Ombra

Timor Cocoon - OMB303

999 SEK
Timor Cocoon är en härligt mjukt mönstrad tapet där toner av beiget och guld bildar ett organiskt mönster. Tapeten ger en lyxig och ombonad känsla och passar lika bra i köket som i hallen.

Akan Curry - OMB402

999 SEK
Akan Curry ger vilket rum som helst känslan av lyx och eftertanke. De guldgula tonerna med svart och silver som kontrast bildar ett geometrisk mönster. Kök eller hall, spelar ingen roll för tapeten kommer lyfta hemet oavsett.

OMB106

999 SEK
Jagar Sunset ger rummet en fantastisk färgsättning av solnedgång. Den väcker mystik genom sin mörka botten och djungel med vilda jaguarer. Låt den klä din hall eller varför inte sovrummet?

Jagar Emerald - OMB101

999 SEK
Hör djungelns livfulla melodi av exotiska djur och naturliga element som tillsammans skapar en gåtfull och vacker symfoni. I tapet Jagar Emerald tar sig den ståtliga jaguaren mjukt och ljudlöst fram mellan stora djungelblad. Färgställningen med svart botten och mönster i beige och grönt ger en mystisk och gåtfull känsla till rummet.

Kona Sapphire - OMB501

899 SEK
Kona Sapphire är en midnattsblå tapet med ett geometriskt mönster i blått och grönt. Mönstrets operfekta linjer skapar charmiga trianglar som överlappar varandra. Den mörkblå färgen skapar ett djup i rummet och en omfamnande känsla.

Aminah Phantom - OMB901

899 SEK
I tapet Aminah Phantom skapar små horisontella linjer i blått och grått smala vertikala llinjer på en midnattsblå botten. En småmönstrad tapet som på håll upplevs mer åt det enfärgade hållet men som på närmare håll har ett effekfullt geometriskt mönster.

Kente Curry - OMB803

899 SEK
Tapet Kente Curry skapar med sitt geometriska mönster en spännande effekt på väggen. På tapetens svarta botten poppar de ockragula linjerna ut och ger en 3D-liknande effekt.

Idu Honey - OMB703

899 SEK
Tapet Idu Honey ger ett charmigt intryck med sitt mönster av oregelbundna ringar. Med sin svarta bottenfärg och ringar i guld och grått skapar den samtidigt en dramatisk look i rummet.

Tau Lark - OMB202

999 SEK
Coola katter. Söker du ett annorlunda och häftigt mönster så kan tapet Tau Lark i mullvadsgrå nyans vara något för dig! Exotiska jaguarer upprepas i ett regelbundet mönster där den lugna och dämpade färgställningen ger ett stilrent och elegant intryck.

Tatu Sand - OMB007

899 SEK
Söker du ett alternativ till en vit slät vägg men inte sugen på så mycket mönster? Då kan vi tipsa om tapet Tatu Sand. En enfärgad beige tapet med textilliknande struktur som till skillnad från det vita adderar mer värme och liv till rummet samtidigt som du behåller den ljusa krispiga känslan.

Bogo Sunset - OMB603

999 SEK
Bogo Sunset är en organsikt randigtapet där blåa och rost färgade ränder gifter sig över en beige botten och bildar den perfekta kombon av solnedgångens färger. Den ger rummet värme och liv och bjuder in för trevliga familjemiddagar och lugna kvällar i soffan.

Ombra

Skuggan av den otämjda naturen… Visst låter det lite mystiskt – låt oss presentera den nya tapetkollektionen Ombra. Innehåller mönster så som vilda jaguarer i både större och mindre former samt geometriska mönster som kastar lite mystiska skuggor av naturens rika färgpalett.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom