Minerals

MIN0101

Ca: 489 SEK
Ljus tapet med skimmer & stenyta

MIN1027

Ca: 569 SEK
Beige tapet med en skimrande yta & medaljonger

MIN2000

Ca: 569 SEK
Mörkgrå tapet med skimmer & stenyta

MIN3001

Ca: 569 SEK
Mörk tapet med naturstensmaterial för dina väggar - ganska opretentiöst och ändå lätt och livligt. De glimrande stenarna förser tapeten med dess finkorniga struktur bildar en väggyta som är vacker att se på och ger en härlig känsla i rummet. Denna tapeten är extra breda jämfört med vanliga tapetrullar och säljs per meter och kommer därför anpassas och bearbetas utifrån din beställning. Beställningsvara med beräknad lev. tid 7-10 arbetsdagar

MIN4100

Ca: 569 SEK
Svart botten med ett krokodil liknande mönster av små skimrande glaspärlor

MIN5100

Ca: 569 SEK
Prickig blågrå tapet som andas kvalitet och lyx skapar intrycket av små diamanter som lyser på natthimlen. Glittret reflekterar elegant ljuset i rummet och ger liv till rummets väggar. Dessa tapeter är extra breda jämfört med vanliga tapetrullar och säljs per meter och kommer därför anpassas och bearbetas utifrån din beställning.

MIN6100

Ca: 569 SEK
Mörkblå tapet med med vågräta ränder i glitter

MIN7100

Ca: 569 SEK
Tillför en exklusiv känsla i rummet genom en vit tapet med vackert texturerat skimmer. De små glitterpartiklarna leker så ljuvligt med solljuset och gör rummet både levande och ombonat. Dessa tapeter är extra breda jämfört med vanliga tapetrullar och säljs per meter och kommer därför anpassas och bearbetas utifrån din beställning.

Minerals

Minerals är en exklusiv tapetkollektion med en naturnära färgskala och stenliknande struktur. Kollektionens skimrande ytor utgörs av mineralen mica och av glaspärlor vilket skapar en vacker lyster på väggarna. Säljs per meter. Finns hos auktoriserade VIP återförsäljare.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes