Passion

Designer:

Björn Nilsson

37014

659 SEK
En svävande ljusgrön tapet med levande gröna blad som omfamnar dina väggar. Få en avslappnande känsla i rummet som denna ljuvliga tapet får klä. Med naturnära mönster och färger är det lätt att finna ro och återhämtning. Mönstret finns i fyra fina färgställningar.

37018

659 SEK
Ljus tapet med en lugn känsla och blad i grönt, grått och beige. Få en vilsam känsla i ditt rum med detta mönster från kollektionen Passion. Mönstret finns i tre vackra färgställningar och passar väl i det lilla sovrummet såväl som det stora vardagsrummet.

37004

659 SEK
Jordnära kulörer och naturnära mönster med vackra pelargoner och blad. Detta fina mönster med brungrå botten och stora blommor och blad i gröna och gula nyanser ger ro och harmoni till ditt hems väggar.

37011

659 SEK
Naturnära bruna nyanser ger ett ombonat intryck till detta levande geometriska mönster. Få tidlösa väggar som håller i längden. Mönstret finns i fyra vacka färgställningar designade av Björn Nilsson med flera års erfarenhet inom branschen.

37033

599 SEK
En varm, röd tapet i en ombonad kulör. För det klassiska lyxiga vardagsrummet eller det sobra sovrummet. Oavsett vilket rum du väljer att klä in dina väggar med så ger dess lätta struktur ett liv till ditt hem.

37002

659 SEK
En djup roströd tapet med blad från ormbunken som påminner om naturens liv. Låt dig få finna ro i ditt hem med detta ljuvliga mönster. Har du svårt att välja vilken färgställning som är din favorit? Beställ hem tapetprov för att göra valet enklare.

Passion

Kollektionen PASSION är designad med naturen som inspiration. Färgerna är antingen dovt dimmiga pasteller eller lite klarare som rött, blått och terrakotta, allt för att du skall finna ro i ditt hem.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes