Industri 2

Arton mönster

408003

359 SEK
Det är något speciellt med utseendet av exponerade tegelstenar. Med vit tegeltapet skapar du en härlig dimension till rummet samtidigt som du behåller ett ljust och öppet intryck. Passar klockrent som fondvägg likaväl som för hela rummet.

428209

559 SEK
Tapet med vågig yta där en vit och beige reflektion efterliknar glansen från en vit pärla. Enfärgad, flerdimensionell och tidlös tapet som på det ljuvligaste av sätt fångar upp ljuset i rummet. Vi ser ett välkomnande och efterlängtat möte mellan den skandinaviska och industriella stilen som tar fram det bästa hos varandra.

428049

559 SEK
Denna realistiska tegeldesignen med oslipade former hämtar sin inspiration från den skandinaviska och industriella stilen. En ljusgrå tapet i tegel kompletterar vackert en accentvägg eller flera väggar i rummet. Skapa ett modernt rum fullt av karaktär med grå tegeltapet.

475029

559 SEK
Oregelbundet tegel i skifferstil i kombination av en präglad texturerad finish för att återskapa utseendet och upplevelsen av en äkta skiffervägg. Denna fantastiska tapet i skiffertegel är idealisk för en fondvägg eller för en dramatisk effekt i hela rummet.

939545

559 SEK
Vill du åt en rustik atmosfär i hemmet? Den här tapeten har en matt mörkgrå kalkyta och skapar en levande industriell känsla. Tapeten är perfekt för alla rum och den blir vad du gör den till. Rustik och i sin enkelhet fångar den uppmärksamheten och ger ett naturligt avslappande.

939538

559 SEK
Med sin melerade yta är den här betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör i beige skapar den en varm, men samtidigt en rustik känsla. Fantastisk tapet som passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera olika färgställningar.

939521

559 SEK
Med sin melerade yta är den här grå betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör skapar den en rustik känsla i hemmet. Denna tapet passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera färgställningar.

939514

559 SEK
Den här ljusgrå betongmönstrade tapeten med sin melerade yta kan klä vilket rum som helst. Den är enkel att matcha och kombinera med din övriga inredning i hemmet. Med sin ljusa, ljuvliga kulör skapar den en rustik känsla i hemmet. Tapeten finns i många fler färgställningar.

939507

559 SEK
Den här ljusgrå betongmönstrade tapeten med sin melerade yta är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin ljusa, ljuvliga kulör skapar den en rustik känsla i hemmet. Detta mönster finns i flera färgställningar. Denna tapet passar bra i vilket rum som helst i ditt hem.

939330

559 SEK
En tapet som föreställer en sliten tegelvägg i grått och rödbrunt. Ger rummet en industriell känsla. Detta mönster finns i 2 olika nyanser; art. 939330 är den mörka varianten. Tapeten ger en rå och häftig karaktär både i köket såväl som i sovrummet. Och vill du ha den ljusa istället, så väljer du artikel 939316.

863437

559 SEK
Mörkgrå tegelstenstapet med svarta inslag där råa och oslipade stenblock harmonerar med ljus cement. Skapa dig en cool loftatmosvär utan kostsamma ombyggnationer.

649406

559 SEK
Ljus tegelsten tapet med ett osymmetrisk och avskalat utseende. Genom skuggningar i tapeten får du ett verklighetstroget slutresultat utan krångel med cement och riktiga tegelstenar.

514483

559 SEK
Går du i renoveringstankar? Trätapet i naturlig nyans och med smart skuggning och textur för ett verklighetstroget intryck. Få känslan av en autentisk träpanel med trätapeter för att skapa din perfekta look. Du kan tapetsera stående eller liggande, helt efter din preferens. Fin i till exempel sovrum, arbetsrum och tonårsrum.

514421

559 SEK
Skapa en lantlig eller rustikt intryck med en brun träpanel tapet med varm underton. Ett kostnadssmart och stiligt alternativ till riktigt trä, tapetsera som fondvägg eller i hela rummet. Passar till sovrum, vardagsrum eller hemmakontoret.

475036

559 SEK
En skifferstensmönstrad tapet som ger rummet en rustik, ombonad karaktär. Tapeten har en mörk svartgrå nyans i färgskalan och imiterar stenens naturliga utseende. Denna tapet gör sig bra på rummets allt väggar, men den är också fin att sätta på endast en vägg med till exempel en vägghängd kamin på. Vilken myskänsla!

429442

559 SEK
Tapet med utseendet av rå betongyta med vertikala eller horisontella ränder. Väggar som sprider ett häftigt och modernt intryck till rummet.

429336

459 SEK
En enfärgad varm mörk roströd tapet som utstrålar romantik, värme och trivsamhet. En effektfull tapet som tillför en mysig stämning i rummet. Enfärgad tapet med melerad yta.

428964

559 SEK
Metallic och svart marmortapet i abstrakt utförande. En intresseväckande tapet med mattsvart bottenfärg som möter en rak skimrande guld marmorering.

Industri 2

Tapetkollektionen Industri II bjuder på många mönster med industriell charm. Mönster som rustika material, betong, putsstruktur och tegel med autentiskt slitage och fin patina i form av rostrött och stålgrått. Med kollektionens imponerande väggmotiv skapar du enkelt ett rum med arkitektonisk touch.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom