21011

Kollektion: Skagen

Designer: Björn Nilsson

Välj färgställning
299 SEK / RULLE
Skickas inom 1-2 vardagar

Kombinera Skagen med

 • Beskrivning

  Beige tapet med ett bedårande mönster av små ankare i vitt. Denna maritima tapet för minnena tillbaka till soliga dagar där vågorna förde båten stilla fram på havet. Upplev känslan av sommaren när den är som bäst!

 • Specifikationer
  Kollektion: Skagen
  Bredd: 0.53 meter
  Artikelnummer: 21011
  Mönsterpassning: Rak
  Textur/Yta: Matt
  Mönsterrapport: 2.6 cm
  Längd: 10.05 meter
 • Frakt & returer

  Beställer du en vardag innan kl 15.00 skickas tapeterna vanligtvis samma dag.

  Din beställning hämtar du hos din närmsta färgfackhandel. Dessa ombud är också våra återförsäljare och har därför bred kunskap inom området tapet. De kan hjälpa dig och besvara frågor och även se till att du har allt du behöver för att du ska få möjlighet att nå ett så bra resultat som möjligt.

  Läs returvillkor HÄR.

Snabb frakt Snabb frakt
Klarna - betala senare Klarna - betala senare
Svenskt hantverk Svenskt hantverk

Tapetkalkylator

Det ska vara roligt och enkelt med tapet, därför har vi tagit fram en tapetkalkylator där du snabbt kan räkna ut hur många tapetrullar du behöver när du tapetserar. Kalkylatorn kan tyvärr inte ta hänsyn till hur just dina väggar ser utan räknar med hela väggar som inte har fönster, dörrar eller liknande. Resultatet blir därför en uppskattning.
cm tum
cm tum
cm tum
cm tum

Samtidigt räknar vi med att man skär bort så lite som möjligt av tapeten mot tak/golv och eventuella lister. Känner du dig osäker på hur mycket tapet du behöver? Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig. De är proffs på tapet och kommer se till att du får hem rätt antal rullar, och de kan också svara på fler eventuella frågor. Tips: Spara överbliven tapet för t.ex. pyssel eller paketinslagning !