Längtan

Designer:

Lina Schnaufer

Sex mönster

Växa - 63016

859 SEK
Vandra tillsammans längs den månupplysta stigen eller segla iväg tillsammans mot nya äventyr i solnedgången. Med barntapet Växa kan du och ditt barn förflytta er till vackra sagovärldar och låta fantasin flöda. Magnifik växtlighet i form av nyponrosor, körsbärsblom och kaprifol får sällskap av djur och trolska miljöer. Tapetens färgställning med nyanser av blågrå, rost, grönt och rosa skapar ett mysigt och ombonat barnrum.

Bygga Bo - 63003

859 SEK
Med Bygga Bo barntapet i mörkgrön kulör har designer Lina Schnaufer skapat en vacker sagovärld att leka i som gör hemmets barnrum till en ombonad och trivsam plats. Hus i Bullerbyn-stil, frodig växtlighet och söta djur i nyanser av grönt, gult, lila och rött skapar en trygg plats där det finns stort utrymme för fantasi och kreativitet oavsett ålder.

Drömma - 63011

859 SEK
Fri som en fågel! Likt fåglarna som svävar obekymrat och fritt längs väggarna i barntapet Drömma kan ditt barn också känna friheten att fantisera, upptäcka och utvecklas i ett tryggt rum där detta uppmuntras. Färgställningen av olika nyanser av grått ger ett mer dämpat intryck men sprider ändå stor glädje med sitt magiska mönster designat av Lina Schnaufer.

Midsommar - 63018

859 SEK
Tapet Midsommar i ljusgrön färgställning ger dig härliga vårkänslor. Klara kulörer som gult, blått och hallonrött ger tapeten ett piggt och glatt uttryck. En blommig tapet som sprider glädje i hemmet årets alla dagar och kanske speciellt när solens varma strålar inte når hela vägen in.

Kalas - 63027

859 SEK
Att räkna ner med hjälp av handens fingrar, 5, 4, 3… prasslande snören och saft i Duralexglas. Barntapet Kalas försöker fånga känslan av att fylla fem år – pantgömme och sockerchock. Detta klassiska harlequin mönster i lejongult, rost och olivgrönt passar fint i alla typer av rum som du vill ge en liten extra kick.

Flyga - 63024

859 SEK
Fjärilar och sländor dansar lättvindigt längs väggarna till en vacker symfoni av fågelsång, hummlesurr och vindsus som får trädens löv att rassla mjukt. Barntapet Flyga tar dig och ditt barn till en bekymmersfri plats, en plats för lek och glädje där endast fantasin sätter gränser. Med en cremevit bottenkulör skapar tapeten ett ljust barnrum där mönstrets färger som cerise, olivgrönt och lila adderar lekfullhet och värme.

Lekfulla Längtan

I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar.

Fler kollektioner av Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom