Grönhaga

Designer:

Hanna Wendelbo

  • Hem
  • Grönhaga

Åtta mönster

Pomona - 33012

859 SEK
Ljus tapet med grå äppel-päronträd och frukter i guld som ger en trivsam och ombonad känsla. Pomona är en tapet som fungerar lika bra i barnrummet som i köket - vilket rum kommer Pomona pryda hemma hos dig?

Filippa - 44105

859 SEK
I sköna maj smyger blomsterlyckan fram i trädgården och många skönheter börjar blomma. Tapeten Filippa blir huvudkaraktären i hemmet och förtrollar rummet med sina vackra stora aprikosfärgade tulpaner. Mönstret gifter sig fint ihop med bottenfärgen som går i greige.

Anemone - 33001

859 SEK
Låt tapeten Anemone i en gråbeige nyans pryda din väggar och skapa ett rum att trivas i. Med sitt kraftfulla mönster av slingrande bladverk i gröna nyanser och blomster i orange, vitt och grått gifter sig färgerna med varandra och skapar harmoni.

Clover - 44108

859 SEK
Tapeten Clover med sin ljuvliga nyans av gammelrosa tar dig ut på en frodig sommardans. Att med bara fötter dansa på en bädd fullt av klöver är något som älvorna gör, men tänk vad skönt och kunna göra det. Snurra runt och landa mjukt på marken fylld med frodiga blad. Detta vackra klövermönster finns i fler färgställningar.

Lemona - 44117

859 SEK
Skapa en ombonad plats i matsalen eller köket som gör att gästerna sent vill lämna den vackra platsen. Tapeten Lemona har en inbjudande effekt och skapar en tillfredsställd känsla. Citronerna går i en nyans av beige och har ett bladverk som går i grått. Tillsammans skapar tapeten ett skön belastning för ögat.

Kurre - 44120

859 SEK
Ekorren heter Kurre och samlar på ekollon. Han gömmer dem väl och det är inte alltid som han hittar dem. Då får han kalasa på ett smultron i stället. En inbjudande och lekfull tapet som är perfekt för barnrummet. Tapeten skapar en fin balans med toner i grönt, rosa och brunt. Mönstret är ritat av Hanna Wendelbo.

Per - 44113

859 SEK
Ljuvliga tapeten Per gör barnrummet komplett. Inspirerande och glädjefylld fyller tapeten fin funktion. Rävarna har hittat hem, likväl hararna, ekorrorna och igelkottarna. Kan du även se de något gömda fåglarna? Alla vänner hänger tillsammans och bidrar med en härlig stämning. Per finns i fem färgställningar.

Ivar - 44128

859 SEK
Tapeten Ivar och alla hans kära vänner från skogen klär gärna väggarna i barnrummet. Här leker alla djuren tillsammans och bidrar därför med en lekfullhet utöver det vanliga. Denna ljuvliga ljusa blå tapeten har ett vackert djurmönster i vitt. Ivar finns i sju färgställningar och är designad av Hanna Wendelbo.

Grönhaga

Kollektionen innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom