Colours

Aponia Copper - SOC106

959 SEK
Tapeten Aponia Copper går i en kopparbrun nyans och pryds av ett stilfullt betongmönster. Tapeten passar perfekt in i det nordiska hemmet och skapar med sitt motiv ren karaktär. Med Aponia Copper får du ett smakfullt rum som osar både elegans och hårdhet på samma gång.

Ori Aqua - IUM408

999 SEK
Ori Aqua är en ljusblå tapet som skapar ett diskret rutmönster på dina väggar. Passar bra i barnrummet så väl som det rogivande sovrummet. Den ljusa kulören skapar ett behagligt lugn.

Hide Spice - ORB305

2199 SEK
Gillar du röda tapeter, eller en tapet som har inslag av rött? Tapeten Hide Spice har ett diskret rutmönster i tegelröda nyanser och skapar ett uppseendeväckande uttryck i rummet. Tapeten passar i alla hem och milöjer. Du hittar tapeten i fler färgställningar.

Kai Moonlight - GLA603

959 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Denia Burgundy - EAR704

959 SEK
Denia Burgundy är en melerad röd tapet som med sitt tilltalande djup ger rummet en inbjudande mystik. Med sin diskreta textila struktur likt en canvasväv ger den både värme och liv åt rummets väggar.

Lys Oyster - CLR021

859 SEK
Tapeten Lys Oyster i en beigegrå kulör är ett bra val för dig som vill hitta ett alternativ till den målade väggen. Den diskreta fina strukturen ger rummet en levande känsla. Lys Oyster är en färgställning av så många fler.

Barque Moonbeam - CAB003

1099 SEK
Barque Moonbeam är en härlig tapet med randig struktur i beige. Tapeten medför en kall och neutrual touch till din inredning och är enkel att kombinera. Strukturen gör att tapeten upplevs mer levande och blir på väggen effektfull. Barque Moonbeam finns i fler färgställningar.

Orbit Dove - ORB102

1099 SEK
Här har vi en fin grå tapet med prickig struktur. Orbit Dove heter tapeten och passar perfekt in för det avskalade och skandinaviska hemmet. Tapeten är enkel att kombinera med övrig inredning och bjuder på en något kall känsla. Orbit Dove finns i tio färgställningar.

Naxos Smoke - WIL402

959 SEK
Naxos Smoke är en rökigt silvrig tapet som ger rummet en lyxigt uppklädd känsla. Med sin diskreta metaliska finish så får väggarna lyster och rummet ljusas upp på ett inbjudande vis. Fyll väggarna eller kombinera med en annan tapet, kanske med en trevligt mönstrad.

Rythm Egret - RYT001

999 SEK
Med tapeten Rythm Egret får du en fin neutral vägg, perfekt för dig som vill ha en ljus vägg men i en mer ombonad skala då tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull än en vitmålad vägg. Rythm Egret finns i hela tolv färgställningar.

Mira Nougat - UNI503

759 SEK
Skapa glamourösa väggar med tapeten Mira Nougat. Här har vi en nougatfärgad tapet med skimmer Mira Nougat, som skapar ombonade och eleganta väggar på samma gång. Den skimrande ytan ger en känsla av lyx och passar i hemmets alla rum där du vill åt en lite mer flådig känsla.

Alta Moonlight - UNI010

759 SEK
Tapeten Alta Moonlight Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans och härliga lyster. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Uba Rock - TRI805

1199 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Echo Marmer - SQU501

859 SEK
Echo Marmer är en enfärgad ljusgrå tapet med diskret skimmer. Den något skimrande ytan ger en känsla av lyx och välbefinnande och passar i alla rum där du vill åt en lite mer elegant och pampig känsla.

Aponia Swan - PRI806

1099 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Colours

Tapetkollektionen Colours ger dig oändliga möjligheter att skapa ett hem med enfärgade tapeter där olika ytstrukturer ger väggarna liv. I kollektionen finner du hela färgspektrumet i nedtonade nyanser och det är enkelt att kombinera tapeterna till hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes