Lina 2

Designer:

Lina Schnaufer

Matilda - 65110

859 SEK
Härliga vallmo tapeten Matilda är en enda stor blomsterdröm! Skapad av designern Lina Schnaufer. Den blå blomman har en sval och uppiggande effekt som skapar liv! Mjuka och dova nyanser gör att denna blommiga tapet passar perfekt till sovrummet men likaväl som till vardagsrummet eller hallen.

Kirke - 65106

859 SEK
Kirke är en tapet med vackra blad och bär. Pryd tapeten i vilket rum som behagar. Den sammanhållna färgskalan i grönt, blått och grått med en touch av gult ger tapeten ett mer djup samtidigt som den skapar ett harmoniskt uttryck. Tapeten är designad av Lina Schnaufer.

Bodri - 65115

859 SEK
Bodri är en tapet som väcker känslor. Den vackra blå nyansen i tapeten, likt en svalkande sommarnatt tar dig till en plats du inte trodde fanns. Den svala känslan som tapeten ger gör att den passar ypperligt i ett sovrum. Tapeten är skapad av Lina Schnufer och finns i ytterligare i fem färgställningar.

Ewald - 65122

859 SEK
Tapeten Ewald har ett blommönster i vackra kulörer, här med mörkblå botten och blad i blått och vitt. Du finner små frukter som försiktigt tittar fram bland dess blommor och blad. Ewald finns i fem olika färgställningar och är skapad av illustratören Lina Schnaufer.

Siv - 65131

859 SEK
Njut av Kurbits och sommarblommor med fägra tapeten Siv. Tapeten finns i tio fantastiska färgställningar, här med en beige botten med mönster i vitt. Tapeten för ett vilsamt uttryck med genuin karaktär. Tapeten passar i alla rum och skapar en ombonad och harmonisk känsla.

Ann - 65101

859 SEK
I tapeten Ann hittar du en vacker flora och grönska i alla dess former. Ann är ett heltäckande och stolt mönster som syns men som kräver en vaken betraktare för att hitta detaljerna. En färgstark tapet som skapar ett intresse men samtidigt ett lugn med dess dova mörkblå botten, designad av Lina Schnaufer.

Lina 2

I tapetkollektionen Lina II bjuds du in till huset med fruktträden kring knuten, där kaffet står nybryggt på köksbordet och där daggvåt morgon sakta kryper mot svalkande sommarnatt. Här finns tid att slå sig ner en stund. I denna kollektion gör Lina en djupdykning i sin farfar Ewalds trädgård. Hon utforskar även barndomsminnen och försöker gestalta komplexiteten av växter och liv som förenas mellan då och nutid.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom