar i vitt och grått "Lucas Slate"

Tyre Dew - EAR304

859 SEK
Tapeten Tyre Dew med sin struktur och oregelbundna rutmönster i beige är ett ypperligt alternativ till den annars populära helt monokroma inredningsstilen i beige. Genom att kombinera olika texturer, nyanser och material ger rummet ett helt annat intryck för ögat.

Denia Dawn - EAR707

859 SEK
Denia Dawn är en ljusgrå tapet med lätt melering. Tapetens nästan vävda struktur och lätta skimmer tillför ett lugn och ger en ombonad samt lyxig känsla.

Earth Sand - EAR606

899 SEK
Grå tapet med bågmönster. Earth Sand med sitt mönster i retrostil inspirerat av naturliga element och strukturer är en livfull tapet. Med sin varma underton får rummet en ombonad och hemtrevlig känsla.

Morsus Rust - EAR406

899 SEK
Väggar av tegel, möbler av stål. Morsus Rust är för dig som vill åstadkomma en industriell och rustik stil i hemmet. Tapeten gestaltar plåtskivor i varm roströd och blågrå nyans, vilket mjukar upp intrycket och får hemmet att kännas tryggt och välkomnande.

Rainy Niagara - EAR206

859 SEK
Petrolblått möter rödbronsiga nyanser i en ljuvlig färgkombination. Rainy Niagara är tapeten med skimrande ränder i koppar och vinrött som påminner om kvällssolens sista strålar mot forsande vatten.

Lys White - ARC801

859 SEK
En melerad vit tapet som är ett perfekt alternativ till de vitmålade väggarna. Lys White har en lätt struktur som ger en behgalig yta till väggarna och skapar ett levande intryck.

Earth

Tapetkollektionen Earth har inspirerats av naturens alla element och strukturer. Kollektionens harmoniska färgpalett och mönsterdesign representerar den norra och södra hemisfären uppdelat i svala nyanser och varma toner med geografiskt anknutna mönster.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom