Lotus

Cloud Pastel - LOT203

999 SEK
Härlig tapet med ett molnmönster i pastellrosa och beige. Ett mönster som finns i tre olika färgställningar. Ett avskalat, lugnt mönster som passar i både sovrum, matsal, vardagsrum och hall.

Lotus Linen - LOT301

999 SEK
En tapet med typiska skandinaviska färger beige och vitt. Ett härligt skirt och vitt blomstermönster av Lotusblomman på en ombonad matt beige botten. En tapet som passar fint i sovrummet, gästrummet och vardagsrummet.

Palm Cobalt - LOT106

999 SEK
Mönstret med skira palmblad i koboltblått på en ljus botten finns på tapeten Palm Cobalt. En modern tapet som funkar i vardagsrummet men också såväl som i ett sovrum. Mönstret finns i åtta olika färgställningar.

Alder Heaven - LOT404

999 SEK
Den blommiga tapeten Alder Heaven pryds av romantiska blomsterkvistar i vitt och guldbrunt. Inspirationen är hämtad från naturens färgskala. Här ser du det uttrycksfulla mönstret på himmelsblå botten. Tapeten Alder finns i fem olika färgställningar.

Botanic Topiara - LOT004

999 SEK
Ståtligt tar mönstret Botanic Topiara över väggen i rummet. Skapar en härlig touch av djungelns växtligheter. Mönstret Botanic finns i sex olika färgställningar, här ser du bladverket i grönt och beige på en ljus botten.

Essence Greenery - LOT502

999 SEK
Essence Greenery är en tapet med djungelinspiration i en behaglig, varm grön nyans. Känslan man får när man ser dem flätade bladen omvarannat på tapeten är att man har bäddat in sig bland djungelns täta bladverk.

Wood Shadow - LOT605

999 SEK
Med mönstret Wood tar du in naturen på nära håll. Wood har ett träliknande mönster som påminner om ett brädgolv eller en träpanel. Tapeten Wood Shadow har en matt härlig yta som inger en ombonad känsla i mörkblå lyxig nyans. Wood Shadow är en perfekt tapet för en harmonisk och lugn känsla i till exempel sovrummet.

Gini Cocoon - LOT801

759 SEK
Tapeten Gini Cocoon har en härlig nyans i gulgrönt. Upplevs som enfärgad på håll, men har ett diskret vågrätrandigt mönster av ljusare gul om man går närmre. Ger en härlig känsla i vilket rum som helst.

Safiya Moonlight - LOT701

999 SEK
En neutral, skandinavisk touch på denna vackert randiga tapet i olika nyanser i beige. Tapeten Safiya Moonlight har en matt härlig yta som inger en ombonad känsla, en ljus tapet för en harmonisk och naturlig känsla i till exempel vardagsrum, hall eller i sovrummet.

Gaio Concrete - ALL907

699 SEK
Tapeten Gaio Concrete har en härlig ljusgrå nyans. Upplevs som enfärgad på håll, men har en diskret vacker struktur av ljusare grå. Mönstret Gaio finns i 15 olika färgställningar. Så det finns en färg och en stil för varje rum!

Calco Egret - ONY506

859 SEK
Enfärgad ljus tapet som är ett fint alternativ till de målade väggarna . Calco Egret passar med sin stilrena kulör väl i hemmets samtliga rum och håller i längden. Beställ gärna hem ett tapetprov för att hitta just din favorit.

Lotus

Tapetkollektionen Lotus andas in naturens syrliga friskhet från lotusblomman under molnen på himmelen till fräcka djungelväxter. Kollektionen innehåller harmoniska färgkombinationer som kan ge oss den energi vi behöver för att må bra i kropp och själ.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes