Indra

291369

999 SEK
En vacker siluett av kvistbruna bladverk i bambu pryder en ljust beige botten. Intrycket av tapeten är levande men samtidigt lugn och passar perfekt som en fondvägg i ett rum där du vill finna ro. Bryt av mönstret med en neutral tapet från kollektionen Indra.

295152

999 SEK
Ett hem fyllt av värme är ett hem fyllt av kärlek. Brända och mustigt, röda toner i kontrast till turkosa bladverk med vita blommor omfamnar kroppen likt en varm trygg kram. Tapeten gör att rummet upplevs ombonat och hemtrevligt med sitt stämningsfulla uttryck.

291451

999 SEK
Denna tapet för dina sinnen till tropiska platser. Med sitt maximalistiska mönster av palmblad i tropisk, exotisk stil genererar den också ett lugn med sin sobra färgställning i beige. Tapeten gör sig fint tillsammans med möbler och övrig interiör i neutrala toner.

291574

999 SEK
Välkomna ljuset in i hemmet med hjälp av ljusa och vackert mönstrade melerade väggar. Tapeten består av en grå beige botten prydd av ljusa siluetter av savanens djur. Tidlös, elegant och en perfekt detalj till den sobert beiga baspaletten.

295725

999 SEK
Den klassiskt breda blockranden i härlig textil struktur ger inte bara rummet ett harmoniskt och behagligt intryck. Den kan ochså förändra rummets rymd och känsla. De beige nyanserna med sin mjuka kontrast passar i hemmets alla rum.

291031

899 SEK
En ljus beige nyans får oss att tänka på färgen av tropikernas milslånga snäckstränder. Tapetens diskret melerade struktur och ljusa mellanton lättar upp intrycket och blir en fin inramning av rummet.

295527

859 SEK
Känn in känslan i rummet- lugn och harmonisk- men på samma gång fylld utav liv och energi. Tapetens beiga nyans mynnar ut i fjäderlätta toner av grönt gräs. Välkoma in naturen och låt gröna växter och möbler i neutrala toner bli en del av interiören för ett hem i samstämmighet.

299945

859 SEK
Creméfärgade väggar är mjuka och vilsamma till skillnad från klassiskt vita. Ett perfekt val till sovrummet som du vill behålla ljust och fräscht. Denna tapet ger dessutom väggarna ett nytt liv med sin vackert melerade struktur likt tunna penseldrag. Ge sovrummet en mjuk, drömsk inramning omgivet av luftiga, skira textilier.

296258

859 SEK
Sofistikerat och djärvt med mörkt, svartgrå, melerade väggar. Skapa kontraster i hemmet och låt väggarna ge ett tidlöst intryck. Inred med interiör i ljusare nyans i form av möbler, köksluckor beroende på tapetens placering för att ljusa upp de mörka väggarna.

Kollektion Indra

Med sina stilla, neutrala nyanser och sprudlande kulörer i orange, rött och turkos väcker kollektionen Indra ditt intresse till liv. Inspireras av mönster fyllda av mjuka bambuväxter, stilfulla ränder och kaxiga palmblad där direkta influenser från djurriket sprider charm i hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes