Blomstermåla

Designer:

Hanna Wendelbo

  • Hem
  • Blomstermåla

Åtta mönster

Ludvig - 51019

859 SEK
Pryd väggen med vackert blomster. Tapeten Ludvig har ett vackert blommönster där tulpaner och blåklockar får spela huvudrollen ihop med ett vackert detaljrikt bladverk. Mönstret är handritat av Hanna Wendelbo och med sin fantastiska nyans i vitt och blått speglar Ludvig ljuset i rummet på ett makalöst sätt.

Henry - 51024

859 SEK
Njut av sommaren så länge det går. Tapeten Henry med sitt vackra gröna trellismönster fyller rummet med varma sommarkänslor och man kan nästan ta på den glädjefyllda känslan. Henry hänger gärna i köket eller matsalen men är även fin i andra rum och utrymmen. Skapad av Hanna Wendelbo.

Alva - 51031

859 SEK
Skapa ett inspirerande barnrum med en härlig vintagekänsla. Denna söta ljusrosa tapeten gör sig perfekt i barnrummet. Med slingramde blommor och blad skapar tapeten Alva en trivsam känsla i rummet. Du hittar det söta mönstret i fler färgställningar, ritat av Hanna Wendelbo.

Evert - 51014

859 SEK
Som en ljus härlig sommarmorgon i maj omfamnar denna gula tapeten dig med storm. Evert i sin gula färgställning ger en varm känsla och man kan nästan känna doften av försommaren i rummet. En glädjefylld tapet som ger liv till dig och ditt hem. Det vackra trellismönstret är handritat av Hanna Wendelbo.

Hilma - 51026

859 SEK
Fånga sommaren och njut av vackra slingrande grenar med gröna blad i sällskap av rosa små blommor och gula fjärilar som letar nektar. Med tapeten Hilma får du en lugn och stressfri tillvaro med en härlig aura i rummet. Hilma finns i tre färgställningar och är ritat av Hanna Wendelbo.

Marguerite - 51000

859 SEK
Bädda in hemmet i en varm och harmonisk känsla med tapeten Marquerite. Här finner du lugn och ro. Det vackra blommönstret i beige och ljusgrått omfamnar hemmet och ger varma känslor året om. Marguerite finns i tre färgställningar. Mönstret är ritat av Hanna Wendelbo.

Rosa - 51010

859 SEK
Skapa ett romantiskt rum med denna drömmiga stormönstrade tapeten i sina ljuvliga nyanser av blått och beige. De vackra bladverket fångar in de stora blommorna och skapar tillsammans ett mönster som får rummet att kännas ombonat och lyxigt. Rosa finns i fyra olika färgställningar.

Vivvi - 51006

859 SEK
Här har vi en somrig drömmig småmönstrad tapetfavorit. Vivvi med sin ljuvliga ljusgröna nyans medför ett lugn och skapar en varm känsla med inslag av sommar. Mönstret liknar en frank lilja, även dessa går i grönt. Tapten passar i alla rum men gör sig perfekt i köket. Skapad av Hanna Wendelbo.

Blomstermåla

Hemmet är din lugna oas, här finner du ro. Årstiderna kommer och går, men hemtrevligheten består. Mönstren i tapetkollektionen Blomstermåla bäddar in ditt hem i en varm harmonisk känsla. Färgskalan är mjuk och känslosam med en stark förankring i den nordiska naturen, för att alltid accentuera den årstid som finns där utanför våra fönster. En tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom