Tropics

220124

599 SEK
Inred rummet med djungelmotiv! Denna tapeten består av bland annat ståtliga papegojor och små söta kolibi i sin rätta miljö. En fantastisk färgkombination med en dov mörkblå botten och ett mönster i färger som beige, grön och lila. Tapeten finns i sex färgställningar.

220100

599 SEK
Denna tapeten tar dig djupt in i de frodiga tropiska skogarna där pumor smyger ljudlöst fram i den täta gröna vegetationen. Skogens levande färger i något dämpat utförande möts av en ljusbeige botten. Tapeten finns i tre olika färgställningar.

219890

599 SEK
Denna ljusa lodrätrandiga tapeten sätter karaktär i hemmet och känslan blir genast mer personlig. Med dess tidlösa design skapas en känsla av elegans och rummet får ett nytt liv. Tapeten gör sig bra i sovrummet eller vardagsrummet.

220160

599 SEK
Skapa en neutral känsla på dina väggar med denna enfärgade tapeten i väldigt ljus grå. Tapeten har en försynt linnestruktur som förstärker känslan på väggen och bidrar till en prydlig beundran. Tapeten finns i tio olika färgställningar.

219910

599 SEK
Inred botaniskt med denna underbara ljusa tapet. Vackert bladverk i alla dess former täcker hela tapeten och skapar en känsla av mild tropisk djungel. Tapeten har ett något dämpat utförande vilket gör att den inte tar allt för mycket fokus. Tapeten finns i tre färgställningar.

219902

599 SEK
En smalrandig tapet kan ge en känsla av förhöjd takhöjd. Denna underbara bruna tapeten med sina smala lodräta ränder i vitt skapar ett lugn. Inred ton i ton för att skapa en röd tråd och en mjuk belastning för ögat. Tapeten finns i två olika färgställningar.

Tropics

Tapetkollektionen Tropics tar dig djupt in i de frodiga tropiska skogarna där exotiska fåglar som papegojor och kolibri skymtar högt upp bland trädkronornas tak och stora kattdjur smyger ljudlöst fram i den täta vegetationen. Även skogens levande färger får ta plats i kollektionens färgpalett i mjuka dämpade utföranden. Fina enfärgade tapeter med linneytor kompletterar kollektionens mönstrade tapeter.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom