Kinfolk

Tio mönster

Tarn Tesmpest - MISP1271

1295 SEK
Mönstret Tarn skapar livfulla väggar. Tapetens geometriska mönster består av handritade små halvcirklar som blir heltäckande över hela tapeten, vilket ger en levande rörelse och ett djup. Tapeten går i en härlig gråblå färgställning med svarta halvcirklar. Tarn finns i sex olika färgställningar.

Hoja Morning Mist - MISP1266

1295 SEK
Den här tapeten har en vit botten med blågråa blad, Hoja Morning Mist. Motivet är ursprungligen handritat med penna och bläck och har fått sin inspiration från ökens botaniska skönheter. De texturerade bladen har olika utföranden och storlekar, vilket skapar ett mer livfullt uttryck.

Palm Tree Ocean - MISP1249

1295 SEK
Inred med en tapet som ger dig det bästa av två världar. Tapeten Palm Tree Ocean fyller ditt hem med en härlig retrokänsla samtidigt som den tar dig ut i det vilda tropiska livet. Tapeten är inspirerad av vackra palmträd och går i en vit botten med svarta blad och turkosa prickar. Tapeten finns i tre färgställningar.

Dandelion Mobile Lid - MISP1236

1295 SEK
Med förenklade abstrakta illustrationer av maskrosväxter hålls varje djärvt motiv samman med tunna svarta linjer. Tapeten Dandelion Mobile Lido skapar en upplyftande harmoni till alla rum i hemmet. Tapeten har en vit botten med ett mönster i blått och svart.

Heiroglyph Kew - MISP1244

1295 SEK
Inred med en tapet som skapar ett intresse på väggen och bjuder in till en känsla av mystik och historia. Tapeten Heiroglyph Kew har en vit botten med hieroglyfer i grönt. Tapeten passar alla rum och utrymmen och finns i fler vackra färgställningar.

Cotton Tree Silverto - MISP1262

1295 SEK
Klä in ditt rum med vackra bomullsträd och känn doften av naturen. Cotton Tree Silvertown är inspirerad av ett besök i Japan. Tapeten passar perfekt in i det rummet där du vill skapa en känsla av både retro och härlig frisk natur. Tapeten har en grå botten och ett mönster i svartvitt. Tapeten finns i tre olika färgställningar.

Saplings Graphite - MISP1261

1295 SEK
Saplings Graphite har ett vackert återkommande bladmönster som får ta plats på tapetens yta. De nätta bladen växer från de tunna stjälkarna och blir på väggen ett konstverk att betrakta. Saplings Graphite har i en svart botten med vita blad. Tapeten finns i sex olika färgställningar.

Muscat Small Primros - MISP1255

1295 SEK
Inred med gult och få en glädjespridare till tapet. Muscat Small Primrose har en underbar varm gul botten med ett retromönster i vitt. Den härliga färgkombinationen ger liv till dina väggar och livar upp vilket rum eller utrymme som helst. Tapeten kommer i fem olika färgställningar.

Mountains Sunset - MISP1234

1295 SEK
Att betrakta en soluppgång skapar en magisk känsla i kroppen, tänk att varje dag kunna göra just det. Tapeten Mountains Sunset ger dig en härlig blick över bergstoppar inspirerade av Storbritanniens fjällen. På tapeten syns också en stigande röd sol som är på väg upp för berget. Samma tapetmönster finns i tre olika färgställingar.

Little Trees Comet - MISP1231

1295 SEK
Little Trees Comet består av illustrationer av små handritade linjedragna träd. Varje träd inom tapetbredden är unikt och skapar en naturlig struktur och en genuin känsla. Den här retrotapeten har en grågrön botten med vita träd och finns i fler färgställningar.

Kinfolk

Tapetkollektionen Kinfolk är en ny härlig retrokollektion från Miss Print. Handritade mönster med djärv design mixas med ett urval av klassiska Miss Print-motiv. Behagliga och energirika kulörer ger kollektionen en fräsch look.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom