Längtan

Designer:

Lina Schnaufer

Växa - 63016

859 SEK
Vandra tillsammans längs den månupplysta stigen eller segla iväg tillsammans mot nya äventyr i solnedgången. Med barntapet Växa kan du och ditt barn förflytta er till vackra sagovärldar och låta fantasin flöda. Magnifik växtlighet i form av nyponrosor, körsbärsblom och kaprifol får sällskap av djur och trolska miljöer. Tapetens färgställning med nyanser av blågrå, rost, grönt och rosa skapar ett mysigt och ombonat barnrum.

Bygga Bo - 63001

859 SEK
Bygga Bo är en mysig barntapet som enkelt förvandlar ett barnrum till en gemytlig Astrid Lindgren-värld. Hus och trädgårdar i mjuka dova toner av olivgrönt, havre, blågrått och rost på ljus botten ger rummet en lekfull och samtidigt lugn känsla.

Drömma - 63011

859 SEK
Fri som en fågel! Likt fåglarna som svävar obekymrat och fritt längs väggarna i barntapet Drömma kan ditt barn också känna friheten att fantisera, upptäcka och utvecklas i ett tryggt rum där detta uppmuntras. Färgställningen av olika nyanser av grått ger ett mer dämpat intryck men sprider ändå stor glädje med sitt magiska mönster designat av Lina Schnaufer.

Midsommar - 63018

859 SEK
Tapet Midsommar i ljusgrön färgställning ger dig härliga vårkänslor. Klara kulörer som gult, blått och hallonrött ger tapeten ett piggt och glatt uttryck. En blommig tapet som sprider glädje i hemmet årets alla dagar och kanske speciellt när solens varma strålar inte når hela vägen in.

Kalas - 63029

859 SEK
Barntapet Kalas i olika nyanser av gammelrosa och aprikos skapar en munter och "kalasig" känsla. Designer Lina Schnaufer har skapat ett klassiskt harlequin mönster där rutornas handritade linjer skapar ett lekfullt uttryck perfekt för ett barnrum fyllt med stoj och glädje.

Flyga - 63024

859 SEK
Fjärilar och sländor dansar lättvindigt längs väggarna till en vacker symfoni av fågelsång, hummlesurr och vindsus som får trädens löv att rassla mjukt. Barntapet Flyga tar dig och ditt barn till en bekymmersfri plats, en plats för lek och glädje där endast fantasin sätter gränser. Med en cremevit bottenkulör skapar tapeten ett ljust barnrum där mönstrets färger som cerise, olivgrönt och lila adderar lekfullhet och värme.

Lekfulla Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom