Klara o Tove

Designer:

Klara & Tove

Äng - 26005

699 SEK
På en svart botten i tapeten Äng vilar blommor och bladverk i levande kulörer som dov isblå, havregul, rostbrun och kakao. En blomstrande symfoni som skapar harmoni och glädje i hemmet där varje blomma och blad omsorgsfullt har fått sin plats i mönstret för att flätas samman och mjukt förgrena sig längs väggarna.

Landskapsdjur - 26017

699 SEK
På tapeten Landskapsdjur i en behaglig grågrön botten hittar du djurkompisar som den bohusländska knubbsälen, den söta lilla hasselmusen och den ståtliga knölsvanen. Där samsas de med flera av Sveriges landskapsdjur vilket gör att tapeten passar perfekt till barnrummet. Utforska tillsammans med de lite större barnen vilket djur som tillhör vilket landskap eller härma djurens olika läten med de lite mindre barnen.

Blåklocka - 26012

699 SEK
Blåklockan är en vanlig blomma som syns i stora delar av vår svenska natur. En somrig favorit som så fint förgyller ängarna. Ge glans åt även hemmets väggar med tapeten Blåklocka och skapa ren eufori. Här syns behagliga toner i beige mot en vit botten.

Blåbär stor - 26015

699 SEK
Tapeten Blåbär Stor täcker väggarna med vackert bladverk och frodiga stora blåbär. Tapeten bjuder in till ett härligt äventyr i blåbärsskogen och skapar en trivsam känsla. Blåbär Stor gör sig utmärkt i köket men passar lika bra i sovrummet. Tapeten har en vit botten med stora gröna blad och kommer i ytterligare i en färgställning.

Magnolia - 26007

699 SEK
Det vårsköna Magnoliaträdet står i full blom på tapeten som heter just Magnolia. På en vit botten spirar trädet med blommor i rosa och blad i grått upp mot himlen och sträcker sina bruna kvistar så långt de kan nå. En söt tapet som ger dig vår året om.

Blåbär - 26027

699 SEK
Ta in den vackra svenska naturen i hemmet. Blåbär är en stor del av vår svenska välfärd så vad är väl bättre än att skapa en enda stor skog full av just dessa saftiga blå bären. Här ser du Blåbär med en vit botten och ett mönster i grönt och lila.

Vinbärsplock - 26018

699 SEK
Klä in hemmet i en enda stor vinbärsskog och skapa en härlig stämning. De söta eller kanske sura små röda bären hänger på de gröna grenarna och är redo att skördas. Vinbärsplock kommer i två färgställningar, här med en vit botten och ett mönster i grönt och rött.

Frodas - 26011

699 SEK
Bland vackert bladverk och blommor glimtar fåglar som vakar över fågelboet. Det ljuvliga naturmönstret skapar ren konst på väggen som liknar medaljonger. Frodas finns i tre färgställningar. Denna har en vit botten och går i dova toner av grönt, beige, gult och blått.

Snövit - 77012

499 SEK
Snövit är en vit enfärgad tapet med en svag varm ton i sig. Tapeten ger ett ljust och krispigt intryck i rummet samtidigt som den tillför värme.

Vildvuxen natur i kollektionen Klara & Tove

Otyglad och vildvuxen. Uppvuxen i det vilda, eller förvildad. Det finns något vackert i det brokiga, där naturen själv har fått bestämma. Ogräs som breder ut sig i anlagda trädgårdar och i vild natur. Buskar som borde beskurits men som istället tar för sig med långa grenar. Spår i jorden från mjuka tassar och hårda klövar. Någon som vilat i det höga gräset för att sedan försvinna tillbaka in i skogen.

Bläddra i kollektionsboken

Fler kollektioner från Klara & Tove


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom