Earth

Marmor Ivory - EAR002

899 SEK
Marmortapet "Marmor Ivy" har en helmatt yta med grå och brunbronzig marmorering. Botten består utav en ljus beige och gräddvit melering för att efterlikna utseendet av äkta marmor vilket utgör en vilsam bas i hemmet. Med sin sofistikerade känsla av lyx blir tapeten en tidlös och stilsäker inredningsdetalj i rummet som tillsammans med möbler och övrig interiör i neutrala nyanser bildar en fin helhet.

Lucas Slate - EAR102

899 SEK
Skapa ett uttrycksfullt hem med Lucas Slate, en grå tapet med ett mönster i vita och grå granar. Tapeten omvandlar hemmet till ett frostat vinterlandskap och passar utmärkt tillsammans med möbler och övrig interiör i ljusa nyanser.

Tyre Dew - EAR304

899 SEK
Tapeten Tyre Dew med sin struktur och oregelbundna rutmönster i beige är ett ypperligt alternativ till den annars populära helt monokroma inredningsstilen i beige. Genom att kombinera olika texturer, nyanser och material ger rummet ett helt annat intryck för ögat.

Earth Sand - EAR606

899 SEK
Grå tapet med bågmönster. Earth Sand med sitt mönster i retrostil inspirerat av naturliga element och strukturer är en livfull tapet. Med sin varma underton får rummet en ombonad och hemtrevlig känsla.

Denia Dawn - EAR707

899 SEK
Denia Dawn är en ljusgrå tapet med lätt melering. Tapetens vävda struktur och diskreta skimmer ger nytt liv åt den målade väggen och sätter en elegant touch på hemmet

Morsus Rust - EAR406

899 SEK
Väggar av tegel, detaljer av stål. Morsus Rust är för dig som vill åstadkomma en industriell och rustik stil i hemmet. Tapeten gestaltar plåtskivor i varm roströd och blågrå nyans som med sin värme mjukar upp intrycket i hemmet och det att kännas tryggt och välkomnande.

Rainy Niagara - EAR206

899 SEK
Petrolblått möter rödbronsiga nyanser i en ljuvlig färgkombination. Rainy Niagara är tapeten med skimrande ränder i koppar och vinrött som påminner om kvällssolens sista strålar mot Niagarafallets forsande vatten.

Lys White - ARC801

899 SEK
En melerad vit tapet som är ett perfekt alternativ till de vitmålade väggarna. Lys White har en lätt struktur som ger en behgalig yta till väggarna och skapar ett levande intryck.

Earth

Tapetkollektionen Earth har inspirerats av naturens alla element och strukturer. Kollektionens harmoniska färgpalett och mönsterdesign representerar den norra och södra hemisfären uppdelat i svala nyanser och varma toner med geografiskt anknutna mönster.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom