Lotus

Cloud Pastel - LOT203

899 SEK
Härlig tapet med ett molnmönster i pastellrosa och beige. Ett mönster som finns i tre olika färgställningar. Ett avskalat, lugnt mönster som passar i både sovrum, matsal, vardagsrum och hall.

Lotus Linen - LOT301

899 SEK
En tapet med typiska skandinaviska färger beige och vitt. Ett härligt skirt och vitt blomstermönster av Lotusblomman på en ombonad matt beige botten. En tapet som passar fint i sovrummet, gästrummet och vardagsrummet.

Palm Cobalt - LOT106

899 SEK
Mönstret med skira palmblad i koboltblått på en ljus botten finns på tapeten Palm Cobalt. En modern tapet som funkar i vardagsrummet men också såväl som i ett sovrum. Mönstret finns i åtta olika färgställningar.

Alder Heaven - LOT404

899 SEK
Den blommiga tapeten Alder Heaven pryds av romantiska blomsterkvistar i vitt och guldbrunt. Inspirationen är hämtad från naturens färgskala. Här ser du det uttrycksfulla mönstret på himmelsblå botten. Tapeten Alder finns i fem olika färgställningar.

Botanic Topiara - LOT004

899 SEK
Ståtligt tar mönstret Botanic Topiara över väggen i rummet. Skapar en härlig touch av djungelns växtligheter. Mönstret Botanic finns i sex olika färgställningar, här ser du bladverket i grönt och beige på en ljus botten.

Essence Greenery - LOT502

899 SEK
Essence Greenery är en tapet med djungelinspiration i en behaglig, varm grön nyans. Känslan man får när man ser dem flätade bladen omvarannat på tapeten är att man har bäddat in sig bland djungelns täta bladverk.

Wood Shadow - LOT605

899 SEK
Med mönstret Wood tar du in naturen på nära håll. Wood har ett träliknande mönster som påminner om ett brädgolv eller en träpanel. Tapeten Wood Shadow har en matt härlig yta som inger en ombonad känsla i mörkblå lyxig nyans. Wood Shadow är en perfekt tapet för en harmonisk och lugn känsla i till exempel sovrummet.

Gini White - MAG001

699 SEK
Gräddvit tapet som ger en levande känsla till väggarna. Med sin neutrala kulör är Gini White ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Safiya Moonlight - LOT701

899 SEK
En neutral, skandinavisk touch på denna vackert randiga tapet i olika nyanser i beige. Tapeten Safiya Moonlight har en matt härlig yta som inger en ombonad känsla, en ljus tapet för en harmonisk och naturlig känsla i till exempel vardagsrum, hall eller i sovrummet.

Gaio Star - HUG201

599 SEK
Tapeten Gaio Star har en diskret struktur med en vit nyans. Mönstret Gaio finns i 15 olika färgställningar. Så det finns en färg och en stil för varje rum!

Lotus

Tapetkollektionen Lotus andas in naturens syrliga friskhet från lotusblomman under molnen på himmelen till fräcka djungelväxter. Kollektionen innehåller harmoniska färgkombinationer som kan ge oss den energi vi behöver för att må bra i kropp och själ.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom