Colours

Aponia Copper - SOC106

899 SEK
Tapeten Aponia Copper går i en kopparbrun nyans och pryds av ett stilfullt betongmönster. Tapeten passar perfekt in i det nordiska hemmet och skapar med sitt motiv ren karaktär. Med Aponia Copper får du ett smakfullt rum som osar både elegans och hårdhet på samma gång.

Lys Curry - ARC804

899 SEK
Välj en tapet som ger lyster till rummet. Underbara tapeten Lys Curry med sin lejongula nyans blir ett charmigt tillskott i hemmet. Tapeten utstrålar energi och skapar en varm och ombonad känsla. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar.

Ori Aqua - IUM408

959 SEK
Ori Aqua är en ljusblå tapet som skapar ett diskret rutmönster på dina väggar. Passar bra i barnrummet så väl som det rogivande sovrummet. Den ljusa kulören skapar ett behagligt lugn.

Hide Spice - ORB305

2099 SEK
Gillar du röda tapeter, eller en tapet som har inslag av rött? Tapeten Hide Spice har ett diskret rutmönster i tegelröda nyanser och skapar ett uppseendeväckande uttryck i rummet. Tapeten passar i alla hem och milöjer. Du hittar tapeten i fler färgställningar.

Kai Moonlight - GLA603

899 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Barque Peacock - CAB001

1059 SEK
Här har vi en härlig tapet med randig struktur i havsblått med inslag av guld. Tapeten heter Barque Peacock och medför med sin struktur en medryckande känsla på väggen. Barque Peacock passar i hemmets alla rum. Tapeten finns i åtta färgställningar.

Denia Burgundy - EAR704

899 SEK
Denia Burgundy är en melerad röd tapet som med sitt tilltalande djup ger rummet en inbjudande mystik. Med sin diskreta textila struktur likt en canvasväv ger den både värme och liv åt rummets väggar.

Orbit Dove - ORB102

1059 SEK
Här har vi en fin grå tapet med prickig struktur. Orbit Dove heter tapeten och passar perfekt in för det avskalade och skandinaviska hemmet. Tapeten är enkel att kombinera med övrig inredning och bjuder på en något kall känsla. Orbit Dove finns i tio färgställningar.

Naxos Smoke - WIL402

899 SEK
Naxos Smoke är en rökigt silvrig tapet som ger rummet en lyxigt uppklädd känsla. Med sin diskreta metaliska finish så får väggarna lyster och rummet ljusas upp på ett inbjudande vis. Fyll väggarna eller kombinera med en annan tapet, kanske med en trevligt mönstrad.

Rythm Egret - RYT001

959 SEK
Med tapeten Rythm Egret får du en fin neutral vägg, perfekt för dig som vill ha en ljus vägg men i en mer ombonad skala då tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull än en vitmålad vägg. Rythm Egret finns i hela tolv färgställningar.

Mira Nougat - UNI503

699 SEK
Skapa glamourösa väggar med tapeten Mira Nougat. Här har vi en nougatfärgad tapet med skimmer Mira Nougat, som skapar ombonade och eleganta väggar på samma gång. Den skimrande ytan ger en känsla av lyx och passar i hemmets alla rum där du vill åt en lite mer flådig känsla.

Alta Moonlight - UNI010

699 SEK
Tapeten Alta Moonlight Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans och härliga lyster. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Uba Rock - TRI805

1159 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Echo Marmer - SQU501

799 SEK
Echo Marmer är en enfärgad ljusgrå tapet med diskret skimmer. Den något skimrande ytan ger en känsla av lyx och välbefinnande och passar i alla rum där du vill åt en lite mer elegant och pampig känsla.

Aponia Swan - PRI806

1059 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Colours

Tapetkollektionen Colours ger dig oändliga möjligheter att skapa ett hem med enfärgade tapeter där olika ytstrukturer ger väggarna liv. I kollektionen finner du hela färgspektrumet i nedtonade nyanser och det är enkelt att kombinera tapeterna till hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom