Kinfolk

Little Trees Charcoa - MISP1227

1399 SEK
Här har vi en retrotapet som består av små linjedragna träd och som passar perfekt in i ett hem i retrostil. Tapeten Little Trees Charcoal skapar känsla av natur och välbefinnande. Tapeten har i en svart botten och vita träd. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar. Little Trees finns i fler unika färgställningar.

Hoja Silverbirch - MISP1264

1399 SEK
Tapeten Hoja Silverbirch har fått sin inspiration från ökens suckulenta växter. Mönstret bildades på ett enkelt papper med enbart en penna och bläck till hands. Här har vi en tapet som bidrar med mycket känsla och inspiration. Hoja finns i fem olika färgställningar.

Tarn Reflection - MISP1273

1399 SEK
Med svarta tapeten Tarn Reflection får ditt hem en rejäl uppdatering. Tapeten har ett spännande motiv som skapar ett intresse och djup. De handritande geometriska halvcirklarna går i en kopparfärgad nyans som bidrar till en stilfullhet i rummet. Tapeten finns i sex olika färgställningar.

Dandelion Mobile Sun - MISP1235

1399 SEK
Härliga tapeten Dandelion Mobile Sunflower är en tapet inspirerad av maskrosväxter. Växterna knyts samman med tunna linjära linjer som bildar en något geometrisk känsla. Tapeten har en vit botten och pryds av stora runda blommor i gult och svart. Tapeten finns i fyra färgställningar.

Heiroglyph Denim - MISP1245

1399 SEK
Vill du skapa en unik vägg som väcker känslor och skapar historia på dina väggar, då kan tapeten Heiroglyph Denim vara något för dig. Tapeten har inspirerats från fortida Egypten och har ett mönster med vackra små blå hieroglyfer mot en vit botten. Tapeten finns i fler färgställingar.

Muscat Small Duck-Eg - MISP1251

1399 SEK
Den här tapeten är ursprungligen inspirerad av vetenskapsbaserad design från mitten av århundradet, abstrakta organiska former växer fram från smala vertikala stjälkar. Muscat Small Duck-Egg Blue är en blå tapet med ett retromönster i vitt. Tapeten finns i fem olika färgställningar.

Palm Tree Ocean - MISP1249

1399 SEK
Inred med en tapet som ger dig det bästa av två världar. Tapeten Palm Tree Ocean fyller ditt hem med en härlig retrokänsla samtidigt som den tar dig ut i det vilda tropiska livet. Tapeten är inspirerad av vackra palmträd och går i en vit botten med svarta blad och turkosa prickar. Tapeten finns i tre färgställningar.

Saplings Ether - MISP1259

1399 SEK
Vill du åt en tapet som skapar en känsla av retro i ett modernt utförande, då kan tapeten Saplings Ether vara ett alternativ för dig. Tapeten har en blå botten med ett återkommande bladmotiv i vitt. Tapeten finns i sex fantastiska olika färgställningar.

Mountains Sunset - MISP1234

1399 SEK
Att betrakta en soluppgång skapar en magisk känsla i kroppen, tänk att varje dag kunna göra just det. Tapeten Mountains Sunset ger dig en härlig blick över bergstoppar inspirerade av Storbritanniens fjällen. På tapeten syns också en stigande röd sol som är på väg upp för berget. Samma tapetmönster finns i tre olika färgställingar.

Cotton Tree Silverto - MISP1262

1399 SEK
Klä in ditt rum med vackra bomullsträd och känn doften av naturen. Cotton Tree Silvertown är inspirerad av ett besök i Japan. Tapeten passar perfekt in i det rummet där du vill skapa en känsla av både retro och härlig frisk natur. Tapeten har en grå botten och ett mönster i svartvitt. Tapeten finns i tre olika färgställningar.

Kinfolk

Tapetkollektionen Kinfolk är en ny härlig retrokollektion från Miss Print. Handritade mönster med djärv design mixas med ett urval av klassiska Miss Print-motiv. Behagliga och energirika kulörer ger kollektionen en fräsch look.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes