JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Poetry

Designer:

Björn Nilsson

Secret Garden - 19105

659 SEK
Ståtligt tar mönstret Secret Garden över väggen i rummet och skapar en dramatisk känsla. Med en härlig touch av det marockanska tar tapeten oss till drömmarnas palats. Secret Garden finns i fem olika färgställningar, här ser du den i en neutral nyans, det ljuvliga mönstret går i beige och landar mot en ljusgrå botten.

Medina - 19121

659 SEK
Skapa ett klassiskt hem med rutiga tapeten Medina. Ett mönster som håller år efter år och skapar ett elegant och sofistikerat rum. Tapeten medför en härlig värme och gemenskap. Medina finns i tre färgställningar, här ser du den i grått. Skapad av Björn Nilsson.

Lynniber - 19114

659 SEK
Denna havrefärgade tapeten har ett harmoniskt mönster av små blad i en vit nyans. En tapet i skandinavisk stil som ger ett lugn med sitt tidlösa mönster och passar i många olika rum. Tapeten heter Lynniber och finns i fyra olika färgställningar. Designad av Björn Nilsson.

Kalk Berga - 61030

599 SEK
En enfärgad mörkgrå kalktapet med ett melerat mönster som ger ett djup och formar hemmet till en sofistikerad stil. Den diskreta strukturen ger väggen ett levande och effektfullt uttryck samtidigt som det skapar ett lugn. Denna kalktapeten finns i fler färger och är skapad av Björn Nilsson.

Kalk Sala - 61036

599 SEK
Som en mörk och klarblå natthimmel omfamnar denna kalktapeten dig med storm. Med sin kalkfärgsliknande yta påminner tapeten om en rå betongvägg. Tapeten har att diskret melerat mönster som ger tapeten ett mer levande uttryck. Mönstret finns i fler kulörer och är skapat av Björn Nilsson.

37025

599 SEK
En klassisk tapet i en behaglig ljus färg och lätt struktur som ger liv till väggarna. Denna tapet från kollektionen Passion är det självklara valet som alternativa till de sterila vitmålade väggarna. Beställ hem ett tapetprov för att hitta din personliga favorit.

Bahia - 19119

659 SEK
Tapeten Bahia har ett ståtligt blomm- och blad mönster som har en tilldragande effekt. Tapeten har en beige botten med ett mönster i en ljus beige ton. Skapa ett elegant rum med Bahia och låt kreativiteten vad gäller övrig inredning flöda fritt. Tapeten finns även i en något mörkare färgställning.

Zagora - 19107

659 SEK
Zagora har ett vackert mönster som elegant pryder tapeten. Det ståtliga mönstret bjuder in till en känsla av lyx och elegans och helt plötsligt befinner du dig inuti ett vackert marockanskt palats. Tapeten Zagora finns i fyra färgställningar, här med en ljusgrå botten och ett mönster i beige och grått.

Rättvik - 19125

659 SEK
Med rutiga tapeten Rättvik får rummet en mysig och ombonad karaktär. Mönstret påminner om skotsk tartan vilket gör att rummet ser mer klätt ut, nästan i känslan av textil. Rättvik finns i tre färgställningar. Här ser du tapeten i en klassisk grön botten med ett rutmönster i vitt och brunt.

Leksand - 19113

659 SEK
Ljuvliga Leksand. En tapet som ger glada vibrationer och förvandlar vilket rum som helst. Tapeten har en ljusblå botten med ett vackert heltäckande mönster som består av olika blommor och ett böljande bladverk. Leksand finns i fyra olika färgställningar och är designad av Björn Nilsson.

Tapet med influenser från Marrakech till Dalarna

En hyllning till de marockanska och svenska traditionerna! Med inspiration från olika delar av världen; från exotiska Marrakech till svenska Dalarna. Känn doften, mystiken och livsstilen som blandas med de genuina nordiska hantverkstraditionerna. Björn Nilsson tar oss med till Marrakechs vackra trädgårdar och dess fantastiska palats. Mönstren andas inspiration från palatsens storartade väggar och magnifika tak.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes