Långenäs

Designer:

Hanna Wendelbo

Kaprifol - 12308

899 SEK
Den blommiga tapeten Kaprifol pryds av vackra små buketter av kaprifol, nypon och plingande blåklocka. Här ser du tapeten i en sval och vilsam färgställning i blått, vitt och grönblått mot en dämpad ljusgrön botten.

Adam - 12325

899 SEK
Underbara Adam, en rogivande tapet där det ljusa bladverket möter en varm, dämpad grön botten. En vilsam och vacker tapet med ett finstämt, romantiskt mönster som tack vare sin färgställning ger rummet en rustik känsla.

Vårblommor - 12317

899 SEK
Vårkänslorna spritter i hela kroppen när tussilagon, blåklockan och snödroppen börjar titta fram längs med vägkanten. I mönstret Vårblommor bildar blommorna tillsammans ett ljuvligt medaljongliknande mönster i ljusa toner av gult, grönt, blått och mot en vit botten.

Tulpandans - 12316

899 SEK
Förvandla ditt hem till en mjuk och pudrig dröm. Tulpandans är ett levande och lekfullt mönster med blommor från sommarens rabatter. Färgställningen är behaglig och mild i ljusa nyanser av blått, grönt, gult och orange mot en vit botten.

Fleur - 12311

899 SEK
Låt oss skapa minnen om sommar, jordgubbar och bin. Fleur med sin tidlösa charm klär väggarna med gullviva, förgätmigej, tulpan och tusensköna för ett dekorativ och lättsamt uttryck. Här i en ljus och välkomnande färgställning i varma toner av grönt, blått, gult och rött mot en varmbeige botten.

Krasseslinga - 12305

899 SEK
Krasseslinga är en tapet med ett livligt och blomstrande mönster där blommor och blad i rundade former ger rummet ett snällt och harmoniskt intryck. Den mörka färgställningen med sin stora elegans får tapetens gröngula blommor att poppa i kontrast till den mörkgrå botten.

Juliet - 39031

899 SEK
Ett levande mönster med ett lugnt färgval. En blommig tapet i ett lantligt skandinavisk utförande är vad vi ser i mönstret Juliet. En matt grå botten smyckas av en vit klättrande flora som stöttas av både kvistar och blad för att skapa ett balanserat och neutralt intryck.

Julia - 27010

899 SEK
Med ljusa tapeten Julia och dess söta mönster av ängsblommor i rosa, rött och gult förflyttas du till en livfull sommaräng där solens tidiga morgonstrålar värmer dina kinder och där nattens dagg ligger som små vackra glaspärlor på de gröna skira blombladen. En vacker tapet som förvandlar rummet till en sommardröm.

Fridolf - 39011

899 SEK
En förtrollande randig design i en jordnära färgskala som består utav beige, vit och grågrön. Randiga väggar passar många olika stilar och interiörer, allt från en mysig villa på landet till en klassisk sekelskifteslägenhet i de gamla delarna (hjärtat) av Göteborg. Mönstret heter Fridolf och passar bra i exempelvis din hall, sovrum eller vardagsrum.

Snövit - 77012

499 SEK
Snövit är en vit enfärgad tapet med en svag varm ton i sig. Tapeten ger ett ljust och krispigt intryck i rummet samtidigt som den tillför värme.

Tidlösa tapetmönster

Genom att iaktta allt från det minsta bladet till de magnifika blommorna, året om, sätts min fantasi i gång. Jag lånar med blommor och blad från min trädgård till mitt arbetsbord och studerar dem noggrant för att sedan sätta pennan till pappret och fånga känslan och formen med blyerts på mitt ark. Därefter får de flytta in i ett mönster där varje detalj handmålas, linje för linje. Det tar tid men jag vill att varje mönster ska hålla för tidens tand och skall kännas som en självklar del i ditt hem och bidra till ett varmt och rikt hemmaliv.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes