Herbarium

Rope Plain - HE27220

699 SEK
Den enfärgade tapeten Rope Plain i grått har ett vävliknande mönster där du tydligt ser tråd för tråd ta plats bredvid varandra. Rummet får ett enkelt uttryck samtidigt som det känns levande.

Pampas Plain - HE27200

699 SEK
Med vit botten och skrovliga ljusgråa penseldrag skapar denna enfärgadde kalktapet ett behagligt och nutida intryck i rummet. Med matt och lätt strukturerad yta blir känslan ett autentiskt slutresultat.

Castanum - HE27230

799 SEK
Med dess mjuka gröna nyanser och detaljerade mönster förmedlar denna tapet en känsla av lugn och harmoni till vilket rum den än pryder. De subtila nyanserna av bruna och dämpaade gröna toner tillsammans med de försiktigt slingrande grenarna skapar en atmosfär av naturlig elegans och stillhet.

Spry Flower - HE27240

799 SEK
Ett klassiskt mönster i en dov och vilsam färgställning. Med sin behagliga botten i en mjuk beige ton får de diskreta blomsterkvistarna ge ett diskret liv till tapeten. För ett stillsamt intryck till dina väggar är denna tapet perfekt för ett rum där återhämting och vila ska ligga i fokus.

Leaves Veins - HE27250

799 SEK
Leaves Veins är en sober tapet som för tankarna till den vackra naturen. Det omfångsrika bladverket i grågröna nyanser strålar samman med en ljus botten. Med sitt stillsamma motiv får tapeten en lugnande effekt.

Herbarium Palm - HE27260

799 SEK
Med beiga blad och en exotiska känsla kan tapeter med palmblad ge rummet en känsla av tropisk lyx och avkoppling. Botten består av ett lätt kalkmönster i ljusgrått vilket ger tapeten ytterligare ett djup och en modern känsla i rummet.

Beech - HE27270

799 SEK
Tapeten Beach med grå botten och kvistar och blad i grått och beige låter ett vackert bladverk förgrena sig längs rummets väggar. Med denna tapet kan du skapa din alldelse egna naturliga oas med utrymme för stillhet och lugn. Låt det bli ett rum där du kan få återhämtning efter händelserika dagar, ett rum där du kan andas ut.

Wild Herbs - HE27280

799 SEK
Med tapeten Wild Herbs får du en glimt av den scandinaviska känslan med dess neutrala färgskala. Tapetens botten har en smått melerad beige ton som möts av ett mönster av grått och olika nyaser av beige.

Tapeter i balans med naturen

Kollektionen Herbarium är inspirerad av naturens unika egenskaper som balans, färgprakt, friska dofter, stillhet och lugn. Fantastiska mönster av frodig växtlighet i olika former kombineras med vackra enfärgade tapeter med levande struktur. Låt ditt hem växa till liv med Herbarium.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes