Signature

  • Hem
  • Signature

Little Trees Drift - MISP1195

1195 SEK
Retro möter skandinaviskt i mönstret Little Trees från Miss Print. Denna gråa retrotapet startade i ett enkelt skissblock och är nu ett av återförsäljarens storsäljare. En modern tapet med ett otypiskt trädmönster. Tapeten trycks i Storbritannien på papper tillverkat av spårbart trä med vattenbaserat bläck.

Mountains Sunrise - MISP1233

1295 SEK
Som en underbar soluppgång tar denna tapeten dig till en vacker och ombonad plats. Tapeten Mountains Sunrise bjuder på en vacker gul sol som försiktigt börjar sin dag med att stiga upp bland de natursköna grå bergstopparna. Samma tapetmönster finns i tre färgställningar.

Guatemala Ghost - MISP1368

1295 SEK
Stormönstrad vit tapet med ett botaniskt motiv av stora blad av Monstera Deliciosa. Tapeten heter Guatemala och har ett grått linjärt rutmönster som skapar en cool tvådimensionell effekt med en retrostil som genomsyrar hela designen. Denna MissPrint tapet kommer i 5 olika färgställningar.

Dewdrops Citron - MISP1358

1295 SEK
Gul tapet med geometriskt mönster i vitt ser vi i tapettilverkaren Miss Prints mönster Dewdrops Citron. Inspirerad av morgondaggen och de ömtåliga dropparna den bildar i naturen, kombinerar mönstret Dewdrops känsliga linjedragna organiska former med geometrisk design.

Garden City Bramble - MISP1365

1295 SEK
Inspirerad av Londons trädkantade gator, växterna och grönskan som finns där, är Garden City ett underbart iögonfallande mönster fullt av liv. Illustrerade trädkvistar paras ihop med abstrakta lövformer för att skapa en modern botanisk tapet, perfekt för den som vill tillföra både färg och en grön naturkänsla i sitt hem. Mörkgrön tapet med plantor i mintgrönt och aprikos.

Cotton Tree Emporium - MISP1375

1295 SEK
En grafisk retrotapet i mönstret Cotton Tree Emporium bjuder på en smaragdgrön tapet med blommor i orangebeige. De stiliserade cirkulära bomullsträden hämtar inspiration från designerns besök i Japan. Du kan nästan tro att stammarna växer längs väggarna och blommar bara för dig.

Grasslands Radiance - MISP1367

1295 SEK
Såhär beskriver Miss Print inspirationen bakom mönstret Grasslands. "Med stiliserade abstrakta illustrationer av maskrosväxter, hålls varje djärvt motiv samman med tunna linjära linjer, delikat hängande som en mobil. Mönstret med halvdroppar och mitten av århundradets inspirerade färgalternativ skapar en upplyftande harmoni i alla rum i hemmet." En gul retrotapet med svartvita blommor, passar i kök, hall och sovrum.

Ditto Glimmer - MISP1357

1295 SEK
Matt mörkblå tapet på gränsen till svart fylls av handmålade trianglar i reflekterande guld som tillför en modern touch. Denna moderna geometriska tapet kommer vara ljuvlig när ljuset faller på väggen, då kommer väggarna sjunga med hjälp av solens strålar. FSC-certifierad

Muscat Lovat - MISP1363

1295 SEK
I mönstret Muscat Lovat har man valt att ge nytt liv till klassiska vintageformer. En turkos tapet med ett abstrakt organiskt mönster i vitt och svart föddes ur vetenskapsbaserad atomdesign från mitten av 1900-talet. Former som stiger och växer från smala vertikala stjälkar.

Dandelion Mobile Sun - MISP1235

1295 SEK
Härliga tapeten Dandelion Mobile Sunflower är en tapet inspirerad av maskrosväxter. Växterna knyts samman med tunna linjära linjer som bildar en något geometrisk känsla. Tapeten har en vit botten och pryds av stora runda blommor i gult och svart. Tapeten finns i fyra färgställningar.

Retroklassiker i kollektion Signature

Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom