Rosenlycka

Designer:

Hanna Wendelbo

Rosengång - 43106

899 SEK
Med en touch av 20-tal skapar mönstret Rosengång en romantisk atmosfär i rummet. En blommig tapet med vackra små rosor och med ett gammaldags uttryck som kan förstärkas eller dämpas med hjälp av rummets övriga inredning helt enligt ditt eget tycke och smak. Tapetens nutida färgställning i gråblått och nude ger rummet en mild framtoning.

Trädgårdsblommor - 43119

899 SEK
Från knopp till utslagen blomma. På tapeten Trädgårdsblommor får den ludna vallmoknoppen sakta öppna sig för att bli en vacker ståtlig blomma som långsamt vajar med vinden. På en lugn grön botten slår den praktfulla vallmon ut i mjuka rosa blommor. En blommande tapet som ger ett behagligt lugn i rummet.

Jordgubbar - 43123

899 SEK
På tapet Jordgubbar med greige botten kan du nästan känna smaken av de söta somriga röda små jordgubbarna. I ett ordnat rutmönster pryder små jordgubbsplantor väggarna och påminner oss om somriga dagar. En söt tapet som skapar en lantlig avslappnad atmosfär, perfekt för sommarstugan eller torpet.

Mini - 43129

899 SEK
Med tapet Mini får du ett ljust och luftigt rum där söta små blad och blommor i rosa, ljusblått och ljusgrönt på en cremevit botten ger liv åt väggarna. Ett fint diskret mönster som låter den övriga inredningen ta plats och sprider en välkomnande känsla i rummet.

Blåklocka - 43104

899 SEK
Hör du surret från hummlorna som letar efter söt nektar? Med tapet Blåklocka kan du nästan se dem flyga från blomma till blomma på dina väggar. Det blir vackert och rogivande när naturen får flytta in i hemmet på ett stilfullt sätt. Den lugna blågrå bottenkulören kombineras fint med mjuka nyanser av blått, gult, grönt och hallonrött.

Nyponros - 43113

899 SEK
De söta blommorna i tapet Nyponros fyller den tidiga gryningen med sin väldoft och när solens strålar stiger över himlavalvet söker alla humlor och bin sig till deras söta nektar. Ett behagligt surr som påminner om sommarens härligaste dagar. Med en mjuk grågrön bottenkulör sprider tapeten ett stilla lugn i rummet samtidigt som de roströda rosorna ger en välkomnande energikick.

Kollektion Rosenlycka

I Rosenlycka finner du känslan av en midsommardröm. Lätta blommor som sakta faller ner för väggarna. Poetiskt och lättsamt. Romantiskt och drömskt. Personliga föremål, ärvda och fyndade på loppisar tillsammans med ett nostalgiskt skimmer av svunna tider.

Pelargoner på den glasade verandan. Kaffe som dricks barfota på trappen.
Den varma gyllengula sockerkakan med recept från farmor. Trädgården full med vajande blommor i ängslika rabatter. Rosenlycka påminner om den gammaldags charmen som finns i varje litet vrå.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom