Elements

Designer:

Björn Nilsson

Patina - 11924

699 SEK
En mjuk och inbjudande cement tapet som skapar en härlig industriell känsla utan att bli för hård eller kall. Med lätta inslag av texter ger den en varm romantisk känsla, perfekt för hemmets alla rum.

Ribbvägg Large - 11935

699 SEK
Bryt av den jordnära paletten med ebernholts mörka kontraster. Träpanelens breda ribbor skapar blickfång till din inredning och bjuder in till en vacker och välbalanserad atmosfär. Träribborna är 4,7cm breda med 2cm mellanrum.

Ribbvägg Small - 11929

699 SEK
Smala ribbor i en fantastisk grålackad ek, omöjlig att inte älska. Skapa en fondvägg ingen kan missa, eller varför inte klä upp hela rummet och skapa en mjuk mystik? Träpanelen är ett fantastiskt sätt att skapa ombonad känsla i hemmet, och med trätapet har det aldrig varit enklare. Träribborna är 2,5cm breda med 1,5cm mellanrum.

Trä - 11907

699 SEK
Tapet likt ljus vitmålad ek ger ett mjukt och stilla intryck. Harmoniserande med naturen fylls rummet av harmoni och lugn. Ge ditt hem ett nytt liv i nutida design som härligt smälter ihop med övrig interiör.

Camo - 11910

699 SEK
Modernt men elegant. Med denna vita tapet i ett geometriskt camouflage mönster får du en mjuk industriell känsla i rummet. De ljusa nyanserna ger liv till väggen utan att ta över.

Puts - 18100

699 SEK
Denna häftiga tapeten med kalkfärgsliknande yta i ljusgrått ger rummet en industriell och charmig look. Den råa ytan ger en avskalad och något kall känsla. Tapeten finns i hela fjorton olika färgställningar, allt för att du enkelt ska hitta just din unika tapet att klä om hemmet i. Tapeten passar bra i många rum, exempel kök, vardagsrum och hall.

Ruta - 11921

699 SEK
Tänk dig grålackad ek, en otrolig fondvägg. Men det stannar inte där, i denna hyllning till vår sköna natur får träpanelen möta vackra geometriska former. De plockar fram det vackra organiska och ger väggen intressanta element som direkt blir en del av inredningen.

Krita - 77011

499 SEK
Krita är en vit enfärgad tapet vars nyans går åt det kallare hållet. Det är den vitaste nyansen i den enfärgade kollektionen Kulör och kombineras fint med majoriteten av våra tapeter. Tack vara tapetens diskreta ytstruktur ger denna tapet ett mer levande intryck än vad helt släta vita väggar gör.

Från ljusaste furu till mörkbetsad valnöt

Upptäck ett experimentellt möte mellan det mjuka industriella och det naturligt elementariska. I kollektionen Elements finner du ett brett spektrum av trämönster från ljusaste furu till mörkbetsad valnöt.

Kollektionen präglas av designern Björn Nilssons unika hyllning till naturligt trä. Han ger liv till detta ädla och autentiska material, som länge varit en kär vän till våra svenska hem. I kollektionen hittar du mönster med geometriska inslag i ett vidsträckt utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen.

Rustika betongytor skapar en avslappnad känsla som omfamnar rummet. En matt finish i kombination med oregelbundna, svepande penseldrag tillför ett ombonat och levande uttryck, precis som en kalkmålad vägg. Den avskalade designen blandas upp av ett geometriskt kamouflagemönster i modern stil.

Elements återspeglar den inre önskan om en djupare samhörighet med naturen.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom