Lina

Designer:

Lina Schnaufer

Brittsommar - 55011

899 SEK
I mönstret Brittsommar avspeglas Linas kärlek till kurbits och dekormåleriet. Kurbitsmålning har sitt ursprung i Dalarna där vackert handmåleri där du ofta hittar större och utsmyckade blommor och blad med små detaljer omkring i olika färger. Denna ljuvliga flerfärgade tapet gör en påmind om sena sommarkvällar i juli där ängarna står i full blom. Beige botten med blomster i blått, rosa och gult.

Henni - 55017

899 SEK
I skogen, där Lina lekte som liten, fanns en plätt med barmark där det varje år växte ett litet knippe blåsippor. Det var strängt förbjudet att plocka dem, så kusinerna gjorde en skylt för att markera ut platsen. Dit gick de ofta om våren. De städade, krattade löv och rörde försiktigt vid de späda bladen. Henni är Linas sinnebild av detta lilla knippe med blåsippor inne i skogen. Envisa och i samspel med bladverket som långsamt bredde ut sig ovanför.

Anna - 55002

899 SEK
Tapet med ett klättrande lövverk i en blågrå nyans skapar ett harmoniskt intryck trots mönstret i sig är fullt av rörelse och liv. Finns i 7 färgställningar.

Ulla Britt - 55030

899 SEK
Tapet med stora blad och läckra fläderblommor i gräddvitt och grått sitter så vackert mot den mörkgrå bakgrunden. De detaljrika bladen och kvistarna ger ett livligt intryck till väggen. Den mörka bottenfärgen bidrar med en lugn känsla till den frodiga vegetationen. Denna non-woven tapet skapar magi i ett ljust sovrum, vardagsrum eller till och med ett stort kök. Tapeten har 5 ljuvliga färgställningar.

Hybbe - 55023

899 SEK
Tapet med ljuvliga blommor i gula toner, varvat med löv i en kompott av gröna nyanser på en krämig vit bakgrund. Denna non-woven tapet framstår som ljus och vänlig och utstrålar samtidigt en känsla av nostalgi. Mönstret finns i 6 vackra färgställningar.

Brita - 55008

899 SEK
I mönstret Brita, som i grunden bygger på mönstret Brittsommar, har Lina valt att plocka ut sitt favoritmotiv från en gammal Rörstrandstallrik som hon hittade på loppis som ungdom. Den grön blommiga tapeten klättrar på ett mer än angenämt sätt upp längs väggen och har en ungdomlig och på samma gång en gammaldags anda.

Lina

Med inspiration från mormor och fina loppisfynd har Lina Schnaufer skapat vackra mönster som befinner sig i ett gränsland mellan fantasi och verklighet. Kollektionen LINA innehåller färggranna motiv av den svenska floran och organiska former med en tvist.

Fler kollektioner från Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes