Seven Sisters

  • Hem
  • Seven Sisters

Nio mönster

Snowdrops - MISP1275

1195 SEK
Snödroppen, även känd som vinterblomman, är en av årets första blommor, ivriga att visa sina känsliga hängande kronblad. Snödroppen finns ofta i mystiska skogar och kan ha varit den magiska örten "moly" som dök upp i Homers Odyssey. Här ser vi en vit tapet med svartvita snödroppar som bara väntar på att få pryda dina väggar.

Bottles - MISP1314

1195 SEK
Skapa dynamik och rörelse i rummet med mönstret Bottles Spritz. De mjuka och organiska formerna från flaskorna skapar nästan optiska illusioner. Våra ögon är inställda på geometri i vardagen och drar nytta av enkelheten i geometriska mönster. Tapetsera med en neutral geometrisk tapet i vitt och grått som både är modern och retroinspirerad.

Shapes Amarillo - MISP1310

1195 SEK
Amarillo betyder gul på spanska. Denna glada och gula non-woven tapeten sprider en solig stämning och fångar betraktarens blick genom dess intressanta geometriska svarta block. Detta abstrakta mönster har designern hämtat sin inspiration från utskurna pappersformer. Finns i 4 färgställningar.

Bloom Blossom - MISP1306

1195 SEK
Tapet Bloom Blossom Sea Green är en glad färgblandning av mintgrön som påminner oss om naturens otämjda kraft. Höga svartvita Banksia-växter i retrostil sträcker sig upp mot himlen tillför energi till färgglada inredningsidéer.

Water Lily Vapour - MISP1298

1195 SEK
Ett fantasifullt blommönster med handskissade näckrosor skapar en slående design. En mintgrön botten kontrasteras vackert av svarta växtelement och vita linjer och skapar ett förtrollande utrymme för dig och dina nära och kära. FSC Certifierade tapeter från Miss Print.

Tropics Blue Leaf - MISP1294

1195 SEK
Smycka dina väggar med en blågrå MissPrint tapet med stora tropiska blad i mörkare blått. Finns i 6 härliga färgställningar. FSC Certifierad tapet.

Pea Pods Kingcup - MISP1288

1195 SEK
Ta in solsken och designglädje till ditt hem med tapeten Pea Pods. Förvandla dina mörka och tråkiga utrymmen med en handillustrerad senapsgul tapet med vita blad i retrostil. Denna tapet från MissPrint är tryckt med vattenbaserad giftfri färg samt fri från tungmetaller.

Pendulum Deep Sea - MISP1284

1195 SEK
Inspirationen har designern hämtat från geometri, elementära former och uråldriga symboler. Mönstret skapar en härlig struktur till rummet. En mörkblå geometrisk tapet med ett lodrätta kopparfärgade symboler sprider en varm och ombonad känsla till ditt sovrum, kök eller vardagsrum.

Mono Golden - MISP1280

1195 SEK
En tapet som är modern, lekfull, sofistikerad och klassisk kan vara svår att hitta, men MissPrints mönster Mono med vit botten och oregelbundna rektangulära gulprickar är precis detta. Denna minimalistiska tapet ger ditt hem en kreativ och modern känsla. Du hittar mönstret i 3 nutida färgställningar.

Retrokollektionen Seven Sisters

Tapetkollektionen Seven Sisters av Miss Print är inspirerad av stjärnhopen Plejaderna, även kallad de Sju systrarna, där alla mysterier och myter som associeras med dessa stjärnor utforskas i kollektionens mönster. Kollektionen sammanflätar influenser från det förgångna med naturens under i en modern färgpalett av djupa blå nyanser, jordiga gröna toner och rika gula kulörer.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom