Poetry

Designer:

Björn Nilsson

Lynniber - 19117

659 SEK
Lynniber med en härlig mintgrön touch. Det harmoniska bladmönstret möter en mintgrön botten vilket blir en ljuvlig kombination, en harmonisk tapet som bjuder in till det skandiaviska hemmet. Tapeten finns i fler färgställningar, bland annat i beige och grått. Designad av Björn Nilsson.

Kalk Berga - 61025

599 SEK
En mörkgrå melerad tapet med en yta av vinyl. Den lätta strukturen gör att tapeten känns levande och väggen får liv och rörelse. Denna populära kalktapet passar perfekt i alla rum och skapar en mystisk, rustik känsla. Mönstret finns i flertalet vackra färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

Kalk Sala - 61044

599 SEK
En klassisk nyans i grönt med inslag av grått gör att denna tapet omfamnar tapeten rummet med en unik charm. Tapeten ger en lyxig men också ombonad känsla. Tapeten kommer i många olika färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

37025

599 SEK
En klassisk tapet i en behaglig ljus färg och lätt struktur som ger liv till väggarna. Denna tapet från kollektionen Passion är det självklara valet som alternativa till de sterila vitmålade väggarna. Beställ hem ett tapetprov för att hitta din personliga favorit.

Leksand - 19112

659 SEK
Omge dig och ditt hem med vackra tapeter som ger en känsla av svenska traditioner. Tapeten Leksand tar dig till Dalarna och dess fantastiska natur. Tapeten har en grå botten och ett blått böljande bladverk som sträcker sig över tapeten och möts av röda och vita blommor. Tapeten finns i fyra olika färgställningar och passar i vilket som helst.

Secret Garden - 19102

659 SEK
Med tapeten Secret Garden får du en vägg som osar självsäkerhet. Tapeten går i en klassiska nyanser i vitt, svart och grått och blir därför ett perfekt val för det skandinaviska hemmet. Secret Garden med sitt medaljongmönster finns i fem olika färgställningar och är designad av Björn Nilsson.

Rättvik - 19125

659 SEK
Med rutiga tapeten Rättvik får rummet en mysig och ombonad karaktär. Mönstret påminner om skotsk tartan vilket gör att rummet ser mer klätt ut, nästan i känslan av textil. Rättvik finns i tre färgställningar. Här ser du tapeten i en klassisk grön botten med ett rutmönster i vitt och brunt.

Medina - 19122

659 SEK
Rutiga tapeten Medina skapar karaktär. Tapeten har ett tidlöst mönster och skapar ett lugnt och sofistikerat intryck. Medina med sitt smårutiga mönster passar bra i såväl sovrum som vardagsrum. Eller varför inte i stugan på landet? Tapeten finns i tre färgställningar, här ser du den i grönt.

Bahia - 19119

659 SEK
Tapeten Bahia har ett ståtligt blomm- och blad mönster som har en tilldragande effekt. Tapeten har en beige botten med ett mönster i en ljus beige ton. Skapa ett elegant rum med Bahia och låt kreativiteten vad gäller övrig inredning flöda fritt. Tapeten finns även i en något mörkare färgställning.

Zagora - 19109

659 SEK
Med tapeten Zagora får du ett rum som speglar de marockanska palatsens magnifika väggar. Tapeten ger en WOW-känsla och man kan nästan känna känslan av mosaik i de vackra detaljerna. Det eleganta mönstret går i grönt och beige och möts av en beige botten. Designad av Björn Nilsson.

Tapet med influenser från Marrakech till Dalarna

En hyllning till de marockanska och svenska traditionerna! Med inspiration från olika delar av världen; från exotiska Marrakech till svenska Dalarna. Känn doften, mystiken och livsstilen som blandas med de genuina nordiska hantverkstraditionerna. Björn Nilsson tar oss med till Marrakechs vackra trädgårdar och dess fantastiska palats. Mönstren andas inspiration från palatsens storartade väggar och magnifika tak.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom