Sunnanö

Designer:

Björn Nilsson

Fem mönster

Frösö - 24105

859 SEK
Skapa en varm och inbjudande känsla med en brun tapet. Denna design hämtar sin inspiration från både Evert Taubes låt och öven ön Sunnanö. Vår designer Björn Nilsson har gjort en egen tolkning av den somriga låten som är fylld av sång och dans på skärgårdsön. Mönstret hittar du i 7 värmande färgställningar.

Hummelvik - 24129

859 SEK
Småblommig tapet där vita och ljusbruna blommor sitter på en bottenfärg i naturnära nyansen have. Ett lättsamt botaniskt mönster som sprider en varm och gyllene känsla i rummet. Denna gulbruna tapet är perfekt för ett sovrum, kök eller en hall.

Östanskär - 24114

859 SEK
Mönstret vi ser i Östanskär är en nytolkning på ett klassiskt svenskt dalamönster. Mörkblå tapet med rosa blommor samt eleganta virvlar i perfekt symmetri. Var och en av de botaniska elementen i denna design ritades för hand av Björn Nilsson där han upprepar formerna på ett symmetriskt sätt för att skapa en rofylld stämning i rummet.

Klockrike - 24124

859 SEK
Härligt och livfullt där nedtonade färgerna gör mönstret Klockrike både harmoniskt och organiskt. En mörkgrön tapet med blommor i vitt och orange ger dig vid första anblick en varm och ombonad känsla för att sedan upptäcka alla de detaljrika och smarta elementen i designen. Du finner Klockrike i hela 5 färgställningar som alla ger dina väggar själ och karaktär.

Värmdö - 24120

859 SEK
Brun tapet med blommor i vitt, ljus aprikos och grått som alla går i jordnära toner. Prästkrage och lavendel omfamnas av ett svalt bladverk i mönstret Värmdö. Bladverket i sin tur skapar ett ljuvligt skådespel där de lummiga delarna lyfter upp de omkringliggande blommorna till nya nivåer. Värmdö finns i sex färgställningar.

Klassiska tapetkollektionen Sunnanö

Med Evert Taubes visa “Dansen på Sunnanö” och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom