Glasshouse

  • Hem
  • Glasshouse

Fjorton mönster

Kate Mist - GLA001

959 SEK
Tapeten Kate Mist ger en häftig 3D-känsla i rummet och fångar in uppmärksamheten runt omkring. Tapeten går i nyanser av grått och har ett heltäckande mönster som pryder tapeten. En tapet perfekt för ungdomsrummet. Kate Mist finns i tre färgställningar.

Lavinia Ponderosa - GLA704

959 SEK
Skapa ett romantiskt rum med tapeten Lavinia Ponderosa. Tapeten har en ljuvligfärgkombination där mönstret går i rostrött, grått och mintgrönt. Tapeten förmedlar ett lugn och skapar en ombonad känsla. Lavinia Ponderosa finns i sju färgställningar.

Koaru Eclipse - MIS009

799 SEK
Vackra enfärgade tapeten Koaru Eclipse i sin mörkblå nyans ger rummet ett fint djup med sin mörka ton. Likt en underbar natthimmel omfamnar tapeten dig och ditt hem. Tapeten passar i hemmets alla rum.

Livia Dove - GLA903

959 SEK
Tapeten Livia Dove är en klassisk grå tapet med ett palmbladsmönster i ljusgrått. Palmbladen är heltäckande och skapar harmoni i rummet med sitt härliga motiv. Livia Dove passar i alla rum och finns även i fler färgställningar.

Lena Havana - GLA805

1059 SEK
Klä dina väggar i vackert lejongult. Lena Havana bjuder på ett diskret kvistmönstersom går i nyanser av rostrött och guld. Det vackra mönstret möts av en underbar lejongul botten som gör att tapeten förmedlar en härlig värme. Tapteten finns i fem olika färgställningar.

Kai Cream - GLA604

899 SEK
Med denna härliga ljusa tapeten får du en lugn och behaglig vägg med en härlig prägel. Tapeten med sin dova nyans i beige skapar en avskalad känsla i hemmet. Tapeten Kai Cream passar fint i alla rum och finns i fler andra kulörer.

Glasshouse Pine - GLA403

1059 SEK
Tapeten Glasshouse Pine är en tapet att betrakta. Tapeten har ett mönster som efterliknar en praktfull kupolbyggnad. En svart botten möter ett mönster i smaragdgrönt, en färgkombination som ger en lyxig känsla.

Mary Pine - GLA304

959 SEK
Skapa ett vackert ombonat hem med tapeten Mary Pine. Tapeten har en fantastisk nyans i smaragdgrönt och pryds av tecknade blommor och blad. Mary Pine står för ren elegans och blir ett lyxigt tillskott till hemmet. Tapeten finns i tre olika färgställningar.

Jane Nougat - GLA203

959 SEK
Skapa ett modernt hem med tapeten Jane Nougat. En underbar beige tapet med ett vackert diskret mönster som täcker hela tapetens yta. Den neutrala tonen skapar ett lugn och en sofistikerad känsla. Tapeten finns i tre olika färgställningar.

Bailey Night - GLA103

959 SEK
Denna mörka tapeten skapar en gåtfull känsla och man sluks in i det 3D-mönster som pryder tapeten. Bailey Night heter tapeten och precis som namnet är den lika mörk som nattens mörkaste timmar. Tapeten finns i tre olika färgställningar.

Optical Gold - GLA1003

1059 SEK
Vitt och guld är en klassisk färgkomination och förhöjer känslan av lyx och elegans. Tapeten Optical Gold har en vit botten och ett guldfärgat rutmönster som har en spännnade 3D-effekt. Mönstret blir mer diffust längre in mot tapetens mitten. Optical Gold finns i tre färgställningar.

Dixie Mahogany - GAT614

899 SEK
Skapa förtrollande väggar med denna tegelröda tapet med fin struktur. Tapeten heter Dixie Mahogany och ger ett ombonat intryck i rummet. Tapeten passar i hemmets alla rum där du vill åt en mysig känsla.

Lys Clay - CLR022

799 SEK
En ombonad tapet som för tankarna till textil och dess härliga levande material. En enfärgad tapet i en gråbeige nyans som ger ett lugnt och harmoniskt intryck som passar i hemmets alla rum. Lys Clay heter tapeten och finns i fler färgställningar, alla med samma omtyckta struktur.

Denia Forest - RTS511

899 SEK
Med tapeten Denia Forest får du en härlig skogskänsla i rummet. Den gröna underbara nyansen skapar en ombonad och genuin känsla. En stillsamhet vilar över rummet. Tapeten har en något melerande och levande yta.

Glasshouse

Tapetkollektionen Glasshouse tar oss med på en resa där vi får återupptäcka den viktorianska perioden insvept i en modern tolkning. Kollektionens mönster är inspirerade av den viktorianska Arts and Crafts-rörelsen där både symmetri och naturliga former är tydligt närvarande. Vackra japanska blommotiv och andra asiatiska influenser från denna period får ta plats i flera av kollektionens botaniska mönster.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom