Florentina

Birds of Paradise - 220442

759 SEK
Skapa en romantisk och gammaldags charm till ditt hem med Birds of Paradise. Tar du en närmare titt kan du se en trollslända susa förbi och små fjärilar pollenera en flora. Ett mönster fyllt av överaskningar, denna vackra gråa tapet inte kommer göra dig besviken.

Fantasy - 220453

759 SEK
Rosa tapeter ger hemmet en chic och feminin aura. Denna rosa akvarelltapet med snäckor tillför en subtil rodnad med en mjuk karaktär till vilket rum som helst. Detta mönstret Fantasy kommer att se fantastisk ut i ett sovrum, gästtoalett, vilsamt vardagsrum eller till och med ett kök.

Floral Heritage - 220460

759 SEK
Klassisk blommig tapet med ljus botten där gråa blommor omfamnas av ett ljuvligt bladverk i ljusgrönt och gräddvitt. Denna färgställning i mönstret "Floral Heritage" använder sig utav en neutral färgpalett som möts av ett romantiskt mönster. Varesig i sovrum, hall, kök som vardagsrum kommer denna tapet sprida en varm och ombonad charm.

Paisley Poetry - 220474

759 SEK
Denna tidlösa klassiker kommer att göra ett elegant tillskott till alla rum. En mintgrön tapet i mönstret "Paisley Poetry" hämtar inspiration från en engelsk trädgård med livfulla blommor i kontrasterande färger. Tillför en ljus och glad stämning med denna tapet som passar perfekt till både vardagsrum, barnrum eller sovrum.

Blooming - 220481

759 SEK
Det är något speciellt med svarta tapeter. Dramatiken färgerna tillför är något helt unikt som man ser mer sällan än ofta. Denna svart blommiga tapet i mönstret Blooming bjuder en rad olika blommor och fåglar som gör att du stannar upp för att avsätta en stund där du kan beskåda väggen.

Silk - 220437

759 SEK
Organisk design med råsilkestyg skapad med vertikala tygfibrer. Mönstret Silk är en kritvit tapet med en matt glans som kommer göra att rummet upplevs större. Går att kombinera med mönstrad tapet för att skapa en mer elegant känsla än vanlig väggfärg. Silk finns i 17 olika färger.

Florentina

Tapetkollektionen FLORENTINA innehåller paisley-inspirerande blommönster blandat med tranor och paradisfåglar i vackra, slingrande blomsterprakter. Snygga enfärgade tapeter med struktur finns för att matcha dessa mönstrade för att skapa ett fantastiskt färgsprakande rum!


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes