Blomstermåla

Designer:

Hanna Wendelbo

Henry - 51024

899 SEK
Njut av sommaren så länge det går. Tapeten Henry med sitt vackra gröna trellismönster fyller rummet med varma sommarkänslor och man kan nästan ta på den glädjefyllda känslan. Henry hänger gärna i köket eller matsalen men är även fin i andra rum och utrymmen. Skapad av Hanna Wendelbo.

Ludvig - 51019

899 SEK
Pryd väggen med vackert blomster. Tapeten Ludvig har ett vackert blommönster där tulpaner och blåklockar får spela huvudrollen ihop med ett vackert detaljrikt bladverk. Mönstret är handritat av Hanna Wendelbo och med sin fantastiska nyans i vitt och blått speglar Ludvig ljuset i rummet på ett makalöst sätt.

Marguerite - 51002

899 SEK
"Ja, det va en kväll i juni, då när sommaren är som allra bäst." Tapeten Marquerite står för sommar och sjunger ut en vacker sommarmelodi i hela hemmet. Tapeten medför en härlig känsla och du blir varm i hela kroppen. Med underbara glada nyanser i grönt och rosa omvandlas rummet till ett somrigt paradis.

Hilma - 51025

899 SEK
Slingrande grenar och ett vajande vackert bladverk, se de vackra fjärilarna flyga från blomma till blomma, lugnet rår och en känsla av kravlöshet byggs sakta upp. Detta är tapeten Hilma som med sitt ljuvliga handritade mönster kan förvandla vilket rum som helst till en lättsam sommaräng.

Alva - 51031

899 SEK
Skapa ett inspirerande barnrum med en härlig vintagekänsla. Denna söta ljusrosa tapeten gör sig perfekt i barnrummet. Med slingramde blommor och blad skapar tapeten Alva en trivsam känsla i rummet. Du hittar det söta mönstret i fler färgställningar, ritat av Hanna Wendelbo.

Evert - 51015

899 SEK
Läckra tapeten Evert har ett smått trellismönster som tar över hela tapeten, här med en ljusblå botten och ett mönster i vitt. Färgkombinationen är fantastisk och skapar ett paradisliknande hem. Samma somriga tapetmönster finns i fem färgställningar och är skapat av designern Hanna Wendelbo.

Vivvi - 51007

899 SEK
Förläng sommarkänslan inomhus med tapeten Vivvi. Ge hemmet en somrig uppdatering med denna underbara småmönstrade tapeten. Vivvi har en varm grön botten och ett vackert handritat fransk liljaliknande mönster i grönt som skapar en lugn och inbjudande känsla. Tapeten finns i fem olika färgställningar.

Rosa - 51008

899 SEK
Denna storblommiga tapeten Rosa tar rummet med storm. Ett stort vackert bladverk omringar de stora blommorna och mönstret får en heltäckande maffig effekt. Tapeten går i en genomgående ljusgrå ton, vilket gör att den på sitt sätt inte dominerar rummet helt men med sitt stora mönster gör ett statement.

Blomstermåla

Hemmet är din lugna oas, här finner du ro. Årstiderna kommer och går, men hemtrevligheten består. Mönstren i tapetkollektionen Blomstermåla bäddar in ditt hem i en varm harmonisk känsla. Färgskalan är mjuk och känslosam med en stark förankring i den nordiska naturen, för att alltid accentuera den årstid som finns där utanför våra fönster. En tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes