Rosenlycka

Designer:

Hanna Wendelbo

Rosengång - 43106

899 SEK
Med en touch av 20-tal skapar mönstret Rosengång en romantisk atmosfär i rummet. En blommig tapet med vackra små rosor och med ett gammaldags uttryck som kan förstärkas eller dämpas med hjälp av rummets övriga inredning helt enligt ditt eget tycke och smak. Tapetens nutida färgställning i gråblått och nude ger rummet en mild framtoning.

Trädgårdsblommor - 43119

899 SEK
Från knopp till utslagen blomma. På tapeten Trädgårdsblommor får den ludna vallmoknoppen sakta öppna sig för att bli en vacker ståtlig blomma som långsamt vajar med vinden. På en lugn grön botten slår den praktfulla vallmon ut i mjuka rosa blommor. En blommande tapet som ger ett behagligt lugn i rummet.

Nyponros - 43111

899 SEK
Inspirationen till tapet Nyponros kommer från designer Hanna Wendelbos egen trädgård. "Rosenbuskarna med sina vilda snår som växer i utkanten av min trädgård översållas av de ljuvligaste rosa knoppar och rosor när sommarnatten är som kortast." Dessa söta små blommor har Hanna fångat på sitt akvarellpapper för att pryda dina väggar. Med en gräddvit botten och rosor och blad i rostrött och blågrönt skapar tapeten ett ljust och luftigt rum med en mjuk framtoning.

Jordgubbar - 43123

899 SEK
På tapet Jordgubbar med greige botten kan du nästan känna smaken av de söta somriga röda små jordgubbarna. I ett ordnat rutmönster pryder små jordgubbsplantor väggarna och påminner oss om somriga dagar. En söt tapet som skapar en lantlig avslappnad atmosfär, perfekt för sommarstugan eller torpet.

Mini - 43129

899 SEK
Med tapet Mini får du ett ljust och luftigt rum där söta små blad och blommor i rosa, ljusblått och ljusgrönt på en cremevit botten ger liv åt väggarna. Ett fint diskret mönster som låter den övriga inredningen ta plats och sprider en välkomnande känsla i rummet.

Blåklocka - 43104

899 SEK
Hör du surret från hummlorna som letar efter söt nektar? Med tapet Blåklocka kan du nästan se dem flyga från blomma till blomma på dina väggar. Det blir vackert och rogivande när naturen får flytta in i hemmet på ett stilfullt sätt. Den lugna blågrå bottenkulören kombineras fint med mjuka nyanser av blått, gult, grönt och hallonrött.

Kollektion Rosenlycka

I Rosenlycka finner du känslan av en midsommardröm. Lätta blommor som sakta faller ner för väggarna. Poetiskt och lättsamt. Romantiskt och drömskt. Personliga föremål, ärvda och fyndade på loppisar tillsammans med ett nostalgiskt skimmer av svunna tider.

Pelargoner på den glasade verandan. Kaffe som dricks barfota på trappen.
Den varma gyllengula sockerkakan med recept från farmor. Trädgården full med vajande blommor i ängslika rabatter. Rosenlycka påminner om den gammaldags charmen som finns i varje litet vrå.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes