Sunnanö

Designer:

Björn Nilsson

Frösö - 24107

899 SEK
Ett mönster fyllt av vita och gråa blommor smyckar den ljuvliga designen vi ser i Frösö. Ett levande vårmönster med ett neutralt färgval där grönska och natur blir en del av ditt rum. En greige blommig tapet som är lika fin i matsal, sovrum, vardagsrum som i din hall. Mönstret är ritat av Björn Nilsson och finns i 7 härliga färgställningar.

Klockrike - 24125

899 SEK
Greige tapet (gråbeige) med blommor i vitt och grått. Mönstret Klockrike välkomnar våren med öppna armar och sprider värmen från sin blomstrande charm i hela rummet. De neutrala tonerna som går i skandinavisk anda tillåter dig att vara flexibel med din interiör om så önskas. Passar i hemmets alla rum oavsett kök, vardagsrum, hall eller sovrum - valet är ditt.

Östanskär - 24109

899 SEK
I mönstret Östanskär från Kollektionen Sunnanö ser vi gammaldagsa mönster där lugna och neutrala färger sätter en sval och modern touch till rummet. Tapet med gråbeige botten där blommor i vitt och grått sprider sig över väggarna med ett mönster som hämtar inspiration från Dalarna.

Hummelvik - 24127

899 SEK
Grön småblommig tapet ser vi i designen Hummelvik. Den är stämningsfull och lugn, allt i ett och samma mönster. Vår designen Björn har skapat en mjuk böljande och luftig växtlighet som omfamnar rummet och ger en trankil känsla. Lika enkel som ljuvlig.

Värmdö - 24120

899 SEK
Brun tapet med blommor i vitt, ljus aprikos och grått som alla går i jordnära toner. Prästkrage och lavendel omfamnas av ett svalt bladverk i mönstret Värmdö. Bladverket i sin tur skapar ett ljuvligt skådespel där de lummiga delarna lyfter upp de omkringliggande blommorna till nya nivåer. Värmdö finns i sex färgställningar.

Klassiska tapetkollektionen Sunnanö

Med Evert Taubes visa “Dansen på Sunnanö” och denna vackra plats i tanken har vår designer Björn Nilsson gjort en alldeles egen tolkning som mynnat ut i fem fantastiska tapetmönster. Blomstrande mönster influerade av trakten som skapar en ombonad känsla i hemmet och som sprider glädje med sina ljuvliga färgställningar.

Bläddra i kollektionsboken


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes