Kosmos

Laetitia Woodrose - LAV002

859 SEK
Låt tapeten Laetitia Woodrose med sitt drömska skimmer och romantiskt rosa magnolia växa över väggarna som en egen blomsterträdgård i ditt hem. Det fina mönstret passar väl in i det drömlika vardagsrummet. Mönstret finns i sju färgställningar.

Alba Snow - LAV501

859 SEK
Ljus tapet med skimrande blad och kvistar. Alba Snow är ett val lyxigt val som gör sig fint i det stillsamma sovrummet såväl som den inbjudande hallen. Beställ gärna hem ett tapetprov för att se vart den passar bäst hos dig.

June Storm - KOS006

859 SEK
June Storm med sin ljusa botten ger ett romantiskt liv till hemmet. Blad och blommor dansar över väggarna i en gråbeige kulör. Det väl utformade mönstret lyfter rummet och skapar en vacker tavla över väggarna. Mönstret finns i fem färgställningar.

Tropical Tropical - LAV105

959 SEK
Stora gröna blad som växer över en ljus botten. Ta in den tropiska atmosfären in i hemmet och låt djungeln hitta hem. Tapeten Tropical Tropical gör sig bra till det vågade vardagsrummet eller barnrummet som bjuder in till lek.

Gini Petrol - MAG004

699 SEK
Enfärgad blågrön tapet som med sin lätta struktur skapar ett behagligt djup och lugn till rummet den får klä in. Gini Petrol är det perfekta valet till ett sovrum där ro och återhämtning är det primära fokuset.

Javan Rose - LAV701

699 SEK
Gullig ljusrosa tapet med lätt struktur och ett skimmer som skapar magi på dina väggar. Javan Rose ger karaktär till väggarna och skapar ett lyxigt rum perfekt för socialt umgänge. Ge ditt hem lite extravagans med denna ljuvliga tapet.

Musa Jungle - LAV306

859 SEK
Små gröna blad som likt en djungel brer ut sig över en svart botten. Musa Jungle är en tapet som ger ett ombonat och gåtfullt intryck. Låt tapeten klä det klassiska och lyxiga rummet. Mönstret finns i tre färgställningar.

Tahina Silver - LAV202

859 SEK
Stora blad som får skimra i silver på en ljus botten. Få in en lyxig känsla av naturen i ditt hem och skapa ett rum som ger ett diskret intryck och passar väl till alla rum och inredningsstilar. Mönstret finns i sex färgställningar.

Husto Teal - KOS703

799 SEK
Småmönstrad turkosgrön tapet med diskret mönster som ger en levande känsla till väggarna. Med sin neutrala kulör är Husto Teal ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Ayana Sierra - KOS607

799 SEK
En roströd tapet med ett klassikt diskret mönster som ger liv till väggarna. Ayana Sierra har en varm och ombonad kulör som passar bra i rum avsett för socialt umgänge såsom det stora vardagsrummet.

Mimea Midnight - KOS202

859 SEK
Blomsters kvistar och blad tillsammans med näpen brudslöja som diskret klär in väggarna. Tapeten Mimea Midnight har en klassisk ljus botten och sitt mönster i form av noga utformade kvistar och blommor i silver och svart. Mönstret finns i två ljusa vackra färgställningar.

Gaio Moonlight - ALL905

599 SEK
Gräddvit tapet med lätt struktur som ger karaktär till väggarna. Med sin ljusa kulör är Gaio Moonlight ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar liv till dina väggar.

Kao Curry - MAG107

799 SEK
Enfärgad senapsgul tapet som ger en varm känsla till väggarna. Med sin ombonade kulör är Kao Curry ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Calco Egret - ONY506

799 SEK
Enfärgad ljus tapet som är ett fint alternativ till de målade väggarna . Calco Egret passar med sin stilrena kulör väl i hemmets samtliga rum och håller i längden. Beställ gärna hem ett tapetprov för att hitta just din favorit.

Kosmos

I tapetkollektionen Kosmos smälter naturliga och digitala former samman för att skapa unika fusioner och grafiska avbildningar av naturen i djärva färgkombinationer och former. Dessa mönster möter ljuvliga graciösa magnoliablommor och spröda blad i mjuka skira nyanser som skapar ett harmoniskt och mjukt intryck.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom