Passion

Designer:

Björn Nilsson

Sex mönster

37026

559 SEK
En modern tapet i en gråbeige kulör och lekande yta med lätt struktur. Tapeten ingår i kollektionen Passion med naturen som inspiration. Välj bland de vackra enfärgade tapeterna och beställ hem ett tapetprov för att hitta din favorit.

37017

599 SEK
Ljus tapet med lekande blad i blått, grått och beige. Få en vilsam känsla i ditt rum med detta mönster designat av Björn Nilsson. Mönstret finns i tre fina färgställningar och passar väl i det lilla sovrummet såväl som det stora vardagsrummet.

37015

599 SEK
Ljus romantisk tapet med lekande blad i rött, grönt och beige. Få en rogivande känsla i ditt rum med detta mönster från kollektionen Passion. Mönstret finns i fyra fina färgställningar och passar väl i det lilla sovrummet såväl som det stora vardagsrummet.

37011

599 SEK
Naturnära bruna nyanser ger ett ombonat intryck till detta levande geometriska mönster. Få tidlösa väggar som håller i längden. Mönstret finns i fyra vacka färgställningar designade av Björn Nilsson med flera års erfarenhet inom branschen.

37007

599 SEK
För tankarna till pelargonernas vackra blad och inbjudande doft. Med minnen från barndomens förväntansfulla dagar ger denna blommiga tapet ett harmoniskt inryck. Dess ljusa botten och vackra stora blommor i rött passar i hemmets samtliga rum.

37002

599 SEK
En djup roströd tapet med blad från ormbunken som påminner om naturens liv. Låt dig få finna ro i ditt hem med detta ljuvliga mönster. Har du svårt att välja vilken färgställning som är din favorit? Beställ hem tapetprov för att göra valet enklare.

Passion

Kollektionen PASSION är designad med naturen som inspiration. Färgerna är antingen dovt dimmiga pasteller eller lite klarare som rött, blått och terrakotta, allt för att du skall finna ro i ditt hem.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom