JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Seven Sisters

Mono Starlight - MISP1279

1399 SEK
Modern mörkblå tapet med lodräta silverstänk, detta är defenitionen av en lyxig minimalistisk design. Mono är ett mönster från tapetleverantören Miss Print som tagit fram deras tolkning på en blinkande stjärnhimmel. De reflekterande sträcken skapar subtil liv och rörelse till dina väggar.

Bloom Blossom - MISP1304

1399 SEK
Stiliserade lövträd står tätt intill varandra i en ljus lövskog. De olika formerna på trädtopparna och löven symboliserar mångfalden av inhemska träd. En lyckad blandning av äkta och fiktiv natur där den vita botten agerar som en neutral canvas.

Pea Pods Terracotta - MISP1287

1399 SEK
Mönstret Pea Pods är en färgsprakande tapet i en underbar orange nyans fylld av vita sockerätror i utspridda bladformation. Ge en rejäl färg- och lyckokick till ditt kök, vardagsrum eller din hall med mönstret Pea Pods i färgställningen Terracotta.

Shapes Element - MISP1308

1399 SEK
Enkla geometriska former är byggstenarna i all design. Detta genomgripande abstrakta mönster härstammar från utskurna pappersformer och håller alla element rena och odekorerade. Vit tapet med geometriska block i metallic brunt skapar ett uttryck som både känns modernt och retro.

Pendulum Sea Glass - MISP1282

1399 SEK
Dov mintgrön tapet med vitt lodrätt retromönster hämtar sin inspiration från geometrin, elementära former och uråldriga symboler. Ett lodrätt nästan lite mystiskt mönster från MissPrint kollektion Seven Sisters.

Snowdrops - MISP1275

1399 SEK
Snödroppen, även känd som vinterblomman, är en av årets första blommor, ivriga att visa sina känsliga hängande kronblad. Snödroppen finns ofta i mystiska skogar och kan ha varit den magiska örten "moly" som dök upp i Homers Odyssey. Här ser vi en vit tapet med svartvita snödroppar som bara väntar på att få pryda dina väggar.

Tropics Jungle - MISP1293

1399 SEK
Ett organiskt lugn siprids i våra kroppar när vi spenderar tid i naturen. Många av oss känner oss sammankopplade med naturen och det som lever i den. Ta med den rogivande känslan till ditt hem med mönstret Tropics. En ljusgrön tapet med stora tropiska prickiga blad i mörkgrönt.

Bottles - MISP1312

1399 SEK
Glasflaskor har använts sedan antiken och har blivit symboliska för vin, fest och underhållning. Glasflaskan efterliknar också den mänskliga formen med mjuka organiska kurvor. Skapa en varm och inbjudande känsla med en retromönstrad tapet i två nyanser av turkos.

Water Lily Pomelo - MISP1296

1399 SEK
Blommig vintagetapet med en kokett charm är precis vad mönstret Water Lily bjuder på. Den vita bakgrunden smyckas av skissade näckrosor som placerar sig i perfekt formation för att varje blomma ska få sitt egna utrymme att skina på. Mönstret finner du i fyra olika utföranden.

Retrokollektionen Seven Sisters

Tapetkollektionen Seven Sisters av Miss Print är inspirerad av stjärnhopen Plejaderna, även kallad de Sju systrarna, där alla mysterier och myter som associeras med dessa stjärnor utforskas i kollektionens mönster. Kollektionen sammanflätar influenser från det förgångna med naturens under i en modern färgpalett av djupa blå nyanser, jordiga gröna toner och rika gula kulörer.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes