Ombra

Elva mönster

OMB106

999 SEK
Jagar Sunset ger rummet en fantastisk färgsättning av solnedgång. Den väcker mystik genom sin mörka botten och djungel med vilda jaguarer. Låt den klä din hall eller varför inte sovrummet?

Jagar Emerald - OMB101

999 SEK
Hör djungelns livfulla melodi av exotiska djur och naturliga element som tillsammans skapar en gåtfull och vacker symfoni. I tapet Jagar Emerald tar sig den ståtliga jaguaren mjukt och ljudlöst fram mellan stora djungelblad. Färgställningen med svart botten och mönster i beige och grönt ger en mystisk och gåtfull känsla till rummet.

Kona Sapphire - OMB501

899 SEK
Kona Sapphire är en midnattsblå tapet med ett geometriskt mönster i blått och grönt. Mönstrets operfekta linjer skapar charmiga trianglar som överlappar varandra. Den mörkblå färgen skapar ett djup i rummet och en omfamnande känsla.

Aminah Phantom - OMB901

899 SEK
I tapet Aminah Phantom skapar små horisontella linjer i blått och grått smala vertikala llinjer på en midnattsblå botten. En småmönstrad tapet som på håll upplevs mer åt det enfärgade hållet men som på närmare håll har ett effekfullt geometriskt mönster.

Kente Curry - OMB803

899 SEK
Tapet Kente Curry skapar med sitt geometriska mönster en spännande effekt på väggen. På tapetens svarta botten poppar de ockragula linjerna ut och ger en 3D-liknande effekt.

Idu Honey - OMB703

899 SEK
Tapet Idu Honey ger ett charmigt intryck med sitt mönster av oregelbundna ringar. Med sin svarta bottenfärg och ringar i guld och grått skapar den samtidigt en dramatisk look i rummet.

Akan Sapphire - OMB401

999 SEK
Med det geometriska mönstret Akan Sapphire kan du skapa en art déco-inspirerad känsla i rummet. Där du enkelt kan välja att antingen förstärka den känslan med stilenlig inredning eller tona ner med en mer modern och minimalistisk inredning. Möt tapetens färgställning av behagligt duvblått, mörkblått och beige med nyanser av rost.

Timor Honey - OMB304

999 SEK
Ljuvliga färgkombinationer hittar du i detta geometriska mönster i tapet Timor Honey. I mönstret av romber med runda former kombineras nedtonade nyanser av champagne, blågrått och guldbrunt på svart botten. Ett mönster med härlig retrokänsla i nutida färgställning som med sina runda fomer skapar ett mjuk intryck i rummet.

Tau Lark - OMB202

999 SEK
Coola katter. Söker du ett annorlunda och häftigt mönster så kan tapet Tau Lark i mullvadsgrå nyans vara något för dig! Exotiska jaguarer upprepas i ett regelbundet mönster där den lugna och dämpade färgställningen ger ett stilrent och elegant intryck.

Tatu Sand - OMB007

799 SEK
Söker du ett alternativ till en vit slät vägg men inte sugen på så mycket mönster? Då kan vi tipsa om tapet Tatu Sand. En enfärgad beige tapet med textilliknande struktur som till skillnad från det vita adderar mer värme och liv till rummet samtidigt som du behåller den ljusa krispiga känslan.

Bogo Sunset - OMB603

999 SEK
Bogo Sunset är en organsikt randigtapet där blåa och rost färgade ränder gifter sig över en beige botten och bildar den perfekta kombon av solnedgångens färger. Den ger rummet värme och liv och bjuder in för trevliga familjemiddagar och lugna kvällar i soffan.

Ombra

Skuggan av den otämjda naturen… Visst låter det lite mystiskt – låt oss presentera den nya tapetkollektionen Ombra. Innehåller mönster så som vilda jaguarer i både större och mindre former samt geometriska mönster som kastar lite mystiska skuggor av naturens rika färgpalett.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom