JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Kent

Ficus Ivy - KEN101

1099 SEK
Fikusens vackert formade blad som ger en mjuk och rogivande känsla till dina väggar. Bladtapeten Ficus Ivy i en skogsgrön nyans låter verkligen naturen hälsa på hemma hos dig. Med sin mörka botten får mönstret en chans att diskret ta plats på väggarna.

Rosegarden Eclipse - KEN002

1299 SEK
En ljuvlig tapet med mörk botten och stora mjuka rosor i rosa och lila nyanser som för tankarna till romantik och lyx. Rosegarden Eclipse är en tapet som passar väl i den pampiga matsalen eller sovrummet som söker en pompös känsla.

Anemone Caviar - KEN305

1099 SEK
En tapet med svart botten som går i härlig kontrast till de stora ljusa anemone blommorna. Den blommiga tapeten Anemone Caviar passar dig som söker en neutral färgkulör men samtidigt vill ha ett levande mönster.

Canterbury Taupe - KEN405

1199 SEK
Gråbeige tapet med olika blad från naturens rika flora i en svartvit kulör. Bladtapeten Canterbury Taupe har en behaglig botten som ger ett inbjudande och stilrent intryck till dina väggar.

Malva Olive - KEN202

1199 SEK
Tapeten Malva Olive har en neutral beige botten med ljuvliga blommor i en behaglig gul kulör och grön blad som för tankarna till en väldoftande blomstrande trädgård. Tapeten finns i åtta färgställningar, vilken blomtapet blir din favorit?

Nightingale Ivy - KEN501

1299 SEK
En mörk tapet med slingrande grenar i grönt och färggranna små vackra näktergalar som sjunger i kör. Nightingale Ivy för tankarna till solens värmande strålar och trädens yviga gröna blad. En fin tapet som finns i sex noga utvalda färgställningar.

Koaru Eclipse - MIS009

859 SEK
Vackra enfärgade tapeten Koaru Eclipse i sin mörkblå nyans ger rummet ett fint djup med sin mörka ton. Likt en underbar natthimmel omfamnar tapeten dig och ditt hem. Tapeten passar i hemmets alla rum.

Ori Aqua - IUM408

999 SEK
Ori Aqua är en ljusblå tapet som skapar ett diskret rutmönster på dina väggar. Passar bra i barnrummet så väl som det rogivande sovrummet. Den ljusa kulören skapar ett behagligt lugn.

Kai Moonlight - GLA603

959 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Palazzo Snow - VEN501

959 SEK
Tapeten Palazzo Snow har en härlig struktur som framhäver den gräddvita kulören. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en neutral vägg som ger liv till väggarna. Beställ enkelt hem ett tapetprov för att hitta din favorit.

Denia Burgundy - EAR704

959 SEK
Denia Burgundy är en melerad röd tapet som med sitt tilltalande djup ger rummet en inbjudande mystik. Med sin diskreta textila struktur likt en canvasväv ger den både värme och liv åt rummets väggar.

Lys Oyster - CLR021

859 SEK
Tapeten Lys Oyster i en beigegrå kulör är ett bra val för dig som vill hitta ett alternativ till den målade väggen. Den diskreta fina strukturen ger rummet en levande känsla. Lys Oyster är en färgställning av så många fler.

Silka Beige - ANY801

799 SEK
En beige och harmonisk tapet med diskreta ränder som ger ett lugn till dina väggar och ditt rum. Silka Beige har en behaglig färg som håller i alla tider.

Aponia Star - SOC103

959 SEK
Tapeten Aponia Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans. Tapeten har ett stilfullt betongmönster som syns på nära håll men kan upplevas som helt enfärgad en bit ifrån. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Dixie Pampas - GAT604

859 SEK
Den gulgröna lugna tapeten Dixie Pampas med struktur ger en rogivande känsla till ditt hem och passar i samtliga av hemmets rum.

Naxos Flamingo - WIL407

959 SEK
Naxos Flamingo har en varm kopparnyans som ger ett gyllene och mjukt intryck till väggarna. Komplettera färgskalan med guldiga detaljer och mörkt trä för att få den rätta känslan i rummet. Beställ hem ett tapetprov för att se vart den passar bäst hemma hos dig.

Ultino Oyster - VEN204

959 SEK
Tapeten Ultino Oyster har en härlig struktur som framhäver den ljusbruna kulören. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en neutral vägg som ger liv till väggarna. Beställ enkelt hem ett tapetprov för att hitta din favorit.

Alta Moonlight - UNI010

759 SEK
Tapeten Alta Moonlight Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans och härliga lyster. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Uba Rock - TRI805

1199 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Cira Cream - SER004

999 SEK
Cira Cream är en gråvit melerad tapet med en struktur som ger ett liv till väggarna. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Ima Snow - POD402

759 SEK
Ima Snow är en ljusbeige melerad tapet som gör sig fin i alla rum och hem. Med sin diskreta kulör är den ett fint alternativ till de enfärgade målade väggarna.

Tapetkollektionen Kent

Tapetkollektionen Kent tar dig till den engelska landsbygden där morgondimman just har lättat och avtäcker ett stillsamt landskap. Ett vackert gods inbäddat i murgröna omgivet av frodig natur tornar upp sig och på andra sidan av den storslagna entrén möts du av eleganta tapeter där naturen får ta plats i form av vackra blad, pampiga blommor och kvittrande fåglar. Färgskalan går i mustiga kulörer som skapar en smakfull atmosfär i hemmet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes