Kalk Sala – 61039

Kollektion: Annuell, Kalk 2

Designer: Björn Nilsson

599 SEK / RULLE
-
+
Skickas inom 1-2 vardagar

Kombinera Kalk Sala med

 • Beskrivning

  Denna tapeten med sin kalkfärgsliknande yta har en lugn och lättsam nyans i grönt och grått. Skapa en vilsam plats för ögat med denna underbara kalktapeten. Ett svagt heltäckande melarat mönster dominerar tapeten och skapar en livlig känsla. Mönstret finns i fler färger och är skapat av Björn Nilsson.

 • Specifikationer
  Kollektion: Annuell, Kalk 2
  Bredd: 0.53 meter
  Artikelnummer: 61039
  Mönsterpassning: Rak
  Textur/Yta: Lätt struktur, Matt
  Mönsterrapport: 53 cm
  Längd: 10.05 meter
 • Frakt & returer

  Beställer du en vardag innan kl 15.00 skickas tapeterna vanligtvis samma dag.

  Din beställning hämtar du hos din närmsta färgfackhandel. Dessa ombud är också våra återförsäljare och har därför bred kunskap inom området tapet. De kan hjälpa dig och besvara frågor och även se till att du har allt du behöver för att du ska få möjlighet att nå ett så bra resultat som möjligt.

  Läs returvillkor HÄR.

Snabb frakt Snabb frakt
Klarna - betala senare Klarna - betala senare
Svenskt hantverk Svenskt hantverk

Tapetkalkylator

Det ska vara roligt och enkelt med tapet, därför har vi tagit fram en tapetkalkylator där du snabbt kan räkna ut hur många tapetrullar du behöver när du tapetserar. Kalkylatorn kan tyvärr inte ta hänsyn till hur just dina väggar ser utan räknar med hela väggar som inte har fönster, dörrar eller liknande. Resultatet blir därför en uppskattning.
cm tum
cm tum
cm tum
cm tum

Samtidigt räknar vi med att man skär bort så lite som möjligt av tapeten mot tak/golv och eventuella lister. Känner du dig osäker på hur mycket tapet du behöver? Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig. De är proffs på tapet och kommer se till att du får hem rätt antal rullar, och de kan också svara på fler eventuella frågor. Tips: Spara överbliven tapet för t.ex. pyssel eller paketinslagning !