JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Grönhaga

Designer:

Hanna Wendelbo

Pomona - 33011

899 SEK
Låt den trivsamma tapeten Pomona ge ditt hem en levande atmosfär. Lekfulla päron och äppelträd växer på dina väggar och står i full blom. Lyssnar du riktigt noga kanske du kan höra binas nöjda surrande? Detta mönster finns i fyra färgställningar designade av Hanna Wendelbo.

Anemone - 33001

899 SEK
Låt tapeten Anemone i en beige nyans pryda din väggar och skapa ett rum att trivas i. Med sitt kraftfulla mönster av slingrande bladverk i gröna nyanser och blomster i orange, vitt och grått gifter sig färgerna med varandra och skapar harmoni.

Filippa - 44105

899 SEK
I sköna maj smyger blomsterlyckan fram i trädgården och många skönheter börjar blomma. Tapeten Filippa blir huvudkaraktären i hemmet och förtrollar rummet med sina vackra stora aprikosfärgade tulpaner. Mönstret gifter sig fint ihop med bottenfärgen som går i greige.

Clover - 28022

899 SEK
Klassisk beige tapet med klöver är i gott sällskap med smultron som subtilt reflekterar en guld metallic kulör. Mönstret Clover matchar du enkelt med annan tapet eller tapetserar i hela rummet. Denna tapet gör sig bra med både lantlig och gammaldags interiör som modern.

Kurre - 44120

899 SEK
Ekorren heter Kurre och samlar på ekollon. Han gömmer dem väl och det är inte alltid som han hittar dem. Då får han kalasa på ett smultron i stället. En inbjudande och lekfull tapet som är perfekt för barnrummet. Tapeten skapar en fin balans med toner i grönt, rosa och brunt. Mönstret är ritat av Hanna Wendelbo.

Ivar - 44129

899 SEK
Glada harar, ekorrar som letar febrilt efter ekollon, fåglar som tar en paus på skogens mark, rävar som tittar upp i skyn, på tapeten Ivar finns det mesta från skogens skönheter som får dig att stanna upp och reflektera. Tapeten har en blågrön botten och ett djurmönster i mjuk beige.

Lemona - 44117

899 SEK
Skapa en ombonad plats i matsalen eller köket som gör att gästerna sent vill lämna den vackra platsen. Tapeten Lemona har en inbjudande effekt och skapar en tillfredsställd känsla. Citronerna går i en nyans av beige och har ett bladverk som går i grått. Tillsammans skapar tapeten ett skön belastning för ögat.

Per - 44112

899 SEK
Skapa en mysig atmosfär för de allra minsta. Denna tapeten har en vit botten och ett mönster i grått av söta djur som hänger vid sina hem under träden. Tapeten heter Per och bjuder in till en glädjefylld tillvaro. Tapeten finns i fem färgställningar och är ritad av Hanna Wendelbo.

Kollektion Grönhaga

Kollektionen innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen. En mönstrad tapet på väggarna kan hjälpa fantasin att ta utflykter både som dagdrömmar och som fascinerande historier.

Bläddra i kollektionsboken


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes