Kids World

300956

599 SEK
Ett stämningsfullt mörker med kretsande himlakroppar och stjärnor i subtila blå nyanser fyller rummet med fantasi och rymdstämning. Gyllene accenter lyser upp den nattsvarta botten och får väggarna att lysa vackert.

301144

599 SEK
Bland eukalyptusens gröna blad kikar små pandabjörnar nyfiket fram och bildar ett glatt och grönskande mönster. Med en känsla av akvarell får tapeten ett lätt och luftigt uttryck som garanterar lugn och ro.

301311

599 SEK
Bland korall, snäckor, och delfiner hittar vi Nemo, den orange clownfisken. In bland sjögräset gömmer sig kanske också en och annan sjöhäst. Tack vare det lätta akvarellutseendet är tapeten inte bara lämplig som en accent till de mindre väggarna. Med sina pudriga pastellnyanser kan korallrevet tryggt täcka hela rummet.

300321

599 SEK
Ett sagolikt möte med skogens vilda djur. I detta fantasifulla och färgsprakande mönster på en klarvit botten, gömmer sig rådjur, harar och ugglor bland blommor, blad och bär. Kanske hittar du också en och annan sovande räv.

300048

599 SEK
Välkomnas in i en ljuvlig sagovärld bland harar, björnar och ekorrar. Mönstret går i milda neutrala färger och är fullt av liv och rörelse ovanpå en krispigt vit botten. Tapeten förvandlar sovrummet till en drömlik skog.

300529

599 SEK
I detta ljuvliga mönster ser vi kaniner och giraffer segla över tapeten i små luftballonger och skapa det allra gulligaste av barnmönster. Här i en harmonisk och skir färgställning i rosa och beige mot en krispigt vit botten.

252033

599 SEK
Denna storprickiga tapet i ett underbart ljusblått mönster passar perfekt i ett rum för lekfulla barn. Tapetens krispigt vita botten ger ett ljust och lättsamt intryck till sin omgivning som enkelt går att kombinera med andra nyanser och mönster.

252750

599 SEK
Randig tapet i en underbar rosa pastell. Den tunna och till synes handmålade randen ger rummet en luftig och sockersöt atmosfär. För dig som önskar en fin övergång går tapeten utmärkt att kombinera med andra mönster i kollektionen.

252828

599 SEK
Beige är trendigare än någonsin och ger vårt hem en varm och ombonad känsla. Denna beige tapet med svagt rosa underton och fina struktur passar in i hemmets alla rum.

253023

599 SEK
Ett småprickigt och lekfullt mönster som tillför en härlig effekt i rummet. Tapeten får ett tidlöst och neutralt uttryck med sina svarta prickar mot den vita botten. Bryt av rummets enfärgade väggar eller tapetsera hela rummet för ett starkare intryck.

300215

599 SEK
Ett grönskande bladverk av Eukalyptus breder ut sig över tapeten och bildar ett frodigt och friskt bladmönster. I flera nyanser av grönt mot den krispigt vita botten ger tapeten ett uppfriskande lyft åt rummet.

300642

599 SEK
De pudriga färgerna smälter fint in på den ljusa bakgrunden. Hortensian och de andra blommorna växer sig stora och fångar snabbt betraktarens intresse. En sofistikerad och tidlös tapet för alla rum.

300741

599 SEK
För med naturen in i barnrummet med ett handmålat granmotiv i skandinavisk stil. De ljusgrå och svarta granarna utgör en tilltalande kontrast mot den vita botten, stilrent och tidlöst.

Sagolika mönster till barnens rum

En tapetkollektion fylld av mönster inspirerade från himmel till havsbotten.

Här kan du låta ditt barn få utforska fridfulla undervattensvärlden, där färgglada fiskar simmar runt bland mjuka koraller och sjöstjärnor som vilar på havets botten. Eller varför inte umgås med de vilda djuren, på deras äventyr genom skogen?

Med Kids’ World kan du skapa en magisk plats där ditt barn kan upptäcka nya spännande äventyr, varje dag. De handmålade motiven utstrålar en känsla av rofylldhet tack vare akvarellens lugna och behagliga pastellnyanser. Med färgglada och fantasifulla motiv, kommer barnrummet att förvandlas till en mysig plats fylld av liv och drömmar.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes