Seven Sisters

  • Hem
  • Seven Sisters

Bottles - MISP1311

1295 SEK
Oavsett vilken stil du har, finns det en kombination som alltid kommer att vara en favorit. Den klassiska kombinationen av svart och vitt. Skapa retro-lyx i vardagsrum, sovrum, kök eller hall med en geometrisk svartvit tapet i mönstret Bottles, Black and White.

Bloom Blossom - MISP1304

1295 SEK
Stiliserade lövträd står tätt intill varandra i en ljus lövskog. De olika formerna på trädtopparna och löven symboliserar mångfalden av inhemska träd. En lyckad blandning av äkta och fiktiv natur där den vita botten agerar som en neutral canvas.

Snowdrops Evergreen - MISP1277

1295 SEK
Snödroppen, alltid så efterlängtad efter den svenska långa vintern. Den krigar sig igenom snö, frost och kyla och lyckas sprida hopp om vår och värme. Här ser vi en MissPrint design i en mörkgrön tapet med rosa snödroppar. FSC Certifierad tapet.

Water Lily Vapour - MISP1298

1295 SEK
Ett fantasifullt blommönster med handskissade näckrosor skapar en slående design. En mintgrön botten kontrasteras vackert av svarta växtelement och vita linjer och skapar ett förtrollande utrymme för dig och dina nära och kära. FSC Certifierade tapeter från Miss Print.

Pendulum Sea Glass - MISP1282

1295 SEK
Dov mintgrön tapet med vitt lodrätt retromönster hämtar sin inspiration från geometrin, elementära former och uråldriga symboler. Ett lodrätt nästan lite mystiskt mönster från MissPrint kollektion Seven Sisters.

Shapes Element - MISP1308

1295 SEK
Enkla geometriska former är byggstenarna i all design. Detta genomgripande abstrakta mönster härstammar från utskurna pappersformer och håller alla element rena och odekorerade. Vit tapet med geometriska block i metallic brunt skapar ett uttryck som både känns modernt och retro.

Tropics Foliage - MISP1290

1295 SEK
In med grönska och retroinspirerad botanik i ditt hem. I mönstret Tropics Foliage ser vi en vit tapet med stora gröna tropiska blad som svajar i vinden. Mönstret hittar du i sex olika utföranden och passar bra i kök, hall och vardagsrum.

Pea Pods Blue Grass - MISP1286

1295 SEK
Här har designern lekt med olika former för att ge bladen ett levande uttryck till denna turkosa tapet med vita retroblad. MissPrint skapar FSC Certifierade tapeter. Mönstret Pea Pods finns i fyra färgställningar.

Mono Golden - MISP1280

1295 SEK
En tapet som är modern, lekfull, sofistikerad och klassisk kan vara svår att hitta, men MissPrints mönster Mono med vit botten och oregelbundna rektangulära gulprickar är precis detta. Denna minimalistiska tapet ger ditt hem en kreativ och modern känsla. Du hittar mönstret i 3 nutida färgställningar.

Retrokollektionen Seven Sisters

Tapetkollektionen Seven Sisters av Miss Print är inspirerad av stjärnhopen Plejaderna, även kallad de Sju systrarna, där alla mysterier och myter som associeras med dessa stjärnor utforskas i kollektionens mönster. Kollektionen sammanflätar influenser från det förgångna med naturens under i en modern färgpalett av djupa blå nyanser, jordiga gröna toner och rika gula kulörer.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom