Kalk 2

Designer:

Björn Nilsson

Välj bland 4 typer av kalktapet

Letar du efter en enfärgad tapet som ger liv och uttryck till väggarna? Då är kalktapet för dig! En mjukt melerad tapet som ger rummet en rustik och inbjudande känsla.

BERGA

Läs mer..

PUTS

Beige, Grå tapet med Enfärgat, , Linne mönster
LÄS MER..

SALA

Vit, Neutral tapet med Enfärgat, Linne mönster
LÄS MER..

KLINTE

Beige, Grå tapet med Enfärgat, , Linne mönster
LÄS MER..

Grå

En grå kalkfärgsmönstrad tapet för tankarna till ditt inre lugn. Skapa enkelt ett harmoniskt och jordnära hem där avkoppling och återhämtning står i fokus.

Mörkgrå & svart

Med mörka kalktapeter kan du skapa ett dramatiskt och djärvt uttryck i ditt rum. Kalkytan bidrar dessutom till en ombonad och genomtänkt känsla.

Vit & beige

Skapa en neutral bas i hemmet utan att det blir kalt och enformigt. Låt ljusa färger få ge liv till dina väggar med pensel-liknande drag.

Greige

Den magiska färgen greige (grå + beige) tillför både djup och känsla till rummet den klär.

Brun

Skapa en varm och inbjudande miljö där en tapet med brun kalkfärg gör jobbet. Perfekt för rum där ett murrigt och mysigt resultat är önskvärt.

Grön

Grön är en av skandinaviens mest populära väggfärger, och det med all rätt. Låt dina väggar livas upp med obrydda penseldrag i kombination med en grön kalkmatt yta.

Blå

Skapa ett rum för lugn och återhämtning på nolltid med en svalkande blå kalktapet. Det lätta mönstret av penseldrag ger liv och rörelse till dina väggar och skapar en rofylld atmosfär för dig och dina nära.

Rosa, persiko & teracotta

Våra varmaste nyanser av kalktapet ger rum för romantik och kärlek, precis vad man vill känna sitt hem fyllt med vänner och familj.

Kalk 2 – Borstade kalktapeter

Med tapetkollektionen Kalk II får du en lugn och harmonisk känsla i ditt hem. Kollektionen har en matt kalkyta som framhäver den vackra nordiska färgpaletten inspirerad av naturens rika färgspektra. Kalk II innehåller 48 olika nyanser, allt från ljusa mjuka toner till mer effektfulla färger som djupblå, skogsgrönt och tegel. Matcha enkelt kollektionens färger med varandra och låt dem fungera som en behaglig bakgrund till den övriga inredningen i hemmet. Se även Kalk III (utan mönsterpass) och första kollektionen Kalk.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes