Indra

- 291031

799 SEK
En ljus beige nyans får oss att tänka på färgen av tropikernas milslånga snäckstränder. Tapetens diskret melerade struktur och ljusa mellanton lättar upp intrycket och blir en fin inramning av rummet.

- 292144

899 SEK
En vacker siluett av skira gråbruna bladverk i bambu pryder en beige strukturerad bakgrund. Intrycket av tapeten är levande men samtidigt lugn och går fint ihop med övrig interiör i neutrala toner.

- 295138

899 SEK
Det moderna ljusa och behagliga fungerar alltid, men varför inte bryta av med ett svalt, frodigt och abstrakt bladverk. Täckt av små, små nätta och vita blommor mot en turkos botten får det tapeten att naturligt smälta in i ljusa möblemang och textilier. Rummet får ett levande och uppfriskande intryck.

- 295527

799 SEK
Känn in känslan i rummet- lugn och harmonisk- men på samma gång fylld utav liv och energi. Tapetens beiga nyans mynnar ut i fjäderlätta toner av grönt gräs. Välkoma in naturen och låt gröna växter och möbler i neutrala toner bli en del av interiören för ett hem i samstämmighet.

- 295725

899 SEK
Den klassiskt breda blockranden i härlig textil struktur ger inte bara rummet ett harmoniskt och behagligt intryck. Den kan ochså förändra rummets rymd och känsla. De beige nyanserna med sin mjuka kontrast passar i hemmets alla rum.

- 299945

799 SEK
Creméfärgade väggar är mjuka och vilsamma till skillnad från klassiskt vita. Ett perfekt val till sovrummet som du vill behålla ljust och fräscht. Denna tapet ger dessutom väggarna ett nytt liv med sin vackert melerade struktur likt tunna penseldrag. Ge sovrummet en mjuk, drömsk inramning omgivet av luftiga, skira textilier.

- 291451

899 SEK
Denna tapet för dina sinnen till tropiska platser. Med sitt maximalistiska mönster av palmblad i tropisk, exotisk stil genererar den också ett lugn med sin sobra färgställning i beige. Tapeten gör sig fint tillsammans med möbler och övrig interiör i neutrala toner.

- 291574

899 SEK
Välkomna ljuset in i hemmet med hjälp av ljusa och vackert mönstrade melerade väggar. Tapeten består av en grå beige botten prydd av ljusa siluetter av savanens djur. Tidlös, elegant och en perfekt detalj till den sobert beiga baspaletten.

296258

799 SEK
Sofistikerat och djärvt med mörkt, svartgrå, melerade väggar. Skapa kontraster i hemmet och låt väggarna ge ett tidlöst intryck. Inred med interiör i ljusare nyans i form av möbler, köksluckor beroende på tapetens placering för att ljusa upp de mörka väggarna.

Kollektion Indra

Med sina stilla, neutrala nyanser och sprudlande kulörer i orange, rött och turkos väcker kollektionen Indra ditt intresse till liv. Inspireras av mönster fyllda av mjuka bambuväxter, stilfulla ränder och kaxiga palmblad där direkta influenser från djurriket sprider charm i hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom