Signature

Tio mönster

Little Trees Drift - MISP1195

1195 SEK
Retro möter skandinaviskt i mönstret Little Trees från Miss Print. Denna gråa retrotapet startade i ett enkelt skissblock och är nu ett av återförsäljarens storsäljare. En modern tapet med ett otypiskt trädmönster. Tapeten trycks i Storbritannien på papper tillverkat av spårbart trä med vattenbaserat bläck.

Cotton Tree Gunmetal - MISP1374

1195 SEK
Silvergrå tapet med blommor i svartvitt är precis vad mönstret Cotton Tree Gunmetal bjuder på. Tillverkaren Miss Print beskriver designen som följande. "En uttrycksfull grafisk träddesign inspirerad av besök i Japan. Djärva cirkulära mönster dyker upp mellan trädgrenar, när blommor tränger sig på stjälkarna och skymmer himlen, som påminner om sakura eller körsbärsblommor."

Garden City Bramble - MISP1365

1195 SEK
Inspirerad av Londons trädkantade gator, växterna och grönskan som finns där, är Garden City ett underbart iögonfallande mönster fullt av liv. Illustrerade trädkvistar paras ihop med abstrakta lövformer för att skapa en modern botanisk tapet, perfekt för den som vill tillföra både färg och en grön naturkänsla i sitt hem. Mörkgrön tapet med plantor i mintgrönt och aprikos.

Guatemala Babylon - MISP1372

1195 SEK
Tydliga, fina ornament i skimrande guld berikar den djupa, lugna grönblåa botten. Med sitt delikata geometriska mönster i art déco-stil ger denna slående tapet en distinkt karaktär till alla rum.

Grasslands Radiance - MISP1367

1195 SEK
Såhär beskriver Miss Print inspirationen bakom mönstret Grasslands. "Med stiliserade abstrakta illustrationer av maskrosväxter, hålls varje djärvt motiv samman med tunna linjära linjer, delikat hängande som en mobil. Mönstret med halvdroppar och mitten av århundradets inspirerade färgalternativ skapar en upplyftande harmoni i alla rum i hemmet." En gul retrotapet med svartvita blommor, passar i kök, hall och sovrum.

Muscat Lovat - MISP1363

1195 SEK
I mönstret Muscat Lovat har man valt att ge nytt liv till klassiska vintageformer. En turkos tapet med ett abstrakt organiskt mönster i vitt och svart föddes ur vetenskapsbaserad atomdesign från mitten av 1900-talet. Former som stiger och växer från smala vertikala stjälkar.

Dewdrops Zero - MISP1360

1195 SEK
En djupt mörkblå tapet med geometriskt mönster i vitt presenteras i mönstret Dewdrops Zero från tapetleverantören Miss Print. Designern för detta mönster har hämtat inspiration från morgondaggen och de ömtåliga dropparna den bildar i naturen. Slutprodukten är ett linjedraget organisk mönster som kommer ge dina väggar dimension och djup.

Ditto Glimmer - MISP1357

1195 SEK
Matt mörkblå tapet på gränsen till svart fylls av handmålade trianglar i reflekterande guld som tillför en modern touch. Denna moderna geometriska tapet kommer vara ljuvlig när ljuset faller på väggen, då kommer väggarna sjunga med hjälp av solens strålar. FSC-certifierad

Dandelion Mobile Ash - MISP1238

1195 SEK
Tapeten Dandelion Mobile Ashness är en grå tapet med ett mönster av fantasiblommor som ska föraställa maskrosor. Blommorna går i vitt och svart. De vildvuxna maskrosorna går samman med tunna svarta linjer och bildar ett komplett motiv.

Mountains Sunset - MISP1234

1195 SEK
Att betrakta en soluppgång skapar en magisk känsla i kroppen, tänk att varje dag kunna göra just det. Tapeten Mountains Sunset ger dig en härlig blick över bergstoppar inspirerade av Storbritanniens fjällen. På tapeten syns också en stigande röd sol som är på väg upp för berget. Samma tapetmönster finns i tre olika färgställingar.

Retroklassiker i kollektion Signature

Signature är en hyllning till Miss Prints mest ikoniska mönster. Ett handplockat urval av favoritmönster såsom Little Trees, Muscat och Ditto. Med reviderande mönster, finjusteringar och nya trycktekniker erbjuder vi nu den mest varierande och mångsidiga Miss Print kollektionen hittills. Med Signature får du en kollektion med klassiska tapeter i en djärv och modern färgpalett som livar upp interiörer av alla slag. En sann representation av allt som är Miss Print.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom