Lina

Designer:

Lina Schnaufer

Sex mönster

Anna - 55002

859 SEK
Tapet med ett klättrande lövverk i en blågrå nyans skapar ett harmoniskt intryck trots mönstret i sig är fullt av rörelse och liv. Finns i 7 färgställningar.

Henni - 55017

859 SEK
I skogen, där Lina lekte som liten, fanns en plätt med barmark där det varje år växte ett litet knippe blåsippor. Det var strängt förbjudet att plocka dem, så kusinerna gjorde en skylt för att markera ut platsen. Dit gick de ofta om våren. De städade, krattade löv och rörde försiktigt vid de späda bladen. Henni är Linas sinnebild av detta lilla knippe med blåsippor inne i skogen. Envisa och i samspel med bladverket som långsamt bredde ut sig ovanför.

Hybbe - 55023

859 SEK
Tapet med ljuvliga blommor i gula toner, varvat med löv i en kompott av gröna nyanser på en krämig vit bakgrund. Denna non-woven tapet framstår som ljus och vänlig och utstrålar samtidigt en känsla av nostalgi. Mönstret finns i 6 vackra färgställningar.

Ulla Britt - 55030

859 SEK
Tapet med stora blad och läckra fläderblommor i gräddvitt och grått sitter så vackert mot den mörkgrå bakgrunden. De detaljrika bladen och kvistarna ger ett livligt intryck till väggen. Den mörka bottenfärgen bidrar med en lugn känsla till den frodiga vegetationen. Denna non-woven tapet skapar magi i ett ljust sovrum, vardagsrum eller till och med ett stort kök. Tapeten har 5 ljuvliga färgställningar.

Brita - 55009

859 SEK
Blå, blommig och busig beskriver tapeten "Brita" på pricken. Det härliga böljande mönstret skapar en rofylld känsla i rummet och de vita blommorna har en given plats i denna saliga mix.

Brittsommar - 55014

859 SEK
Färgstark tapet med orangea, gula och ljusgröna kvistar och blommor får smycka en svart botten. Lina Schnaufer tar fram nytänkande mönster som befinner sig i ett gränsland mellan fantasi och verklighet. Hitta din favorit bland fyra färgställningar.

Lina

Med inspiration från mormor och fina loppisfynd har Lina Schnaufer skapat vackra mönster som befinner sig i ett gränsland mellan fantasi och verklighet. Kollektionen LINA innehåller färggranna motiv av den svenska floran och organiska former med en tvist.

Fler kollektioner av Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom