JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Wedgwood

Wild Strawberry Blus - W013501

1099 SEK
Bland smultronbuskar och svalor snirklar de nätta bladverket upp längs väggarna. En ljusrosa tapet sprider en mjuk och romantisk stämning i rummet. Dröm dig bort till tidiga sommarmonar på altanen men nybryggt kaffe i handen och kvittret som stämningsmedlodi.

Emerald Forest Blush - W012901

1099 SEK
Kliv in i Emerald Forests fantastiska tapetland och förlora dig själv bland ett frodigt, rikligt bladverk. Fullpackat med flora och fauna, påminner detta grönskande mönster om en nyckfull promenad bland de forntida engelska skogarna.

Tonquinn Chartreuse - W013402

1099 SEK
Senapsgula blommor klättrar lättsamt upp längs en gräddvit botten. Färgvalen i detta mönster skapar en varm och inbjudande känsla i rummet. I bladverket syns gröna och blå/turkåsa färger sammanflätade med varandra. Mönstret Tonquin hittar du i ytterligare tre ljuvliga färgställningar.

Pink Lotus Blush - W013201

1099 SEK
Pink Lotus Noir med sina färgglada fjärilar och kolibris flyger över klarrosa vackra lotusblommor och gröna blad. Den ljusrosa botten ger ett stillsamt intryck till det vågade mönstret.

Waterlily Blush - W013701

1099 SEK
Djupt inne i Amazonas damm trivs jättelika näckrosor i det grunda vattnet i den tropiska värmen. En dämpad "dusty pink" ligger som en botten i denna frodiga tapet tillsammans med koifiskar, fjärilar och svarthäger. Waterlily, som ursprungligen skapades under 1800-talet, har funnits i Wedgwood-arkivet sedan dess. Man tror att inspirationen till detta mönster kom från John Wedgwood, grundaren Josiahs äldsta son, som var en entusiastisk trädgårdsodlare. Mönstret finns i fem färgställningar.

Golden Parrot Coral - W013001

1099 SEK
Klara starka färger som för tankarna till karnevalens glada rytmer och papegojans gulblå vingar som sträcker sig över en klarblå himmel. Dess korallfärgade botten ger ett piggt intryck som förstärks med blommor i rosa, blått och grönt. Golden Parrot Coral är en tapet för dig som vågar.

Menagerie Aqua - W013101

1099 SEK
Lyxig och vågad tapet med leoparder och färgglada fåglar i en mix av rosa vackra blommor och gröna blad. Tillsammans med den ljusblå botten ger Menagerie Aqua en romantisk tillika exotisk känsla som piggar upp rummet den klär.

Sapphire Garden Ivor - W013301

1099 SEK
Vågad tapet med en guldig, metallic botten där livliga apor klättrar i de frodiga träden bland blommor i rosa, gult och blått. Sapphire Garden Ivory är en lekfull tapet som fungerar i barnrummet såväl som vardagsrummet.

Wonderlust Tea Story - W013601

1099 SEK
Varelser från Amazonas tropiska värme till Vietnams humida djungel. utnyttja vandringslustens anda och upptäck tapetens exotiska, okända territorier. För att hylla världens mest ovanliga flora och fauna, gör ett statement med denna djärva gula tapet där fjärilar möter fåglar, leoparder och ormar som döljer sig i mönstet.

Exotiska Wedgwood

Välkommen till Wedgwood, en förtrollande plats fylld av nyfikenhet, kreativitet och förundran. Låt oss ta dig med på en resa där ikoniska keramikmönster förvandlas till ett livat smycke för hemmets väggar.

Kombinera tradition med nutida interiör för att skapa något helt unikt i ditt hem. I kollektionen hittar du mönster som skapar ett modernt utrymme med en excentrisk, glamorös twist. Utforska en värld av originella mönster, där dåtid möter nutid, nyfikenhet möter kreativitet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes