Colours

Ori Sand - IUM409

959 SEK
En vit tapet där mönstret väver in guldiga trådar för att skapa ett lätt rutmönster. Ori Sand ger en lyxig och varm känsla till hemmet genom sin textur och varma underton. Tapetsera hela rummet och låt dekoren få plocka upp de guldiga tonerna, eller kombinera den med en mönstertapet.

Lys Angora - CLR012

799 SEK
En enfärgad beige tapet som skapar en härlig känsla till rummet med dess struktur. Tapeten ger ett lugnt och harmoniskt intryck med sin naturnära kulör som passar utmärkt i alla hem och rum. Lys Angora heter tapeten och finns i fler färgställningar.

Kai Moonlight - GLA603

899 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Denia Burgundy - EAR704

899 SEK
Denia Burgundy är en melerad röd tapet som med sitt tilltalande djup ger rummet en inbjudande mystik. Med sin diskreta textila struktur likt en canvasväv ger den både värme och liv åt rummets väggar.

Barque Purple - CAB007

1059 SEK
Omge dig och ditt med med lugna och ombonade kulörer. Denna ljuvliga tapeten går i en härlig lila ton med inslag av lite rost. Barque Purple har en randig struktur och bidrar med ett snällt utförande. Tapeten passar i hemmets alla rum och finns i fler färgställningar.

Aponia Copper - SOC106

899 SEK
Tapeten Aponia Copper går i en kopparbrun nyans och pryds av ett stilfullt betongmönster. Tapeten passar perfekt in i det nordiska hemmet och skapar med sitt motiv ren karaktär. Med Aponia Copper får du ett smakfullt rum som osar både elegans och hårdhet på samma gång.

Naxos Cameo - WIL408

899 SEK
Tunna tunna linjer av blott och silver ger tapeten en diskret och mjuk blå färg från avstånd. Vid en närmare titt ser mad hur mörkblå, silver och vitt tillsammans bildar denna ljusblåa nyans. Naxos Cameo ger rummet en lugn och ombonad känsla. Perfekt för sovrum, hall eller vardagsrum.

Mira Nougat - UNI503

699 SEK
Skapa glamourösa väggar med tapeten Mira Nougat. Här har vi en nougatfärgad tapet med skimmer Mira Nougat, som skapar ombonade och eleganta väggar på samma gång. Den skimrande ytan ger en känsla av lyx och passar i hemmets alla rum där du vill åt en lite mer flådig känsla.

Alta Moonlight - UNI010

699 SEK
Tapeten Alta Moonlight Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans och härliga lyster. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Uba Rock - TRI805

1159 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Echo Marmer - SQU501

799 SEK
Echo Marmer är en enfärgad ljusgrå tapet med diskret skimmer. Den något skimrande ytan ger en känsla av lyx och välbefinnande och passar i alla rum där du vill åt en lite mer elegant och pampig känsla.

Rythm Brick - RYT012

959 SEK
Skapa hemtrevliga väggar med röda tapeten Rythm Brick. Här har vi en fantastisk mörkröd tapet med en härlig prickig struktur. Tapeten skapar en ombonad och varm känsla med sin röda stilfulla nyans och passar i hemmets alla rum där du vill åt en mysig känsla.

Aponia Swan - PRI806

1059 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Hide Spice - ORB305

2099 SEK
Gillar du röda tapeter, eller en tapet som har inslag av rött? Tapeten Hide Spice har ett diskret rutmönster i tegelröda nyanser och skapar ett uppseendeväckande uttryck i rummet. Tapeten passar i alla hem och milöjer. Du hittar tapeten i fler färgställningar.

Orbit Sand - ORB110

1059 SEK
Med den här tapeten får du en härlig skandinavisk touch. Tapeten Orbit Sand går i en beige ton och ger ett stillsamt och enkelt uttryck. Tapeten har en prickig struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull och skapar karaktär i rummet. Orbit Sand finns i fler färgställningar.

Colours

Tapetkollektionen Colours ger dig oändliga möjligheter att skapa ett hem med enfärgade tapeter där olika ytstrukturer ger väggarna liv. I kollektionen finner du hela färgspektrumet i nedtonade nyanser och det är enkelt att kombinera tapeterna till hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom