Sommaräng

Designer:

Björn Nilsson

Olivia - 16001

699 SEK
På en cremevit botten i tapeten Olivia dansar pigga buketter med vilda sommarblommor i mjuka nyanser av gråblått, gammelrosa, havre, vitt och grönt. Olivia skapar en förnimmelse av en ljummen sommar där ljuset aldrig tar slut. Där det sjuder av liv i naturen och doftar sött av blommor och blad.

Trellis - 16015

699 SEK
Ett traditionellt geometriskt mönster med en touch av romantisk elegans. Detta typiska svenska trellismönster florerade under 1800-talets andra hälft. I denna nytolkning är varje ruta dekorerad med liknande, men ändå unika blombuketter, vilket skapar en subtil variation i mönstret. Här syns olika nyanser av grönt dekorerat med vita, havregula och röda blommor.

Rosita - 16032

699 SEK
I ett klättrande medaljongmönster i tapeten Rosita vävs varje blomstrande rosranka med tillhörande knoppar varsamt samman och skaper en atmosfär av stillhet och ro. Denna milda gröna ton i ton färgställning utstrålar en tidlös elegans och ger rummet en diskret touch av romantik.

Rosdalen - 16036

699 SEK
Klä dina väggar i en vacker skrud av rosor. På en vit botten i tapeten Rosdalen förgrenar sig roskvistarna i olika rosa och gröna nyanser. De växer hit och dit och åt alla håll, precis som i den vilda naturen. Och precis som rosens ljuva doft sprider sig genom luften så sprider Rosdalen en hemtrevlig och gemytlig atmosfär i hemmet.

Olivia Bård - 116038

499 SEK
I bård Olivia med ljus botten med en diskret underton av rosa vävs de söta blomsterbuketterna samman till en vacker slinga som får pryda rummet. Det blir somrigt och sött och den dekorativa bården kombineras enkelt med olika nyanser av den enfärgade tapeten Jute.

Jute - 16017

599 SEK
Den enfärgade tapeten Jute i en ljus beige nyans ger rummet värme och väggarna får en textilliknande yta som mjukar upp intrycket. Med lätt struktur skapar textilmönstret en lyxig och polerad känsla till rummet.

Rosmarie - 16005

699 SEK
Rosornas tid är här och stannar året om med tapeten Rosmarie på väggen. I en subtil färgställning med små söta rosor och sköra knoppar i grått och beige på vit botten skapar den en förnimmelse av ljumna, ljusa sommardagar vid torpet där det råder ett behagligt lugn för kropp och själ.

Rosdalen bård - 116042

499 SEK
Bård Rosdalen är en undebar detalj som slingrar sig längs väggen, tak eller lister beroende på var du väljer att sätta den. Den dekorativa rosslingan i grått och beige på vit botten adderar charm och värme till rummet. Kombineras fint med den enfärgade serien Jute.

Sommarnatt - 16008

699 SEK
Småblommiga tapeten Sommarnatt med grå blommor på en vit botten blir ett gulligt inslag i rummet. Söta små blommor dansar glatt över väggarna och sprider härlig energi samtidigt som den ger plats åt rummets övriga inredning.

Linnea - 16011

699 SEK
Låt söta äppelblommor omfamna dig i hemmet. Tapeten Linnea sprider en lättsam värme på ett välkomnande sätt där blommor och blad i grått, vitt, beige och lila vilar på en cremevit botten. Du får ett ljust och ombonat rum att njuta av.

Väck vackra minnen till liv med kollektionen Sommaräng

Dröm dig bort till en mild midsommarnatt, sittandes på verandan med blicken vilande över den frodiga trädgården. Låt doften av nyklippt gräs och vilda rosor fylla luften omkring dig – detta är essensen av tapetkollektionen Sommaräng. Här finner du nordiska blommönster i mjuka, dämpade färger som smyger sig in i både historiens och dagens trender. Sommaräng, kollektionen som omfamnar trädgårdens skönhet och väcker nostalgiska minnen från förr.

Bläddra i kollektionsboken


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes