Poetry

Designer:

Björn Nilsson

Tio mönster

Lynniber - 19114

599 SEK
Denna havrefärgade tapeten har ett harmoniskt mönster av små blad i en vit nyans. En tapet i skandinavisk stil som ger ett lugn med sitt tidlösa mönster och passar i många olika rum. Tapeten heter Lynniber och finns i fyra olika färgställningar. Designad av Björn Nilsson.

Kalk Berga - 61047

559 SEK
En stark enfärgad tapet med en matt, lätt melerad yta som går i en laddad tegelröd ton. Den röda kulören skapar en varm, ombonad och passionerad känsla i rummet. Tapeten passar i hemmets alla rum där du vill att väggen ska tala. Denna tapet finns i många färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

Kalk Sala - 61044

559 SEK
En klassisk nyans i grönt med inslag av grått gör att denna tapet omfamnar tapeten rummet med en unik charm. Tapeten ger en lyxig men också ombonad känsla. Tapeten kommer i många olika färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

37032

559 SEK
En enfärgad roströd tapet som ger ett ombonat intryck till till rummet. Passar i vardagsrummet så väl som i sovrummet. Tapeten ingår i kollektionen Passion som är designad av Björn Nilsson.

Secret Garden - 19102

599 SEK
Med tapeten Secret Garden får du en vägg som osar självsäkerhet. Tapeten går i en klassiska nyanser i vitt, svart och grått och blir därför ett perfekt val för det skandinaviska hemmet. Secret Garden med sitt medaljongmönster finns i fem olika färgställningar och är designad av Björn Nilsson.

Rättvik - 19125

599 SEK
Med rutiga tapeten Rättvik får rummet en mysig och ombonad karaktär. Mönstret påminner om skotsk tartan vilket gör att rummet ser mer klätt ut, nästan i känslan av textil. Rättvik finns i tre färgställningar. Här ser du tapeten i en klassisk grön botten med ett rutmönster i vitt och brunt.

Medina - 19122

599 SEK
Rutiga tapeten Medina skapar karaktär. Tapeten har ett tidlöst mönster och skapar ett lugnt och sofistikerat intryck. Medina med sitt smårutiga mönster passar bra i såväl sovrum som vardagsrum. Eller varför inte i stugan på landet? Tapeten finns i tre färgställningar, här ser du den i grönt.

Bahia - 19119

599 SEK
Tapeten Bahia har ett ståtligt blomm- och blad mönster som har en tilldragande effekt. Tapeten har en beige botten med ett mönster i en ljus beige ton. Skapa ett elegant rum med Bahia och låt kreativiteten vad gäller övrig inredning flöda fritt. Tapeten finns även i en något mörkare färgställning.

Leksand - 19113

599 SEK
Ljuvliga Leksand. En tapet som ger glada vibrationer och förvandlar vilket rum som helst. Tapeten har en ljusblå botten med ett vackert heltäckande mönster som består av olika blommor och ett böljande bladverk. Leksand finns i fyra olika färgställningar och är designad av Björn Nilsson.

Zagora - 19109

599 SEK
Med tapeten Zagora får du ett rum som speglar de marockanska palatsens magnifika väggar. Tapeten ger en WOW-känsla och man kan nästan känna känslan av mosaik i de vackra detaljerna. Det eleganta mönstret går i grönt och beige och möts av en beige botten. Designad av Björn Nilsson.

Poetry

En hyllning till de marockanska och svenska traditionerna! Med inspiration från olika delar av världen; från exotiska Marrakech till svenska Dalarna. Känn doften, mystiken och livsstilen som blandas med de genuina nordiska hantverkstraditionerna. Björn Nilsson tar oss med till Marrakechs vackra trädgårdar och dess fantastiska palats. Mönstren andas inspiration från palatsens storartade väggar och magnifika tak.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom