En unik lösning för varje projekt

TAPETER FÖR OFFENTLIGA MILJÖER

Ett grönt alternativ till vinyl…

Det är dags för ett nytt material, ett som bidrar till en bättre planet, idag och för kommande generationer.

Samtidigt som många av våra tapeter uppfyller höga tekniska standarder tillför den en elegant finish till utrymmet.

MILJÖREKO

– Grönt alternativ till Vinyl
– Ingen PVC
– Tillverkad med återvunnet fiber
– Producerad med solenergi

HÖG PRESTANDA

– Slitstark
– Brandklassad
– Andningsbar
– Tvättbar med klorinbaserade medel

EFFEKTIVA PROJEKT

– Lättmonterad
– Säljs per meter
– Passar mycket krävande miljöer
– Skräddarsydd färgkod möjligt

anpassa nyans på tapet

VÄLJ EGEN FÄRGKOD

TAPET FÖR HOTELL HÅLLBAR

EXTRA SLITSTARK

antibakteriell tapet symbol

ANTIBAKTERIELL

brandklass B, s1-d0

BRANDKLASS
B, s1-d0

återvunnet-fiber tapetsymbol

ÅTERVUNNET FIBER

brandklass B, s1-d0

EKOLOGISK

Klorin tapetsymbol

TVÄTTBAR M. KLORIN

antibakteriell tapet symbol

100 CM BRED

Funktion möter elegans

High performance — Textures

HPT410

High performance — Textures

HTP302

 • AVSNITT

  Avsnitt är perfekt när man behöver ett större prov än A4. Det går att beställa i anpassad storlek och ger en bättre känsla för hur tapeten kommer göra sig på plats då man får se hela mönsterrapporten på plats.

 • A4-PROV

  A4 prover är perfekta när projektet är i sina tidiga stadier. När färger och material ska kombineras och får du en tydlig överblick med tapetprover i A4-format. Dessa beställer du kostnadsfritt från oss med ditt  inredarkonto.

 • BÖCKER

  Tapetböcker är samlingar av kollektioner där prover visas upp i olika format i kombinationer som ska väcka intresse och fantasi. Böckerna gör sig bäst i ett materialbibliotek, perfekt när det är en kollektion man återkommer till och som har flera användningsområden.

 • CUSTOM

  Ekologiska och slitstarka tapeter anpassade för en slitsam hotell- eller kontorsverksamhet. Dessa tapeter utmanar både färg och annan tapet med sin slitstarka förmåga, brandsäkra finish samt tvättbara yta. Tapeterna är tillverkade av återvunna material som skapar en yta på väggen som tål offentliga miljöer. Tål att tvättas med klorinbaserade produkter och har en antibakteriell yta. Dessa tapeter kommer i en bred utsträckning av texturer och färgskalan går att anpassa helt utifrån ditt projekt. mid

Ta fram tapeter utifrån dina unika önskemål

Exklusiva kollektioner i slitstarka material som passar perfekt till alla former av kommersiella projekt. Ta del av ett brett utbud med flera stora leverantörer från hela världen.

Är du i planeringsstadiet?

När du registrerar dig hos oss på Midbec så får du tillgång till provmaterial både A4-prover och större avsnitt. Perfekt när du är i planeringsstadiet av ett projekt och behöver få känsla för färger och texturer. Eller när du vill få känsla för produkten på plats, släng upp ett avsnitt på väggen och ha möjligheten att jämföra i olika ljus direkt på plats.

Vi tar även fram böcker till våra kollektioner, intressant för dig med materialprover på plats. Här kan du välja fritt mellan över 60 kollektioner och bygga upp ett relevant bibliotek för just dig.

Kostnadsfria prover & rådgivning


Namn
Namn

Jag samtycker till att Midbec AB kommer att lagra mina uppgifter i enlighet med given integritetspolicy. Jag bekräftar att Midbec AB har tillstånd att kontakta mig via email eller telefon.

TILL TOPPEN

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
  Varukorg
  Kundkorgen är tom