JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Lina 2

Designer:

Lina Schnaufer

Kirke - 65106

899 SEK
Kirke är en tapet med vackra blad och bär. Pryd tapeten i vilket rum som behagar. Med en mörkblå botten och färgskala i ljus blågrå och grått med en touch av gult ger tapeten ett djup samtidigt som den skapar ett harmoniskt uttryck. Tapeten är designad av Lina Schnaufer.

Matilda - 65110

899 SEK
Härliga vallmo tapeten Matilda är en enda stor blomsterdröm! Skapad av designern Lina Schnaufer. Den blå blomman har en sval och uppiggande effekt som skapar liv! Mjuka och dova nyanser gör att denna blommiga tapet passar perfekt till sovrummet men likaväl som till vardagsrummet eller hallen.

Siv - 65131

899 SEK
Njut av Kurbits och sommarblommor med fagra tapeten Siv. Tapeten finns i tio fantastiska färgställningar, här med en beigegrå botten. Tapeten står för ett vilsamt uttryck med genuin karaktär. Tapeten passar i alla rum där man vill skapa en ombonad och harmonisk känsla.

Bodri - 65115

899 SEK
Bodri är en tapet som väcker känslor. Den vackra blå nyansen i tapeten, likt en svalkande sommarnatt tar dig till en plats du inte trodde fanns. Den svala känslan som tapeten ger gör att den passar ypperligt i ett sovrum. Tapeten är skapad av Lina Schnaufer och finns i ytterligare i fem färgställningar.

Ewald - 65121

899 SEK
Tapeten Ewald är en ren och skär sommardröm! Skapat av Lina Schnaufer. Den gröna tapeten ger ett vackert lyster som förgyller tillvaron och förvandlar vilket rum som helst till en ren och skär sommaridyll. Ewald finns i fem olika färgställningar, denna går i olika nyanser av grönt och vitt.

Ann - 65101

899 SEK
I tapeten Ann hittar du en vacker flora och grönska i alla dess former. Ann är ett heltäckande och stolt mönster som syns men som kräver en vaken betraktare för att hitta detaljerna. En färgstark tapet som skapar ett intresse men samtidigt ett lugn med dess dova mörkblå botten, designad av Lina Schnaufer.

Kollektion Lina II

I tapetkollektionen Lina II bjuds du in till huset med fruktträden kring knuten, där kaffet står nybryggt på köksbordet och där daggvåt morgon sakta kryper mot svalkande sommarnatt. Här finns tid att slå sig ner en stund. I denna kollektion gör Lina en djupdykning i sin farfar Ewalds trädgård. Hon utforskar även barndomsminnen och försöker gestalta komplexiteten av växter och liv som förenas mellan då och nutid.

Bläddra i kollektionsboken

Fler kollektioner från Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes