JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Längtan

Designer:

Lina Schnaufer

Växa - 63016

899 SEK
Vandra tillsammans längs den månupplysta stigen eller segla iväg tillsammans mot nya äventyr i solnedgången. Med barntapet Växa kan du och ditt barn förflytta er till vackra sagovärldar och låta fantasin flöda. Magnifik växtlighet i form av nyponrosor, körsbärsblom och kaprifol får sällskap av djur och trolska miljöer. Tapetens färgställning med nyanser av blågrå, rost, grönt och rosa skapar ett mysigt och ombonat barnrum.

Bygga Bo - 63001

899 SEK
Bygga Bo är en mysig barntapet som enkelt förvandlar ett barnrum till en gemytlig Astrid Lindgren-värld. Hus och trädgårdar i mjuka dova toner av olivgrönt, havre, blågrått och rost på ljus botten ger rummet en lekfull och samtidigt lugn känsla.

Drömma - 63011

899 SEK
Fri som en fågel! Likt fåglarna som svävar obekymrat och fritt längs väggarna i barntapet Drömma kan ditt barn också känna friheten att fantisera, upptäcka och utvecklas i ett tryggt rum där detta uppmuntras. Färgställningen av olika nyanser av grått ger ett mer dämpat intryck men sprider ändå stor glädje med sitt magiska mönster designat av Lina Schnaufer.

Midsommar - 63017

899 SEK
I mönstret Midsommar värmer solen på myggbitna ben. En baddräkt korvar sig längs axlarna på väg ner mot vattnet. Sommarlov och sommarlugn. Midsommar är ett heltäckande mönster som trivs i alla typer av rum som vill ha en dos sommar året runt. Med den dova färgställningen av blågrå, rost, grönt och havre ger tapeten en behaglig och välkomnande känsla i rummet.

Kalas - 63033

899 SEK
Skapa ett ljust och behagligt rum med tapet Kalas i färgställningen lila, vitt och grått. Den diskreta färgkombinationen gör att tapeten passar fint i hemmets alla rum - från barnrum till hall eller kök. Harlequinrutan är ett klassiskt mönster som aldrig går ur tiden och som ger hemmets rum karaktär.

Flyga - 63024

899 SEK
Fjärilar och sländor dansar lättvindigt längs väggarna till en vacker symfoni av fågelsång, hummlesurr och vindsus som får trädens löv att rassla mjukt. Barntapet Flyga tar dig och ditt barn till en bekymmersfri plats, en plats för lek och glädje där endast fantasin sätter gränser. Med en cremevit bottenkulör skapar tapeten ett ljust barnrum där mönstrets färger som cerise, olivgrönt och lila adderar lekfullhet och värme.

Lekfulla Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

Fler kollektioner från Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom