Earth

Tyre Dew - EAR304

959 SEK
Tapeten Tyre Dew med sin struktur och oregelbundna rutmönster i beige är ett ypperligt alternativ till den annars populära helt monokroma inredningsstilen i beige. Genom att kombinera olika texturer, nyanser och material ger rummet ett helt annat intryck för ögat.

Denia Dawn - EAR707

959 SEK
Denia Dawn är en ljusgrå tapet med lätt melering. Tapetens vävda struktur och diskreta skimmer ger nytt liv åt den målade väggen och sätter en elegant touch på hemmet

Morsus Ash - EAR402

959 SEK
Morsus Ash är en tapet i industriell stil med ett elegant uttryck. Tapeten gestaltar plåtskivor i melerade ljusa grå nyanser som ger hemmet ett upiggande ljus. Skapa dynamik och ge hemmet ett mukare intryck genom att styla Morsus Ash med inredningsdetaljer i olika material och strukturer.

Lucas Ash - EAR101

959 SEK
Låt tapeten tala med sitt karaktäristiska mönster. Lucas Ash, en grå tapet med ett mönster av granar i vitt och svart blir en uttrycksfull detalj i hemmet. Tapetsera en fondvägg och kombinera den med tapeter och interiör i antingen ljusa eller mörka neutrala toner beroende på önskad stil och stämning i rummet.

Marmor Ash - EAR001

959 SEK
Tapeten Marmor Ash med sin marmorering i nyanser av grått utgör en vilsam bas i hemmet. Med sin sofistikerade känsla av lyx blir tapeten en tidlös och stilsäker inredningsdetalj i rummet som tillsammans med möbler och övrig interiör i neutrala nyanser bildar en fin helhet.

Lys White - ARC801

959 SEK
En melerad vit tapet som är ett perfekt alternativ till de vitmålade väggarna. Lys White har en lätt struktur som ger en behgalig yta till väggarna och skapar ett levande intryck.

Earth Ochre - EAR605

959 SEK
Ockragul tapet med bågmönster. Earth Ochre med sitt mönster i retrostil inspirerat av naturliga element och strukturer är en livfull tapet som stilfullt kan kombineras med andra tapeter i jordnära kulörer.

Rainy Nile - EAR202

959 SEK
Tapeten Rainy Nile gör hemmet till en plats som andas harmoni och lugn med sin gråblå nyans. De smala ränderna i guld och mörkblått blir en finstämd detalj som ger liv åt väggarna.

Earth

Tapetkollektionen Earth har inspirerats av naturens alla element och strukturer. Kollektionens harmoniska färgpalett och mönsterdesign representerar den norra och södra hemisfären uppdelat i svala nyanser och varma toner med geografiskt anknutna mönster.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes