Colours

Femton mönster

Ori Sand - IUM409

959 SEK
En vit tapet där mönstret väver in guldiga trådar för att skapa ett lätt rutmönster. Ori Sand ger en lyxig och varm känsla till hemmet genom sin textur och varma underton. Tapetsera hela rummet och låt dekoren få plocka upp de guldiga tonerna, eller kombinera den med en mönstertapet.

Kai Moonlight - GLA603

859 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Denia Sierra - EAR706

859 SEK
Denia Sierra är en melerad tapet i terrakotta som har en varm och välkomnande kulör. Ge rummet ett nytt djup och låt ditt hem få den rätta mys-faktorn.

Lys Mastic - CLR023

799 SEK
Gråbeige tapet med lätt prickig struktur skapar ett lyxigt uttryck i rummet. Istället för endimensionell färg skapar du en sofistikerad finish med subtil silvrig glans.

Barque Purple - CAB007

1059 SEK
Omge dig och ditt med med lugna och ombonade kulörer. Denna ljuvliga tapeten går i en härlig lila ton med inslag av lite rost. Barque Purple har en randig struktur och bidrar med ett snällt utförande. Tapeten passar i hemmets alla rum och finns i fler färgställningar.

Naxos Cameo - WIL408

859 SEK
Tunna tunna linjer av blott och silver ger tapeten en diskret och mjuk blå färg från avstånd. Vid en närmare titt ser mad hur mörkblå, silver och vitt tillsammans bildar denna ljusblåa nyans. Naxos Cameo ger rummet en lugn och ombonad känsla. Perfekt för sovrum, hall eller vardagsrum.

Mira Nougat - UNI503

659 SEK
Skapa glamourösa väggar med tapeten Mira Nougat. Här har vi en nougatfärgad tapet med skimmer Mira Nougat, som skapar ombonade och eleganta väggar på samma gång. Den skimrande ytan ger en känsla av lyx och passar i hemmets alla rum där du vill åt en lite mer flådig känsla.

Alta Moonlight - UNI010

659 SEK
Tapeten Alta Moonlight Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans och härliga lyster. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Uba Rock - TRI805

1159 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Echo Marmer - SQU501

759 SEK
Echo Marmer är en enfärgad ljusgrå tapet med diskret skimmer. Den något skimrande ytan ger en känsla av lyx och välbefinnande och passar i alla rum där du vill åt en lite mer elegant och pampig känsla.

Aponia Dawn - SOC120

859 SEK
En sval och kall känsla får du med den här ljusblå betongtapeten, Aponia Dawn. Tapeten klär vilket rum som helst och gör sig perfekt i det nordiska hemmet. Tapeten utstrålar charm och är enkel att kombinera med övrig inredning. Samma tapetmönster finns i 18 olika färgställningar.

Rythm Brick - RYT012

959 SEK
Skapa hemtrevliga väggar med röda tapeten Rythm Brick. Här har vi en fantastisk mörkröd tapet med en härlig prickig struktur. Tapeten skapar en ombonad och varm känsla med sin röda stilfulla nyans och passar i hemmets alla rum där du vill åt en mysig känsla.

Aponia Swan - PRI806

1059 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Hide Spice - ORB305

2099 SEK
Gillar du röda tapeter, eller en tapet som har inslag av rött? Tapeten Hide Spice har ett diskret rutmönster i tegelröda nyanser och skapar ett uppseendeväckande uttryck i rummet. Tapeten passar i alla hem och milöjer. Du hittar tapeten i fler färgställningar.

Orbit Sand - ORB110

1059 SEK
Med den här tapeten får du en härlig skandinavisk touch. Tapeten Orbit Sand går i en beige ton och ger ett stillsamt och enkelt uttryck. Tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull och skapar karaktär i rummet. Orbit Sand finns i fler färgställningar.

Colours

Tapetkollektionen Colours ger dig oändliga möjligheter att skapa ett hem med enfärgade tapeter där olika ytstrukturer ger väggarna liv. I kollektionen finner du hela färgspektrumet i nedtonade nyanser och det är enkelt att kombinera tapeterna till hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom