Rosenlycka

Designer:

Hanna Wendelbo

  • Hem
  • Rosenlycka

Sex mönster

Rosengång - 43106

859 SEK
Med en touch av 20-tal skapar mönstret Rosengång en romantisk atmosfär i rummet. En blommig tapet med vackra små rosor och med ett gammaldags utttryck som kan förstärkas eller dämpas med hjälp av rummets övriga inredning helt enligt ditt eget tycke och smak. Tapetens nutida färgställning i gråblått och nude ger rummet en mild framtoning.

Trädgårdsblommor - 43117

859 SEK
Vallmon är en av de vackraste blommorna med sina dansande kjolar. De blommar så kort tid, men det är ljuvligt varenda minut de står på vajande stjälkar och njuter av solens strålar. På tapeten Trädgårdsblommor med vacker ljusblå botten böljar vallmon i mjuk gammelrosa nyans. Med akvarellfärg har Hanna Wendelbo skapat ett livfullt uttryck i tapetens handmålade blommor och blad.

Mini - 43129

859 SEK
Med tapet Mini får du ett ljust och luftigt rum där söta små blad och blommor i rosa, ljusblått och ljusgrönt på en cremevit botten ger liv åt väggarna. Ett fint diskret mönster som låter den övriga inredningen ta plats och sprider en välkomnande känsla i rummet.

Blåklocka - 43104

859 SEK
Hör du surret från hummlorna som letar efter söt nektar? Med tapet Blåklocka kan du nästan se dem flyga från blomma till blomma på dina väggar. Det blir vackert och rogivande när naturen får flytta in i hemmet på ett stilfullt sätt. Den lugna blågrå bottenkulören kombineras fint med mjuka nyanser av blått, gult, grönt och hallonrött.

Nyponros - 43113

859 SEK
De söta blommorna i tapet Nyponros fyller den tidiga gryningen med sin väldoft och när solens strålar stiger över himlavalvet söker alla humlor och bin sig till deras söta nektar. Ett behagligt surr som påminner om sommarens härligaste dagar. Med en mjuk grågrön bottenkulör sprider tapeten ett stilla lugn i rummet samtidigt som de roströda rosorna ger en välkomnande energikick.

Jordgubbar - 43123

859 SEK
På tapet Jordgubbar med greig botten kan du nästan känna smaken av de söta somriga röda små jordgubbarna. I ett ordnat rutmönster pryder små jordgubbsplantor väggarna och påminner oss om somriga dagar. En söt tapet som skapar en lantlig avslappnad atmosfär, perfekt för sommarstugan eller torpet.

Kollektion Rosenlycka

I Rosenlycka finner du känslan av en midsommardröm. Lätta blommor som sakta faller ner för väggarna. Poetiskt och lättsamt. Romantiskt och drömskt. Personliga föremål, ärvda och fyndade på loppisar tillsammans med ett nostalgiskt skimmer av svunna tider.

Pelargoner på den glasade verandan. Kaffe som dricks barfota på trappen.
Den varma gyllengula sockerkakan med recept från farmor. Trädgården full med vajande blommor i ängslika rabatter. Rosenlycka påminner om den gammaldags charmen som finns i varje litet vrå.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom