Aquila

Blooming - ZEN001

999 SEK
Tapeten Blooming Smoke ger dig en känsla av lugna skandinaviska väggar. Tapeten har en grå botten och ett vacker avskalat blomverk i brunt och grått.

Sobborgo - ILA003

1499 SEK
Med Sobborgo får du en händelserik vägg att beskåda noggrant. Här syns små hus och bland dessa gömmer sig små trappor. Tapeten har en härlig och mjuk färgskala som går i varma toner av brunt, gult och grönt.

Lillia - ZEN202

999 SEK
På en beige botten växer nätta blad på kvistar fram i vitt och grått på tapeten Lillia Oyster. Ett tidlöst mönster som skapar ett levande rum samtidigt som det ger plats och fokus åt annan inredning. Ett diskret skimmer som återkommer på olika ställen i mönstret bidrar till en levande känsla.

Occidens - ILA301

1499 SEK
Occidens skapar en illusion och blir på väggen en effektfull design att betrakta. Tapeten har ett blåvitt geometriskt mönster och passar bra i hemmets alla rum. Occidens kommer i tre olika färgställningar.

Limone - ILA101

1499 SEK
Limone är en tapet som fångar den fruktiga fägringen och skapar en trivsamhet i hemmet. Tapeten har en svart botten och möts av ett slingrande grått bladverk som omringas av gula citroner.

Manzoni - ILA401

1499 SEK
Tapeten Monzoni Sand i beige påminner om en rogivande japansk zen-trädgård där sand och grus varsamt har krattats i harmoniska mönster för att främja lugn och andlighet. Linjerna i tapeten är något upphöjda och har en mjuk mockakänsla vid beröring.

Bodie - YSA001

1699 SEK
Tapeten Bodie bjuder in till härliga stunder med sitt stilrena mönster. Ett slingrande enkelt bladverk fångar in en bädd av vita små blommor. Bodie kommer i tre färgställningar, här med en beige botten.

Olan - YSA201

1499 SEK
Olan Oyster skapar en geometrisk retrokänsla i rummet. Olika nyanser av beige och ytor där skimrande möter matt skapar ett effektfullt rutmönster på väggarna. Det blir mönstrat men diskret i denna ton i ton färgsättning.

Bonita - ZEN101

999 SEK
Tropisk skog möter skandinaviskt. En riklig tapet där monstera och palmblad får ta plats. Färgskalan går i en ljus grå ton, vilket gör att tapeten inte tar över för mycket, trots sitt täta mönster. Bonita finns i två färgställningar, här med en grå botten.

Madita - YSA102

1699 SEK
Ombona ditt hem med vackert bladverk och blommor. Tapeten Madita är en detaljrik tapet med stora blad, blommor och bär. Den gröna färgskalan är lätt för ögat att ta in och skapar en ombonad känsla. Madita kommer i tre färgställningar, här med en grön botten och ett mönster i grönt.

Denia Dune - EAR701

959 SEK
Med sin varmt grå melerade färg som påminner om fjädrar av dun, skapar tapeten Denia Dune en ombonad miljö att omslutas av. Den diskreta textila strukturen likt en canvasväv mjukar upp intrycket och blir ett smakfullt alternativ till traditionell väggfärg.

Orbit Dove - ORB102

1099 SEK
Här har vi en fin grå tapet med prickig struktur. Orbit Dove heter tapeten och passar perfekt in för det avskalade och skandinaviska hemmet. Tapeten är enkel att kombinera med övrig inredning och bjuder på en något kall känsla. Orbit Dove finns i tio färgställningar.

Calco Harbor - ONY507

859 SEK
Tapet Calco Harbor är en behaglig enfärgad tapet i lugn gråblå nyans som går lite åt det gröna hållet. Den har en diskret melerad yta som ger liv åt väggarna.

Lys Mastic - CLR023

859 SEK
Gråbeige tapet med lätt prickig struktur skapar ett lyxigt uttryck i rummet. Istället för endimensionell färg skapar du en sofistikerad finish med subtil silvrig glans.

Rythm Brick - RYT012

999 SEK
Skapa hemtrevliga väggar med röda tapeten Rythm Brick. Här har vi en fantastisk mörkröd tapet med en härlig prickig struktur. Tapeten skapar en ombonad och varm känsla med sin röda stilfulla nyans och passar i hemmets alla rum där du vill åt en mysig känsla.

Elegant geometri och flora

Välkomnas in i en atmosfär av harmoni där trendrätta och harmoniska färger florerar. Kollektionen Aquila förenar södra Europas charmiga karaktärsdrag med elegant och stilfull geometri. Här möts citrusträd och majestätiska bladverk och raka linjer som sömlöst smälter samman med varandra. Skapa en känsla av tidlöst lugn, i varje rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom