Summer

Dabu Taupe - SUM404

1099 SEK
Denna vackra sandfärgade tapet med sitt abstrakta bladmönster gör underverk för ditt hem. Naturligt och harmoniskt bryter tapeten av mot sin omgivning och fångar ögats uppmärksamhet med sitt djup och dynamik.

Sari Rock - SUM201

1099 SEK
Handmålade små grå blommor i lätt skimmer mot en vit botten är en vacker väggbeklädnad till ditt hem. Tapetens behagligt slingrande grenar med en försiktigt blekt effekt smälter in i vilket rum du än vill tapetsera.

Viray Oasis - SUM003

1099 SEK
Träd, blommor och frodiga blad inspirerat från indiska miniatyrmålningar som utstrålar kraftfull naturenergi. Den ljust gula botten i mötet med ett grönskande mönstrer med vita detaljer lättar upp känslan i rummet.

Kantha Mist - SUM102

1099 SEK
Mjuka penseldrag avgränsas i svagt skimrande geometriska former ser vi sprida lyx och elegans. Tapeten Kantha mist har ett behagligt ljus som ger ifrån sig ett harmoniskt och elegant uttryck. Den smälter fint in ljusa miljöer och blir naturligt en del av interiören.

Onikar Ivy - SUM505

1099 SEK
En grön och svart tapet där accenter pryds med subtil reflekterande guld. Detta detaljrika mönster vävs vackert samman med de gröna och gulguldiga mönstret och skapar nyfikenhet där du vid varje anblick kan hitta nya detaljer. Färgkombinationen ger lite tropiska vibes och gör sig bra i sovrum, kontor och matrum. Mönstret hittar du i 5 färgställningar.

Gyan Taupe - SUM303

1099 SEK
Gyan Taupe i en trendig greige färg är det perfekta mötet mellan beige och grått. Tapetens geometriska mönster, dekorerat med små vita ränder skapar liv och rörelse åt hemmets väggar.

Aponia Star - SOC103

959 SEK
Tapeten Aponia Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans. Tapeten har ett stilfullt betongmönster som syns på nära håll men kan upplevas som helt enfärgad en bit ifrån. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Orbit Dove - ORB102

1099 SEK
Här har vi en fin grå tapet med prickig struktur. Orbit Dove heter tapeten och passar perfekt in för det avskalade och skandinaviska hemmet. Tapeten är enkel att kombinera med övrig inredning och bjuder på en något kall känsla. Orbit Dove finns i tio färgställningar.

Naxos Smoke - WIL402

959 SEK
Naxos Smoke är en rökigt silvrig tapet som ger rummet en lyxigt uppklädd känsla. Med sin diskreta metaliska finish så får väggarna lyster och rummet ljusas upp på ett inbjudande vis. Fyll väggarna eller kombinera med en annan tapet, kanske med en trevligt mönstrad.

Rythm Egret - RYT001

999 SEK
Med tapeten Rythm Egret får du en fin neutral vägg, perfekt för dig som vill ha en ljus vägg men i en mer ombonad skala då tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull än en vitmålad vägg. Rythm Egret finns i hela tolv färgställningar.

Lys Curry - ARC804

959 SEK
Välj en tapet som ger lyster till rummet. Underbara tapeten Lys Curry med sin lejongula nyans blir ett charmigt tillskott i hemmet. Tapeten utstrålar energi och skapar en varm och ombonad känsla. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar.

Denia Snow - RTS508

959 SEK
Årets första snö glittrar i solens strålar en krispig dag i december. Det är något med det ljuset som ger oss en nytändning efter höstens rusk. Denia Snow är tapeternas motsvarighet och ger dig samma fantastiska uplevelse, året runt. En varm vit nyans som får sällskap av ett fantastiskt skimmer som gör att väggarna lyser. Texturen påminner om canvas och ger rummet en ombonad känsla. Tapeten klär mer än gärna hela rummet, men kan också bli det perfekta komplimentet till en mönstrad tapet.

Dixie Mahogany - GAT614

959 SEK
Skapa förtrollande väggar med denna tegelröda tapet med fin struktur. Tapeten heter Dixie Mahogany och ger ett ombonat intryck i rummet. Tapeten passar i hemmets alla rum där du vill åt en mysig känsla.

Ori Coral - SPI902

1099 SEK
Ori Coral är en ljuvlig textil tapet med nyanser av orange, koppar och terrakotta som skapar en härlig dynamik till dina väggar. Färgsättningen och uppbyggnaden av mönstret ger uttrycket av autentiskt vävt tyg.

Silka Coconut - ANY805

959 SEK
Svart engfärgad tapet med fin linjestruktur. De små vågrätta linjerna skapar ett härligt djup till dina väggar trots en slät yta. En mörk tapet som får rummet att kännas levande är denna tapet ett perfekt komplement tillsammans med mönstrad tapet eller i hela rum med sin enkelhet. För det mysiga och ombonad rummet är detta tapeten du söker.

Kollektion med inslag av indisk kultur

Oavsett tid på året så ger kollektionen Summer dig värmen från mångas favoritsäsong, sommaren. För att framkalla den varma, fridfulla känslan av en sommardag vänder vi oss till den indiska kulturen för inspiration. Med riklig textildesign, miniatyrlandskap, vacker natur och arkitektoniska underverk sprider de indiska influenserna trivsel. Med allt från blommiga mönster och naturinslag till förtjusande geometri, förtrollar kollektionen väggarna i ditt hem.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom